Taşınıyorum ama ne taşınma...

Bozmuyorum zaten vallahi.. Hala sitemlerde.. Sanki başka ilden tutmusum gibi davranıyor bana kendi bilir. Ben ona uyacak değilim kesem nereye aklim nereye isterse

Yok normalde bile gondermiyorum bebeğimi yalnız. Yani dediğiniz gibi bende asla onların külüne muhtaç olmak istemem ama ya insan bekliyor bazen. E bunlarda biliyorlar tasinacagimi ama ne temizlik sordu ne ev sordu boyuna sitem sitem sitem..... Anlıyorum sizi bende zor oluyormuş cidden çocukla. istiyorlar ki "annecim ev taşıyoruz bize yardımcı ol gel beraber şunu bunu yapalım" diyelim... Ben iş yaparken illa davet istiyosan ne diyim sana daha..

Ah zaten baştan savilacak kadar normal bir beyine sahip kv olsa basedebilirim ama eşim bile annesini artık anlamıyor ki.. Umursamamaya çalışıyorum şimdilik

Aynen dediğiniz gibi tam klasik kv. Bu sabah geldi doktu içini bi güzel. Efendim niye tasiniyormusum yada niye ona yakın tutmamışım. Senin ev kiralarindan haberin varmı dedim, kv evi çarşı içi sayılır tahmin edin ve şehire uzak evlerin bile kiraları 700-800, benim bulduğum ev bölge hastanesine yakın ve 600 tl o bölgenin en ucuz evi ki her duyan parmak ısırdı sıfır daireye bu fiyat çok iyi diye. Ama kv yok orası çok pahaliymis yok efendim orası çok soğukmuş. Ne soğuğu dedim, bi kere o mahalleye gitmiş çok rüzgâr esiyormuşmuş.. Oraya her istediğinde çıkıp gelemezmis. Buraya aylardir adım attığı yok hep biz gidiyoruz halbuki.. İşte söylenmiyor bazı şeyler

İnsan başına gelmeyince bazı sıkıntılari bilmiyor cidden... Allah şifa versin tüm hastalarimiza insaallah

Allah akir fikir vicdan nasip etsin esine kv ve kp e. Cikin gidin birdaha o kadar laftan sonra cidden ayaginizi kesseniz yeri yani. Ne demek sen karinin lafini dinliyorsun , ne demek iyice bizden uzaklastiracak ? Cidden cahillikte yobazlikta son noktadalar. Duyanda ogullari zeka ozurlu sanacak koskoca adami acaba nasil kandirabilcekmissiniz cok merak ediyorum, hayir bunu diyenlerde genelde manipulasyonda usta kisiler olurlar, gozyasi tehdit kavga ve siddet ile insan kullanan kisiler olurlar.
Zihniyetleri cok berbatmis size kolay gelsin

Tam isabet sen geleme diye tasiniyorum deseydinizde orta yerinden catlasaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…