Taşınan komşuya hediye

muhtesemgatsby

wubba lubba dub dub
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.997
8.772
88
Merhaba, umarım iyisinizdir. Bildiğiniz gibi İzmir'de deprem oldu, geçmiş olsun yaşayan herkese, bizim de evimiz hafif hasar aldı ve o zamana kadar aramızın limoni olduğu yan komşumuz ile ilişkimiz düzeldi hatta bize çok yardımcı oldu. Bugün öğrendik ki kendisi yarın taşınacakmış ben de o yüzden küçük bir güle güle hediyesi almak istiyorum kendisine ama böyle durumlarda ne alınabileceğine dair hiçbir fikrim yok. Muhtemelen güle güle hediyesi diye bir şey de yoktur yani iyi ki gidiyorsun tarzı mı olur bilemedim Belki gereksiz kaçar ama özellikle ben kendisinden pek hoşlanmazdım o gün iyiliğinden ötürü utandım hakkındaki olumsuz düşüncelerimden ötürü. Sizin bir fikriniz olur mu diye danışmak istedim.

Yeni evine taşınınca hayırlı olsuna gidersin..hem ilişkiniz devam etmiş olur böylece

Ve evet korkunç bir gündü benim içinde

Hepimize geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. Burada bile evine hiç gitmedim o yüzden orada ziyaret etme durumum pek olamaz zaten şehir dışına gidiyormuş.
Kar küresi alabilirsin mesela ben çok sevinirdim öyle bir hediye alsam.
Ya da müzik kutusu, şık bir kum saati...

Kendime alsam 75 lira .kendi başıma kahve icmiceme göre set alcam ohooo çok para
75-150 arasi setler var aslinda ama gerçekten bakinca pahali.
Zaten ucuz olan ne var
Kendime ek bir takim daha almak istiyorum bu sebeple almadm daha
Yoksa bayılıyorum bu tarz seylere

Zaten ucuz olan ne var
Kahve kupası olur mu acaba? Fincan takımı almak için fazla öğrenciyim

Zaten ucuz olan ne var
Ama onlar normal setler
Ben daha çok minyatürlu filan seviyorum

Hani instagramdaki seramik fincanlardan

Bina hasar aldıgı icin mi tasınıyor komsu? Ve siz herhangi bir önem aldınız mı? Gecmis olsun cok.
Teşekkür ederim. Binanın genelinde ve hepimizin dairelerinde çatlaklar mevcut üstelik henüz 2 yıllık olmasına rağmen. Belediyeden ve bakanlıktan geldiklerinde güvenli olduğunu söylediler ama gerçekten bir yıkılmadığı kalan binalara bile orta hasarlı dendiği için komşumuz güvenemedi zaten şehir dışına taşınma planları varmış sanırım erkene çektiler. Biz de şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz açıkçası. Oysa taşınırken yeni olmasına dikkat etmiştik depremden korktuğumuz için.

Kahve kupası olur mu acaba? Fincan takımı almak için fazla öğrenciyim
bana gelse cok makbule gecer kahve kupasi mesela. muhim olan hatira birakmak, bence bir havlu dahi kullandikca andırır. hatta ozellikle kucuk bir hediye alin ki evinde yer tutmasin. bir el nemlendiricisi olur, bir sise kolonya olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…