taşı çok mu küçük sizce??

bu normalde takacağım alyans degil canım ama böyle modelleri seviyorum gnele olmamış diosun yani :18:

yani bn olsam ince beyaz alyans ve onu takardım..tek taşın güzel sadece sarı alyans beyaz tektaş uyumlu değil bide galiba bn kalın alyansları hiç sevmiyorum o yüzdn bna tuhaf geldi..ama taşıda iyi yani büyük olmasın bazıları var tek taş değil tek kaya mazallah onlarda hoş durmuyo bnce..zarif olan küçük olan diye düşünüyorum..

canım aynı hissi bende yaşadım merak etme :1: bi arkadaşım nişanlandı altın bi tektaş almışlar kocaman taşı var benimki ondan 3 kat pahalı ama gösterişli degil ben zaten büyük taşlı sevmediğim için aldırmıştım bunu ama şimdiki aklım olsa altın alır geçrim yani :4:

aynen canım ya altın tek taşları gördükçe bunalıma giriyorum walla :1:

çok teşekkürler canım çok severek takıyorum bende ama etrafımda sahte ama kafam kadar tek taş takanları görünce benmki çok küçük gelmişti dogrusu :1:

Aman canım boşwersene sahteleri :9: Seninkinin gerçek olduğu belli, gerçeğinin de illa kaşıkçı elması gibi büyük olması gerekmiyor ki.. :1: Gayet kibar canım güle güle kullan..

canim niye takiliyorsunki boyle seylere soylemesi ayip benim pirlanta yuzuk bilezik kolyem var ustune esim hediye bebek hediyesi pirlanta tasli saat aldi...bi allahin kuluda sormuyor valla bunlar pirlantami diye...bende bisey diyemem ya bunlar pirlanta varyaaa falan diye..yani eger uyus arkadaslarin akrabalarin yoksa kimse takilmaz boyle seylere...

canim niye takiliyorsunki boyle seylere soylemesi ayip benim pirlanta yuzuk bilezik kolyem var ustune esim hediye bebek hediyesi pirlanta tasli saat aldi...bi allahin kuluda sormuyor valla bunlar pirlantami diye...bende bisey diyemem ya bunlar pirlanta varyaaa falan diye..yani eger uyus arkadaslarin akrabalarin yoksa kimse takilmaz boyle seylere...

ayy aman canım yok iyiki :1:

Aman canım boşwersene sahteleri :9: Seninkinin gerçek olduğu belli, gerçeğinin de illa kaşıkçı elması gibi büyük olması gerekmiyor ki.. :1: Gayet kibar canım güle güle kullan..

:1:valla kaşıkçı elması gibi takanlar var etrafımda herkeste onlara bayılıyo sanırım benim zevkimde bi problem var :52:

$271220112187.webp$251220112164.webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

normalde bi sorun yok. benimki de böle aşağı yukarı. sadece alyansın geniş olduğu için yanında sönük kalmış. tek resimdekinde gayet güzel duruyor. bir arkadaşın dediği gibi tamturla takarsan tamturu da cok genıs alma aynı gıbı olsunlar o zaman sıklıgı gor sen :) ayrıca o kocaman zırkon tasla senın taktıgın pırlanta kıyaslanamaz bıle ama ne demısler altının degerını sarraf anlar. yanı bu ısten anlamayana kocaman zırkon tas yeterli zaten :34: cok buyugune bosuna para vermenıze de gerek yok. ılerde satarsanız hıc para etmıyor. ınsallah ole bi durum olmaz tabı de ama yıne de maddı acıdan da düşünmek lazım.

normalde bi sorun yok. benimki de böle aşağı yukarı. sadece alyansın geniş olduğu için yanında sönük kalmış. tek resimdekinde gayet güzel duruyor. bir arkadaşın dediği gibi tamturla takarsan tamturu da cok genıs alma aynı gıbı olsunlar o zaman sıklıgı gor sen :) ayrıca o kocaman zırkon tasla senın taktıgın pırlanta kıyaslanamaz bıle ama ne demısler altının degerını sarraf anlar. yanı bu ısten anlamayana kocaman zırkon tas yeterli zaten :34: cok buyugune bosuna para vermenıze de gerek yok. ılerde satarsanız hıc para etmıyor. ınsallah ole bi durum olmaz tabı de ama yıne de maddı acıdan da düşünmek lazım.

bende çok sevrek aldım canım çok büykler hoşuma gitmedi göze sokar gibi kocaman bana da yakışmadı zaten alyansımızı da aldık resmini çeker koyarım bak bakalım olmuş mu o zaman :9:

Bence tektaşın güzel canım. Ama uyumsuzluk var tektaşın beyaz olduğundan parlak. Alyansın sönük kalmış yanında. çokta büyük taşlara heveslenme bence çok zarif tektaşın

kızlar alyansım bu :nazar:

Eklentiler

• $26122011057.webp
    $26122011057.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 190
alyansın da tek taşın da çok zarif canım. sade ve şık hiç boşuna kafana takma çok güzeller emin ol çok zevkli seçimler. güle güle kullanın ömür boyu sol elinizden hiç çıkmasın :)))

alyansın da tek taşın da çok zarif canım. sade ve şık hiç boşuna kafana takma çok güzeller emin ol çok zevkli seçimler. güle güle kullanın ömür boyu sol elinizden hiç çıkmasın :)))

begenmen sevindim canım ben biraz kararsızımdır:8: sol el meselesine gelince saga alışmışım o zor geliyo işte :1:

kaç cm ki hem sonradan değiştirme oluyor büyütebilirsin içine sinmezse ama bence alyansla aynı parmakda kullanma ben oyle yapıyorum daha hoş duruyor atom tek taş kullanan bıle aynı parmaga takıyor bı farkı olmalı pırlantanın :52:

kaç cm ki hem sonradan değiştirme oluyor büyütebilirsin içine sinmezse ama bence alyansla aynı parmakda kullanma ben oyle yapıyorum daha hoş duruyor atom tek taş kullanan bıle aynı parmaga takıyor bı farkı olmalı pırlantanın :52:

bilmiyorum ki ben hep beraber takarım düşüncesiyle tektaşı ince zarif bişey aldım :26:gerçi şu an tek takıyorum zaten olmazsa alyansı sola tektaşı saga takarım :21:

cnmya üzülme beni düşün her taktığında altın olarak tek alyansı olan ve oda doğumda aldığı kilolardan dolayı takamayan ben ama çok mutluyum 2 tane canımın içi var gözbebeklerim kızım ve eşim allah büyük dert vermesin gül geç böyle konuları :52::52::52::52::32:

Back
X