"Taşıcı anne arıyorum" Başlığını görüp oha diyenler. AKKATTEN DERDIM VAR!

Daha 20 yasindasin evli degilsin
Canin sıkıldı dalga mı geçecek konu bulamadın
Taşıyıcı anneymis
Erkek cocuklari taşıyana verecekmiş
Senin dalga geçip eğlenmeye çalıştığın konuyu ciddi ciddi araştıran ne cok tüp bebek bekleyen kisi okuyor olabilir üzülerek hiç düşünmedin mı
Amac ne bu konuda erkekleri aşağılamak mı
Ne yani amac
Kk da harcama kendini Tübitak'a git de projeni değerlendirsinler
Konu başlığına oha bile demiyorum
Ayrıca hakikaten yazılır akkeden diye degil

YAHU hiç kimse demiyor ki bu konuyu ilk açan arkadaşımız taşıyıcı anneyi bu platform üzerinden aramış, bilen var mı yok mu diye soruşturuyor. Kimsenin ilgisini çekmedi mi yani?

Oldu internetten doğuralım :D Emeğine saygı gösteriyorum baya yazmışın seninde canın sıkkın belli, konuşmak istersen burdayım :(

YAHU hiç kimse demiyor ki bu konuyu ilk açan arkadaşımız taşıyıcı anneyi bu platform üzerinden aramış, bilen var mı yok mu diye soruşturuyor. Kimsenin ilgisini çekmedi mi yani?

Oldu internetten doğuralım :D Emeğine saygı gösteriyorum baya yazmışın seninde canın sıkkın belli, konuşmak istersen burdayım :(

Canımı sıkan konu insallah senin gibi birinin bile gun gelir basına gelmez

trakya sivesi sadece akkatten mi ibaret..neyse kafalar güzel seni sana birakalim :ssz::ssz:

Hepsini yazsam zaten anlamayacan bide sana iş çıkacak düşünsene düzeltip durduğunu burdan bi yere gidemezsin :( herşey senin için, erşey!

bırazdan gercek DERDI cıkar zaten

Beklentisi yüksek bunun alın bunu burdan :(

Sana okadar yazacak şey var da ban yemeye cidden değmez
İlk kib im kk ya uğurlu olsun

Değmez tabi değer mi hiç :( Yazılacak o kadar çok şey var da şimdi yazamıyorum blöfünü gördüm ama gülmedim :( neyse sağol ellerine sağlık kib için teşekkürler, hadi sen git

artık :D

o zaman neden konu açtın?

ya 3 haneli IQ diyorum boşa zorlama :(

Niye ki sen ergenken sadece cinsel organınla mı oynuyodun? :( bu forumda böyleleride var işte neyse sizin gibileri ayıklayacaklar sanırım.

40 yane mesajın var türlü türlü huyun var.
kendine eğlence arıyorsun ,sıktınız artık ya..
baydınız bu mudur eğlence anlayışınız biraz kafayı çalıştırın ya

Hiç sorma şimdi bunu yazdın ya aynı duruma düştüğünü de farketmeden böyle patada kütede girmişin konuya neyse gerileceksek beraber gerilelim, bu gerilme bi harika! :D

ben günler aylar önceki konuyu gundeme getırmıyorum yenı açılmış bı konuya yorum yapıyorum

buarada benımde boyum 180 olsa sperm makınası falan düşünürdüm o boya erkek bulmak zor tabı
:ssz::ssz::ssz:

Canımı sıkan konu insallah senin gibi birinin bile gun gelir basına gelmez

40 yane mesajın var türlü türlü huyun var.
kendine eğlence arıyorsun ,sıktınız artık ya..
baydınız bu mudur eğlence anlayışınız biraz kafayı çalıştırın ya

Hala cevap yazıyor :( ellerini yıka da gel o senin özel bilgisayarınsa lafımı geri alıyorum :( Lütfen temizlik imandandır!

Hayatında anne olmak kavramını hissetmemiş biri çıkıp ahkam kesiyor.
Üstüne geyik yapıyor dalga geçiyor..
Kimin ne acıları var ,ama yooook o eğlenecek.
Ruhsuz,hayatta geyikten başka bir halt bilemeyen insanlar.

Hiç sorma şimdi bunu yazdın ya aynı duruma düştüğünü de farketmeden böyle patada kütede girmişin konuya neyse gerileceksek beraber gerilelim, bu gerilme bi harika! :D

ben günler aylar önceki konuyu gundeme getırmıyorum yenı açılmış bı konuya yorum yapıyorum

buarada benımde boyum 180 olsa sperm makınası falan düşünürdüm o boya erkek bulmak zor tabı
:ssz::ssz::ssz:

Araştırmalar müthiş, sitenin el verdiği imkanlar çerçevesinde güzel cevaplar geliyor, senlen akkatten arkadaş olmamız lazım hemde bu sene :(

O bu bi yana da çok haklısın boy çok sorun :(

o konuyu okumadım. ayrıntılı bilmiyorum ama bunda garipsenecek bir şey göremedim.
garip olan ise insanların dertleriyle dalga geçme hakkını kendinde görenlerin aramızda dolaşıyor olması.
toplumu ilgilendiriyor demiş bir de. :ssz:
birisi de çıkıp 'dinimizde günah' demese şaşırırdım.
bu cümleyi görmediğim konularda panik yapıyorum elim ayağıma dolaşıyor din artık geçersiz mi diye.:ssz:

siz gidip sivilcelerinizi sıksanıza :ssz:

IQ 4 hanelere fırlamış ama beyin tek hücreyle çalıştığından bu kadar basit bi kalıp yazabilmiş sadece.. Yetmiyor işte %99 unu kullanamayınca ortaya çıkan böyle bir cevap oluyor

TEŞEKKÜRLER! :D

Hayatında anne olmak kavramını hissetmemiş biri çıkıp ahkam kesiyor.
Üstüne geyik yapıyor dalga geçiyor..
Kimin ne acıları var ,ama yooook o eğlenecek.
Ruhsuz,hayatta geyikten başka bir halt bilemeyen insanlar.

Seni bu konunun şu an ki halinin drama kraliçesi ilan ediyorum. E tabi her insanın aldığı keyif başka yerden geliyor başka yerlere gidiyor sende bunlardan zevk alıyorsun haliyle

anlayışla karşılıyorum senin gibiler de var aramızda, üzüntüsünden eğlenebilen insanlar işte :(

Araştırmalar müthiş, sitenin el verdiği imkanlar çerçevesinde güzel cevaplar geliyor, senlen akkatten arkadaş olmamız lazım hemde bu sene :(

O bu bi yana da çok haklısın boy çok sorun :(

tabı neden olmasın taşıyıcı annelık konusundada bana yardımcı olursun benım 1 yaşında oğlum var onu taşırsın :55::55::55::55:

o konuyu okumadım. ayrıntılı bilmiyorum ama bunda garipsenecek bir şey göremedim.
garip olan ise insanların dertleriyle dalga geçme hakkını kendinde görenlerin aramızda dolaşıyor olması.
toplumu ilgilendiriyor demiş bir de. :ssz:
birisi de çıkıp 'dinimizde günah' demese şaşırırdım.
bu cümleyi görmediğim konularda panik yapıyorum elim ayağıma dolaşıyor din artık geçersiz mi diye.:ssz:

Çıkıp onu diyen yanlış bir şey söylemiş olsa seni alkışlayacağım (henüz smiley i bulamadım) ama dinini bilen insanın yorumu farklı oluyor haliyle sen boşver o kısmı. Kimsenin derdiyle

dalga geçtiğim yok buraya doluşmuşsunuz hep bir ağızdan koro halinde "bu ney bu ney bu ne bicim bi konu bu ney bu ney hele ley ley" diyip duruyonuz biriniz de burayı terketme

zahmetinde bulunmayıp hala cevap yazıyorsunuz, alemsiniz ya! Eğlence buldunuz ya hani, gitmeyin tabi canım yazıp durun parmaklarınız açılsın. Organıyla oynayan bayan arkadaş

hala elini yıkamadıysa bi sonra ki cevabı okumucam :(

IQ 4 hanelere fırlamış ama beyin tek hücreyle çalıştığından bu kadar basit bi kalıp yazabilmiş sadece.. Yetmiyor işte %99 unu kullanamayınca ortaya çıkan böyle bir cevap oluyor

TEŞEKKÜRLER! :D

Seni bu konunun şu an ki halinin drama kraliçesi ilan ediyorum. E tabi her insanın aldığı keyif başka yerden geliyor başka yerlere gidiyor sende bunlardan zevk alıyorsun haliyle

anlayışla karşılıyorum senin gibiler de var aramızda, üzüntüsünden eğlenebilen insanlar işte :(

cengiz sen misin yoksa:5:

Back
X