taşı çok mu küçük sizce??

taşı biraz küçük ama daha da küçük durmasının sebebi alyansınızla birlikte takmanız.alyansın yanında küçük durmuş.ayrı ayrı kullanabilirsiniz.taşın büyüklüğü önemli ama sahte olcağına küçük ama gerçek pırlanta olması daha önemli bence.ayrıca etrafta okadar çok anlamayan insan varki kuyumcudan normal taşlı tektaş yüzük alıp pırlanta sanarak takanlar var:1::1:zaten bu nişanlılık döneminde f etraftaki diğer nişanlı kızlarla kıyaslamalar çok oluyor maalesef fazla takılmamak lazım.önemli olan senin zevkin ve senin içine sinen şeyleri alıp kullanman:34::34:

ay kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için :1: moralimi düzeltiyorsunuz valla :32:

Bence çok şık. Çok beğendim. Yüzüğünle de uyumlu. Hep minik taşlıları daha zarif ve abartısız bulmuşumdur. Mükemmel bir seçim yapmışsın. Sakın pişman olma. Ben de böyle bir yüzük bakıyorum. Tebrikler, mutluluklar :46::81:

Bence çok şık. Çok beğendim. Yüzüğünle de uyumlu. Hep minik taşlıları daha zarif ve abartısız bulmuşumdur. Mükemmel bir seçim yapmışsın. Sakın pişman olma. Ben de böyle bir yüzük bakıyorum. Tebrikler, mutluluklar :46::81:

teşekkürler canım begenmene sevindim :16: pişman değilim yorumlarınız mutlu etti beni severek takıyorum şu an elimde $271220112187.webp:nazar:

0,18-0,20 ct arasında bir taşı varmış gibi görünüyor? gayet hoş canım, takıntı yapmana gerek yok. sonuçta bu ilk yüzük. zamanla büyüyecek. şimdiden en büyüğüne gerek yok, sonuçta gençsin tazesin parmakların en güzel çağlarında, ne taksan yakışır. ama zaman geçtkçe, eller pörsüdükçe artık elin halini örtmek için daha gösterişli yüzük gerekiyor. işte o zaman büyük taşlı aldırırsın :))

0,18-0,20 ct arasında bir taşı varmış gibi görünüyor? gayet hoş canım, takıntı yapmana gerek yok. sonuçta bu ilk yüzük. zamanla büyüyecek. şimdiden en büyüğüne gerek yok, sonuçta gençsin tazesin parmakların en güzel çağlarında, ne taksan yakışır. ama zaman geçtkçe, eller pörsüdükçe artık elin halini örtmek için daha gösterişli yüzük gerekiyor. işte o zaman büyük taşlı aldırırsın :))
şimdilik zaten çok gösterişli takılarda hoşlanmıyorum cnm olabildiğince küçük az küçük taşlı almaya çalışıyorum :ssz: artık ilerde büyügü olur veya olmaz ondan emin değilim :9:

sonuçta nışanlınız paraya kıyıp pırlanta almış. benım taşı buyuk ama altın. kuçuk olaydıda pırlanta olaydı:1::1::1:
bence çok zarıf mutlu gunlerde kullanın

güzelim bence çok şık olmuş, güle güle kullan. ama alyansla beraber takma bence, ayrı ayrı tak. eşim de bana doğum hediyeis olarak dile benden ne dilersen dedi, ben de kallavi taşlı bi 3 taş beğendim :34: zannediyodu ki ben ufak bişi beğencem :27: şimdi yan çiziyo, onun yerine sana araba alayım diyo. napsam kararsız kaldım, sizce napıyım. :44:

bunu göremiyecek olanlar da var:D ben gibi :P
bnmkisinin yanında mercek hediye ediyorlarmış öyle diyor :52:
ama olsun bunun daha bir iki sene sonra baş eti yemesi var dır dırı var. evlilik yıldönmleri var. o vakitlerde bir gün elbet büyük taşlısı da alınır :31:

Canımm, seni nerelerde buldum bak :) Evlenmişsin, hayırlı uğurlu olsun :) Allah bir ömür mutlu mesut etsin inşallah. :48:

bence çk küçük. alyansınla da hoş olmamış.

biri kocaman biri ufacık.

ya ayrı eline tak ya da o taşı biraz büyülttür. :72:

güzelim bence çok şık olmuş, güle güle kullan. ama alyansla beraber takma bence, ayrı ayrı tak. eşim de bana doğum hediyeis olarak dile benden ne dilersen dedi, ben de kallavi taşlı bi 3 taş beğendim :34: zannediyodu ki ben ufak bişi beğencem :27: şimdi yan çiziyo, onun yerine sana araba alayım diyo. napsam kararsız kaldım, sizce napıyım. :44:

araba ne alacak :37:

Güleee güleee kullan canım
Takıntı yapma
Çok şık durmuşşş
Büyük olsa ne olur küçük olsa benimkiside seninki gibi küçükk
Gayet şık narin duruyor

bence tektaşın çok güzel ve zarif duruyo sadece alyansın büyük diye onun yanında sana daha da küçük gelebilir gözüne alyansında çok güzel ama bencede ayrı ellerine takarsan daha güzel olur çünkü renk olarakta farklılar. ikiside ayrı ayrı çok hoş güle güle kullan canım :)

bilemedim şimdi :20:

tek alyansım böyle $181220123117.webp
tektaşı tek takınca böyle $181220123118.webp
ikis beraber böyle duruyor $181220123119.webp
şimdi karar verin :1:

Tektaşla alyansı aynı parmakta kullanmak için alyansın biraz ince olması gerekiyor... Ben ikisini aynı elde kullanmak uğruna 6 mm alyans istediğim halde 4 mm alyans yaptırdım bu yüzden.
Tektaşına gelince, beğendim. Benimkinin de ortada büyük, yanında daha minik taşları var. Işıl ışıl durmuş parmağında. Zaten pırlantanın rengi, temizliği bence boyutundan bile önemli. Ancak alyans kalın olduğu için tektaşını sağa, alyansını sola takmanı öneririm. Ya da ikinci bir alyans alıp, değiştirerek kullanabilirsin...

Back
X