taşı çok mu küçük sizce??

Tektaşla alyansı aynı parmakta kullanmak için alyansın biraz ince olması gerekiyor... Ben ikisini aynı elde kullanmak uğruna 6 mm alyans istediğim halde 4 mm alyans yaptırdım bu yüzden.
Tektaşına gelince, beğendim. Benimkinin de ortada büyük, yanında daha minik taşları var. Işıl ışıl durmuş parmağında. Zaten pırlantanın rengi, temizliği bence boyutundan bile önemli. Ancak alyans kalın olduğu için tektaşını sağa, alyansını sola takmanı öneririm. Ya da ikinci bir alyans alıp, değiştirerek kullanabilirsin...

eşimin elleri uzun o yüzden ince alyans olmuyo ona, bana da çok kalınlar tuhaf duruyor diye bu kalınlıkta oldu alyans :ssz: ama tek taşım çok minik ve ince olduğu için ayrı takınca çok daha küçük geliyo gözüme ne bileyim beraber takıyorum genelde :24:

Merhaba cnm benimde tektasim cok kücük ayni seyi bende kafama taktim acaba degersizmi niye böyle kücük diye:(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    341,5 KB · Görüntüleme: 325
Amma takıyorsunuz şu taşın boyutuna.. Ha pırlanta olmuş küçücük ha altın olmuş kocaman.. Önemli olan veren kişi ve aranızdaki bağ bence.. Kaldı ki söylediğiniz şeyler maddiyata bakan şeyler ne güzel maddi imkanlar el vermiş pırlantanız olmuş.. Buna sevinin büyüklüğüne takacağınıza.. Şahsen bende altın tektaş var ve öncesinde ben sipariş ettim sakın pırlanta alayım falan deme evlilik teklifi ederken diye.. Hoş küçük olsun zarif olsun diye de imalarda bulundum ama orasını aklında tutamamış ne yapalım.. Ben de büyük diye takmak istemedim nerdeyse bir ay.. Sen küçükten memnun değilsin de büyük olanlar çok mu memnun sanıyorsun :) değiştirelim ufak bir şey alalım diyor ama o bütün günün anısını değiştirmek istemiyorum kıyamıyorum bende.. Hayatımın en güzel günüydü.. :)

Nebileyim arkadaslarda aptal gibi bumuydu yani ben olsam hayir derdim sinir oldum bu durumlara annemde daha kücünü alsaymis dedi yok güler azmis bilmemneymisnen gzl günümü maf oldu

Siz onlara bakmayın o anda siz nasıl hissettiniz onu düşünün.. o mutluluktan heyecandan taşın boyutunu pek farkettiğinizi bile sanmıyorum ya da gözünüze battığını.. Boş verin boş yorumları.. Mutlu olun :)

Böyle bi mantik varmi tas kücük olunca degerindemi az yada nebileyim en ucuz bir yüzükmü oluyor benim hissetigm beli sevgilimi cok sevdimmmmm ama milletin lafi ni bilmemesi cok tuaf tek bir kisi degil ki cok kisi dedi okadarda kücük degil kibar sadece

Back
X