taşındık

pembesu pembesu hayırlı olsun yeni evin..
Birçok mutluluğun habercisi olsun :KK200::anneadayı:
Kv tedavi işine de çok sevindim yaşı çok genç.. umarım o da kendine yeni hobiler edinir :):hamarat::spor::KK69::süslü::kahve: kendi hayatına odaklanir :)

pembesu pembesu oh be çok sevindim gerçekten :KK76:

Inşallah yeni eviniz uğur getirir size minik misafiriniz gelir :anneadayı:

Bundan sonra en güzeli kv ile mesafe inşallah kısa zamanda o da daha iyi bir psikolojiye kavuşur:halay:

Ay siz kayınvalidesi evine habersiz giren hanımdınız sanırım hamile olduğumu öğrendiğim zaman görmüştüm konunuzu karıştırmıyorsam..

Kayınvalideyr üzüldüm sizi seviyor artniyetli görmemiştim hiç,taşınmakla iyisini yapmışsınız anne ben seni sevmiyor değilim ama ayrı olmamız daha iyiydi takıntılarından kurtarmamız gerek seni hepimiz için sorun oluyor biliyorsun dersiniz.

Yeni eviniz düzeniniz hayırlı olsun umarım sağlıklı çocuklarınızda olur.Kayınvalidenizde iyi olur torunlarına düzgünce yaklaşabilir.

kızlar bir çok kişiden mesaj aldığım için konumuda kapattığım için en net buradan yazarım diye düşündüm..

evet taşındım :) haftasonu hatta salı günü bile eski evimde kalmak zorunda kaldım abonelikler tamamlanmamıştı.

ama artık evimdeyim.. yeni evimde açıkcası evden ayrılırken çok ağladım sanki zorla taşınıyormuşum gibi hissettim bunları yaşadığım için de çok üzüldüm..sağolsun eşim işimiz daha da zorlaşmasın diye annesini çağırmadı.
taşınma sırasında buralarda olma dedi. bana da sürekli bir süre gidelim burası yine senin evin dönmek istersen dönebilirsin nasılsa kiracı da olmayacak satılmayacakta üzülme falan dedi..

ortak bi arkadaşımız var doktor o muhtemelen stres yaptıgınız için bebeğiniz olmadı kaç aydır testlerde bi sorun gözükmüyor dedi. eşimde biraz da bunun hevesi var sanırım çünkü garip derecede mutlu bi şekilde ayrıldı evden.

dün de kv mesaj attı bana pembecim bugüne kadar seni kırıp istemeden huzurunu kaçırdıysam özür dilerim ben seni çocuklarımdan ayırmadım inan bana sevdiğim içindi tüm yaptıklarım. umarım bir gün yeniden beni sevebilirsin.
yazmıs eşime de bana güzel bir doktor bul tedavi olcam sizin için değil kendim için olcam demiş. eşimde araştırıyor şimdi.. ben yine de dönmicem eve dedim eşimde öyle bi niyetim yok zaten benim taşındık işte artık bunları düşünme zamana bırak herşeyi mutlu ol falan dedi.

şükür ki herşey yolunda şuanda.. merak edip derdime dertlenip mesaj atan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim tekrardan..

ve evet hala kv için üzülüyorum o onu sevmediğimi düşünüyor ama aslında seviyorum.. kızgınım sadece ama içimde kesinlikle nefret yok. umarım düzelir de hayat onun için daha da zorlaşmaz.

eşime de ne zaman istersen annene gideriz sakın onu orada bıraktık gibi bişey düşünme dedim yok düşünmüyorum sen gelmek istemiyorsan gelmezsin zaten ben giderim dedi bende 1-2 ay sonra giderim gibi geliyor..

böyle işte :dondurma:

Çok sevindim .. Güle güle oturun, ağız tadıyla, huzurla yaşayın umarım yeni evinizde .

Canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin.. sakın bebek için stres yapma.. bide bak benim ilk çocuğum korunmayı bıraktığımız ay oldu ama ikinci çocuk 1 sene olmadı doktora gittik bir sorun yok dedi. Sonra biz eşimle kaplıcaya gittik 4 günlüğüne ve dönüşte iyi haber geldi. Bence en kısa zamanda kaplıcaya gidin hem tatil olur kafa dinlersiniz hemde şifa olur inşallah. .:halay:

kızlar bir çok kişiden mesaj aldığım için konumuda kapattığım için en net buradan yazarım diye düşündüm..

evet taşındım :) haftasonu hatta salı günü bile eski evimde kalmak zorunda kaldım abonelikler tamamlanmamıştı.

ama artık evimdeyim.. yeni evimde açıkcası evden ayrılırken çok ağladım sanki zorla taşınıyormuşum gibi hissettim bunları yaşadığım için de çok üzüldüm..sağolsun eşim işimiz daha da zorlaşmasın diye annesini çağırmadı.
taşınma sırasında buralarda olma dedi. bana da sürekli bir süre gidelim burası yine senin evin dönmek istersen dönebilirsin nasılsa kiracı da olmayacak satılmayacakta üzülme falan dedi..

ortak bi arkadaşımız var doktor o muhtemelen stres yaptıgınız için bebeğiniz olmadı kaç aydır testlerde bi sorun gözükmüyor dedi. eşimde biraz da bunun hevesi var sanırım çünkü garip derecede mutlu bi şekilde ayrıldı evden.

dün de kv mesaj attı bana pembecim bugüne kadar seni kırıp istemeden huzurunu kaçırdıysam özür dilerim ben seni çocuklarımdan ayırmadım inan bana sevdiğim içindi tüm yaptıklarım. umarım bir gün yeniden beni sevebilirsin.
yazmıs eşime de bana güzel bir doktor bul tedavi olcam sizin için değil kendim için olcam demiş. eşimde araştırıyor şimdi.. ben yine de dönmicem eve dedim eşimde öyle bi niyetim yok zaten benim taşındık işte artık bunları düşünme zamana bırak herşeyi mutlu ol falan dedi.

şükür ki herşey yolunda şuanda.. merak edip derdime dertlenip mesaj atan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim tekrardan..

ve evet hala kv için üzülüyorum o onu sevmediğimi düşünüyor ama aslında seviyorum.. kızgınım sadece ama içimde kesinlikle nefret yok. umarım düzelir de hayat onun için daha da zorlaşmaz.

eşime de ne zaman istersen annene gideriz sakın onu orada bıraktık gibi bişey düşünme dedim yok düşünmüyorum sen gelmek istemiyorsan gelmezsin zaten ben giderim dedi bende 1-2 ay sonra giderim gibi geliyor..

böyle işte :dondurma:
Allah hayırlı etsin ağzınızın tadını bozmasın inşallah :)

Her konuya hakaret etmediğim sürece her yorumu yapma hakkım var hanımefendi. Kaldı ki zaten konularını takip ettiğim biri. Bu zamana kadar taşınmayıp birden taşındık demesi zaten ayrı bir garip. Eşinin annesi çin 60 tl lik alışverişini bile çok gören, beraber oturdukları halde ramazan erzağını annesine veriyor diye kızan sürekli maddiyatı sorun yapan her konusunda kaynanası için bir kılıf bulan aslında eşiyle de sorunları olan bana göre taşınmakla da sorunları bitmeyecek olan çünkü kendi başına bir yerlerden mutlaka bir sorun bulmayı başaran biri olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın.

Ve altına imzamı atarım ki sonraki konularında yine ya eşiyle ya kayınvalidesiyle ilgili birşeyler bulup yine konu açacaktır. O zaman da bu dediklerimi hatırlatabilirim.
dejavu yapma ama, Pembe çok yıprandı süreçte, belki bazen fazla tepki verdi. Hatta hepimiz söyledik, evet kayınvaliden haksız ama bazen sen de aşırı tepki verebiliyorsun dedik. Zaten Pembe de çoğu zaman, 2 ileri gittiyse 1 geri adım attı. Sürekli ağzındaydı, kayınvalide üzüldü, ben mi kötüyüm, haksızlık mı ediyorum diye. Yani Pembe de aslında çok dediğim dedik kayınvalide düşmanı, kötü gelin değil.
Ama her ne olursa olsun, bu durum evliliğini çıkmaza sokuyordu, kız neredeyse boşanacaktı. Bu sana ufak gelebilir, ama onun için büyük sorundu demek ki. Yani aslında yuvasının selameti için bir adım atmış oldu şimdi. Umudu var, çocuk istiyor, mutlu olmak istiyor. Ama sen gelip de mutsuz olacaksın deyince inan hiç yardımcı olmuyorsun ki canım.
Lütfen böyle yapma, rica ediyorum.

pembesu pembesu canım çok sevindim. Güzel bir başlangıç yaptın, gerisi de gelir inşallah. Mutluluklar diliyorum. :)

dejavu_one dejavu_one hakkında neden öyle dedin ki sen şimdi pembesu
O buranın en bilgiç hanımı:KK76:
o ne derse o olur tamam mı
:halay:

ay valla bilgiç mi bana mı takık bilmiyorum artık..
sanki beni tanıyormuş gibi gelmiş yok senin kocanla sorunların var kadına 60 liralık alışveriş yapıp lafını yaptın seviyorum denmez..

zaten ben buraya merak edip mesaj atanlara detaylı haber vermek için yazdım mutluluğumu paylaştım gelip burada sen yine konu açarsın sorun bulursun demek düpedüz fesatlık başka bişey değil.

kaldı ki beni burada tanıyan herkes de bilir ben kv ile ne zaman sorun yaşasam hep yinede seviyorum bence kötü biri değil dedim.. kalkmış bana neler yazmış.

Kimdir nedir bilmem ama yazdıklarında bir gram iyi niyet göremedim.

niyetini elbet bilemem de gerçek hayatta biri bu yorumu yapsa bana kıskançlığından yaptı derim o kadar da iğreti geldi yorumları.

ay valla ilginç mi bana mı takık bilmiyorum artık..
sanki beni tanıyormuş gibi gelmiş yok senin kocanla sorunların var kadına 60 liralık alışveriş yapıp lafını yaptın seviyorum denmez..

zaten ben buraya merak edip mesaj atanlara detaylı haber vermek için yazdım mutluluğumu paylaştım gelip burada sen yine konu açarsın sorun bulursun demek düpedüz fesatlık başka bişey değil.

kaldı ki beni burada tanıyan herkes de bilir ben kv ile ne zaman sorun yaşasam hep yinede seviyorum bence kötü biri değil dedim.. kalkmış bana neler yazmış.

Kimdir nedir bilmem ama yazdıklarında bir gram iyi niyet göremedim.

niyetini elbet bilemem de gerçek hayatta biri bu yorumu yapsa bana kıskançlığından yaptı derim o kadar da iğreti geldi yorumları.
yok yok o hepimize takık
senide tanımıyor benide başka birinide
hepimizin hayatı çok zor elbette benimde bir sürü konum var
hemde içler acısı
Oda kötü şeyler yaşamış acısını bizden çıkartıyor
Allah yardımcısı olsun
Bu aralar takibimde
Yaptığı yorumları okuyup okuyup gülüyorum
Bana da diyor konu açma diye
Galiba kk babasının

yok yok o hepimize takık
senide tanımıyor benide başka birinide
hepimizin hayatı çok zor elbette benimde bir sürü konum var
hemde içler acısı
Oda kötü şeyler yaşamış acısını bizden çıkartıyor
Allah yardımcısı olsun
Bu aralar takibimde
Yaptığı yorumları okuyup okuyup gülüyorum
Bana da diyor konu açma diye
Galiba kk babasının

Allah herkesin yardımcısı olsun da böyle yarın başına daha kötü şeyler gelecek öbür gün deprem olcak pazar de sel var diye dolaşırsa ortalıkta güzel günler ona biraz zor gelir..

ne hali varsa görsün be durduk yere sinirimi bozdu..
sizi de tanıyorum zaten konularınızı takipteyim..
Allah herkesi yerinde sevindirsin ne diyim.

Allah herkesin yardımcısı olsun da böyle yarın başına daha kötü şeyler gelecek öbür gün deprem olcak pazar de sel var diye dolaşırsa ortalıkta güzel günler ona biraz zor gelir..

ne hali varsa görsün be durduk yere sinirimi bozdu..
sizi de tanıyorum zaten konularınızı takipteyim..
Allah herkesi yerinde sevindirsin ne diyim.
Boşver canım gül geç
İyileri al üstüne
Kötülükleri bırak dileyenler yaşasın
Ben senin sayende daha güçlüyüm inan bana
Senin önceki konunda ki kararlılığın o kadar etkiledi ki beni
Son konumda bunu anlayabilirsin
Bana da çok şey söylendi
Napsınlar içleri kötü olunca saklayamıyorlar

Boşver canım gül geç
İyileri al üstüne
Kötülükleri bırak dileyenler yaşasın
Ben senin sayende daha güçlüyüm inan bana
Senin önceki konunda ki kararlılığın o kadar etkiledi ki beni
Son konumda bunu anlayabilirsin
Bana da çok şey söylendi
Napsınlar içleri kötü olunca saklayamıyorlar

bende buradan gaz almıştım en son eşim terminale götürmeye gelemden önce..
aslında ağlamamak için zor tuttum kendimi o gün gerçekten beni otobüse bıraksaydı belki iner bırakma diye ağlardım ama Allah yardım etti bana...

bazen kırıldım kızdım yorumlara kendimi ezik gibi hissettim bazen ağladım üzüldüm sevindim derken bu sona ulaştım şükürler olsun ki..
burada garip bi arkadaşlık var birbirimizin hayatına olumlu-olumsuz etkilerimiz illaki var..

dilerim herkesin hayatı hayalindeki gibi güzel olsun bundan sonra..

aslında ağlamamak için zor tuttum kendimi o gün gerçekten beni otobüse bıraksaydı belki iner bırakma diye ağlardım ama Allah yardım etti bana...

bazen kırıldım kızdım yorumlara kendimi ezik gibi hissettim bazen ağladım üzüldüm sevindim derken bu sona ulaştım şükürler olsun ki..
burada garip bi arkadaşlık var birbirimizin hayatına olumlu-olumsuz etkilerimiz illaki var..

Amin
İnşaallah
Çok mutlu olursun inşaallah bu yüzden konu açarsın
Yani hepimiz burada hep mutluluktan konu açalım
Rabbim yolumuzu açık eylesin, ruhumuza, kalbimize ferahlık versin
Yuvalarımıza da huzur, huzur geldikten sonra da hayırlı evlatlar...

bebelerimizin gazları için konu açıncada kızar ki bize
off kaynananız bitti, oğlu bitti
şimdide bebenizle uğraşıyoz der
sanki uğraşmak zorunda gibi:KK14:

Hahaha çok sevindim kız vallahi gözün aydın hadi bundan sonrası hayırlı olur inşallah dikkat et çantaları karıştırıp anahtar yaptırmasın kendine :KK53:

Çok sevimlisin pembesu:) musmutlu bir yuvanız olsun:dua: ve yavrularınız tabi ki;) inşallah

Hayırlı uğurlu olsun ama ben sizin kadar iyimser olmayacağım her gün burada kayınvalidesi hakkında konu açan her bir kusurunu yazan biri kayınvalidemi seviyorum aslında diyemez. Çok geçmeden yeni sorunlarla geleceğinize eminim çünkü eşinizle de sorunlarınız var bende kayınvalideniz tedavi olacaksa siz de olmalısınız bir psikoloğa gitmelisiniz çünkü açtığınız konularda hep bir takıntılık var. Yine de her şey güzel olur umarım ama artık her küçük derdimizi burada yazmasanız da iyi olur günlük gibi kullanıyorsunuz burayı.
ya hep mi negatif yorum yapan biri olur ben anlamıyorum.Kadıncağız mutluluğunu paylaşmış planlarını anlatıyor nedir sizdeki bu negatif enerji anlamıyorum ben.Ne yani çok mu mantıklısınız ? Çekemiyor desem neden çekemiyesiniz ki dime tanımıyorsunuz birsey yapmıyorsunuz.Peki derdiniz nee ?

Back
X