"Taşıcı anne arıyorum" Başlığını görüp oha diyenler. AKKATTEN DERDIM VAR!

yazık annesı koye kalmaya gıttı zaar buda evde kımse yokken tadını cıkarıyo :S

Hadi ya :( Bilemediydim yardım için teşekkür ederim bu sıfır niteliğindeki etkisiz yorumunu beğeniyorum! bu yorum bi harika!

konu sahibinin haline gerçekten üzüldüm.

teşekkür ederim, derdimi paylaştın ama sen hala anlayamadın ben ona üzülüyorum IQ 3 haneli dediydim en başta keşke o zaman bıraksaydın yazmayı :( özür dilerim ya bi sonraki

konuda seninde anlayabileceğin birşeyler yazıcam :(

tabı neden olmasın taşıyıcı annelık konusundada bana yardımcı olursun benım 1 yaşında oğlum var onu taşırsın :55::55::55::55:

Bir kaç sene daha dene belki 3 yaşında falan kürtaj yaptırırsın (bunu anca senin mantıgında birileri anlar :D ), ama taşıcak birileri olur merak etme :(

bu ne ya la?

sen erkek misin loooovvv?

trakya şivesi akkaten...

AKKETTEN DERDİN VAR ama kafandan
komikmisin sen şimdi öyle mi olduğunu düşünüyosun

Hadi ya :( Bilemediydim yardım için teşekkür ederim bu sıfır niteliğindeki etkisiz yorumunu beğeniyorum! bu yorum bi harika!

teşekkür ederim, derdimi paylaştın ama sen hala anlayamadın ben ona üzülüyorum IQ 3 haneli dediydim en başta keşke o zaman bıraksaydın yazmayı :( özür dilerim ya bi sonraki

Bir kaç sene daha dene belki 3 yaşında falan kürtaj yaptırırsın (bunu anca senin mantıgında birileri anlar :D ), ama taşıcak birileri olur merak etme :(

yeterınce eğlendınmı? kib yapıyoruz kusura bakmassın artık

işte bu yüzden üzüldüm sana.

AKKETTEN DERDİN VAR ama kafandan
komikmisin sen şimdi öyle mi olduğunu düşünüyosun

Ayırdığın zaman için teşekkür ederim ama öyle bir şekilde yazmışsın ki başka ayrılan yerlerin olduğu şüphesindeyim, siz keyfinize bakın forum bi yere kaçmıyo biz her zaman

konuşuruz önce sizin işiniz görülsün :(

yeterınce eğlendınmı? kib yapıyoruz kusura bakmassın artık

Amanın kib mi? Hayatımda ilk defa bu kadar korktum dicem şimdi dalga geçiyosun moduna bağlayacaksınız işte önyargı diye buna denir :51: . Konunun özü önyargı da bitiyor. Kib ler için

teşekkür ederim ben de edeyim belki bir şey olur :D

Ya üzülesin diye bir şeyler yazmıyorum ki burada, çok cana yakın çok da ağır bir laf etmişsin göz bebeklerim büyüdü okurken :( Neyse senden bil hassa özür diliyorum

yaradan kimsenin başına vermesin.

Özrünü iyi niyetli olduğunu düşünerek kabul ediyorum

Neden iyi niyetli olduğunu düşündüm biliyor musun
Benim gibi derdi olanlar cevap yazinca sana ya basıma gelir diye tereddüt yasadın eminim buna
Bu acının şüphesi bile yakar insanı
Sence de dalga gecmek icin cok yanlış bir konu secmedin mı
Hadi şimdi büyüklük sende kalsın kapat gitsin konunu

Sadece erkeklerin trakya şivesi kullandığı bir dünyadan gelen arkadaşıma dünyadan SEVGİLER yolluyorum! hoş geldin derdime ortak ol lütfen! :(

senin sütünü içip uyuma vaktin gelmiş ergencim:47:

aayyy akkaten gece gece eğlence çıkmış valla yeni açtım bilgisayarı da amma ve lakin uyumam lazım..
neşenize ortak olmak isterdim ama bensiz devam edin kızlar :27::27:

Çıkıp onu diyen yanlış bir şey söylemiş olsa seni alkışlayacağım (henüz smiley i bulamadım) ama dinini bilen insanın yorumu farklı oluyor haliyle sen boşver o kısmı. Kimsenin derdiyle

dalga geçtiğim yok buraya doluşmuşsunuz hep bir ağızdan koro halinde "bu ney bu ney bu ne bicim bi konu bu ney bu ney hele ley ley" diyip duruyonuz biriniz de burayı terketme

zahmetinde bulunmayıp hala cevap yazıyorsunuz, alemsiniz ya! Eğlence buldunuz ya hani, gitmeyin tabi canım yazıp durun parmaklarınız açılsın. Organıyla oynayan bayan arkadaş

hala elini yıkamadıysa bi sonra ki cevabı okumucam :(

kimin dinini bilip bilmediği beni ilgilendirmiyor. ama birisi de çıkıp 'dinimiz' derse 'hangi din o?' derim. :ssz: insanların dertleriyle dalga geçen birisinin dinden imandan bahsetmesi çok hoş tabii.

Özrünü iyi niyetli olduğunu düşünerek kabul ediyorum

Neden iyi niyetli olduğunu düşündüm biliyor musun
Benim gibi derdi olanlar cevap yazinca sana ya basıma gelir diye tereddüt yasadın eminim buna
Bu acının şüphesi bile yakar insanı
Sence de dalga gecmek icin cok yanlış bir konu secmedin mı
Hadi şimdi büyüklük sende kalsın kapat gitsin konunu

Ben acısı olan kimseyle dalga geçmiyorum , tekrar söylüyorum yanlış bir yerden anlıyorsun konuyu. Başıma gelir korkusu değil, başına gelen insanların üzüntüsüyle eğlenmek gibi

iğrenç bir şey yapabiliyor olmanın verdiği hissiyatla özür diledim. Teşekkür ederim, siz artık bu konudan çıkmalısınız böylece durmaya niyetim yok insanlar çok boşta kalmışlar

belli ki akın akın bu konuya geliyorlar :(

kesin ekşici bu !!!!!gitsene be yaaaa

Ekşici olsaydım malzeme çıkardı be ya, akkatten niye daha önce düşünemedim bilemedim ama cidden derdim var ya bunu yazan insan ne düşünüyor olabilirdi? :(

senin sütünü içip uyuma vaktin gelmiş ergencim:47:

aayyy akkaten gece gece eğlence çıkmış valla yeni açtım bilgisayarı da amma ve lakin uyumam lazım..
neşenize ortak olmak isterdim ama bensiz devam edin kızlar :27::27:

sütünü içtin mi?

hadi yine iyisin bu arada:23::23:

an itibariyle 34 kullanıcı okuyor konunu:40::40::40:
popüler çocuk seni

.....Ve y'ler-r'ler kullanılmaz. Ortam iyice ''ediyom,gidiyom,yapıyom,ediyom'' lu, yazı dili ile konuşma dili arasındaki farkı bilmeyen, her kelimeyi söylediği gibi yazmaya çalışan mahallede ki teyzelerimizin sohbetlerine dönüşür...:ssz::ssz:Zaten kendini tüketmek üzere olan seviye şuan yerlerdedir...
Ahh ahhh...

Ey arkadaşlar; bugün ben saçımı düzleştirirken elimi düzleştiricime sıkıştırdım.:3:Gelin bir konu filan açayım, onla ilgili konuşalım zira her şuan her konu bu konudan daha mantıklı, her konu sahibinin de psikolojik durumu bu arkadaşımızdan daha iyi durumdadır:31:

Bir an önce toparlanıp,iyileşmeniz dileğiyle...

Kazen nerelerde acep:44:

kimin dinini bilip bilmediği beni ilgilendirmiyor. ama birisi de çıkıp 'dinimiz' derse 'hangi din o?' derim. :ssz: insanların dertleriyle dalga geçen birisinin dinden imandan bahsetmesi çok hoş tabii.

'hangi din o?' deyip de cevap alamadığın gün bu mesajın ilk iki cümlesinin bir değer kazandığı gün olacak şimdilik görmezden gelinesi duruyor zamanımı çaldın : /

Bide IQ yu geçtim artık yazılanları okuma zahmetine girmeden tutturulan bir iki tabuda ısrarla gidilmesi de çok hoş, dini işin içine sok ki alevlensin her yer.

Müthişsin bu işi azdır bakalım daha kaç misafirimiz olucak bu konuda. Bu arada anlaştığımız gibi devam et , teşekkürler! :)

yanında getirdiğin izleyicilerını az buldum fazla çevre edınemedınmı bu konuyu açarak kendını ıspatlmaya çalışıyorsun herhalde neyse icabına bakarlar senın hem burda alay ettiiğin konular senın cevrendeki kadınlarında sorunları istedin kadar kibleyebılırsın o kiblerın içeriği okunuyor

Back
X