Taşınma sorunlarımız - Ümraniye hakkında yardım.

thedora_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
126
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay da konu açmıştım oturduğumuz ev satılıyor diye, maalesef satıldı :50:
Şimdi 1 ay içinde ev bulup taşınmamız lazım.
Durumumuz şu, Eşim Kadıköyde çalışıyor, ben 1 yıl kadar daha çalışmayacağım. ev için ayırdığımız bütçe aylık max. 800 tl
Bu fiyata kadıköy çevresinde bulduğumuz evler resmen dökülüyor...
Ben yeni temiz, ferah bir ev istiyorum, en az 3+1 olmalı... bu özelliklerle kadıköye en yakın Ümraniye var. Ümraniye'nin Dudullu ve Şerifali bölgelerinde istediğim gibi site içi, temiz, yeni evler var ama eşim de ben de bu semtleri hiç bilmiyoruz.
Bu bölgelerde oturan, bana oralarla ilgili bilgi verebilecek olan var mı?
Küçük kızım var o yüzden semt de en az ev kadar önemli benim için.
teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam..ümraniye hakkında fazla bilgim yok ama üst maltepede(zümrütevler)güzel siteler var.maltepe hukukçular sitesinde 800 tl ye temiz güzel evler var.hem ulaşım araçlarına yakın,hem muhit olarak fiyatlar uygun.site çok güzel.içinde kapalı havuzu,lokali,kuaförü,çocuk parkı ve şok marketi var.ben ilk evlendiğimde orada oturdum.komşuluk ilişkileri harikadır.sadece fikir olsun diye söyledim.inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.sevgiler

ben de erenköy tarafında oturuyorum canım ama evi değiştirmeyi düşünüyorum, dediğin gibi hem kiralar çok fazla hem de evler çok eski. maltepe taraflarını araştırmıştım ben oralarda uygun fiyata güzel evler var gibi. küçükyalı, altıntepe için falan çok iyi diyolar. oralara bakabilirsin.

Selam..ümraniye hakkında fazla bilgim yok ama üst maltepede(zümrütevler)güzel siteler var.maltepe hukukçular sitesinde 800 tl ye temiz güzel evler var.hem ulaşım araçlarına yakın,hem muhit olarak fiyatlar uygun.site çok güzel.içinde kapalı havuzu,lokali,kuaförü,çocuk parkı ve şok marketi var.ben ilk evlendiğimde orada oturdum.komşuluk ilişkileri harikadır.sadece fikir olsun diye söyledim.inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.sevgiler

teşekkür ederim, inşallah...
ev aramak taşınmak çok zor, hele de bebekle...
zümrütevleri ben de teklif ettim eşime ama işyerine 3 vasıtayla gitmesi gerekiyormuş ordan, o yüzden yanaşmadı.

ben de erenköy tarafında oturuyorum canım ama evi değiştirmeyi düşünüyorum, dediğin gibi hem kiralar çok fazla hem de evler çok eski. maltepe taraflarını araştırmıştım ben oralarda uygun fiyata güzel evler var gibi. küçükyalı, altıntepe için falan çok iyi diyolar. oralara bakabilirsin.

küçükyalıyı ben de çok beğeniyorum ama maalesef orada da bütçemize uygun ev bulamadık, biraz eli yüzü düzgün daireler 1000 tl den başlıyor :50:

ümraniye'de yunus emre caddesi civarına bakarsanız site olmasa da yeni binalar görebilirsiniz. bölgenin en güvenli yerlerindendir ayrıca.

ümraniye'de yunus emre caddesi civarına bakarsanız site olmasa da yeni binalar görebilirsiniz. bölgenin en güvenli yerlerindendir ayrıca.

teşekkür ederim bakıcam oralara, bölgeyi biliyor musunuz? dudulluda çok hoş siteler var ama nette yaptığım araştırmalar oraların çok tutucu olduğu yönünde, ben de açığım ve bu konuda sıkıntı yaşamak istemiyorum

tatlım ben atakentte oturuyorum ümraniye sessiz sakin bir yer mühit olarak temiz ama 3+1 800 kira çok zor buralarda ancak 2+1 olur benim evim mutfakla salon bir küçük bir ev 600 tl umarım istediğin gibi bulabilirsin:)

tatlım ben atakentte oturuyorum ümraniye sessiz sakin bir yer mühit olarak temiz ama 3+1 800 kira çok zor buralarda ancak 2+1 olur benim evim mutfakla salon bir küçük bir ev 600 tl umarım istediğin gibi bulabilirsin:)

teşekkür ederim, evet atakent biraz pahalı,
armağanevler, şerifali ve dudulluda istediğim özelliklerde çok sayıda ev var, ama armağanevlerde ciddi ulaşım sorunu varmış, engebeli olduğu için karda kışta çok sorun oluyormuş, şerifalinin de bir bölümü öyle engebeli ama bir kısmı da düzlükmüş, dudullu da çok tutucuymuş :50:
yani 1 ay içinde evi boşaltmamız lazım ama koca anadolu yakasında bütçemize uygun bir ev bulamıyoruz...

Arkadaşım ben o dediğiniz yerde oturuyorum.(dudlu)
Yanlış anlamayın ama buralarda site var ,ama çoğunun güvenliği yok.olanlarda 1000-1250 +aidatı var.
Açık söyleyim hergün bir hırsızlık olayı oluyor..bir şey çıkıyor..hiç güvenliğimiz yok,alllaha emanet yaşıyoruz resmen.Polis hiç oralı değil.Bizim kendi evimiz babam satıp gitse bizde gidicez,başıma neler geldi çünkü..hala etkisindeyim..
Belki biraz korkuttum sizi ama ,öle yani.
Ümraniye de siteler var ama güvenliği nasıl bilmiyorum,fiyatları yüksek ..
İnşallah gönlünüze göre bir yer bulur,sıkıntısız oturursunuz.

Mehmet akif mahallesi'nde 2+1 ev aldım. Yeni bina, diğer daire kiralari 800 tl civarıydı. Bahsettiğin fiyatı biraz aşabilir belki ama çok güzel evler var...

Ailem oturuyor Ümraniyede arkadaşım ne bilmek istiyorsun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

bende şerifalide oturuyorum ama istediğiniz fiyatlara burda site içerisinde bulmanız zor
açıklık kapalılık burda sorun olmaz tutucu bir kesim değil

annemler yunus emre cad desinde oturuyor umraniyede orasıda sessiz sakin bir yer ama yine fiyatları yüksek
birazcık daha mutaassıp bir kesim

tatlım dudullu ve şerifaliden kesinlikle ev alma.güvenlik sıfır.çok yobaz insanlar var.özellikle anladıgım kadarıyla evınde de gun boyu olcagın ıcın tavsıye etmıyorum.ama çekmeköyü tavsıye ederım.hem güvenlıklı hem gezılcek yerlerı var modern ınsanlar kadıköyede sarı dolmuslar var 15 dkkalık mesafede dıger ulasım araclarıda bulunuyor;)

Arkadaşım ben o dediğiniz yerde oturuyorum.(dudlu)
Yanlış anlamayın ama buralarda site var ,ama çoğunun güvenliği yok.olanlarda 1000-1250 +aidatı var.
Açık söyleyim hergün bir hırsızlık olayı oluyor..bir şey çıkıyor..hiç güvenliğimiz yok,alllaha emanet yaşıyoruz resmen.Polis hiç oralı değil.Bizim kendi evimiz babam satıp gitse bizde gidicez,başıma neler geldi çünkü..hala etkisindeyim..
Belki biraz korkuttum sizi ama ,öle yani.
Ümraniye de siteler var ama güvenliği nasıl bilmiyorum,fiyatları yüksek ..
İnşallah gönlünüze göre bir yer bulur,sıkıntısız oturursunuz.

ben de bundan korkuyorum işte :50:
bir de küçük kızım var, her gün dışarı çıkıyorum, çıkıp rahat rahat dolaşabileceğim bir yer değilse hiç boşa vakit kaybetmeyeyim.

Mehmet akif mahallesi'nde 2+1 ev aldım. Yeni bina, diğer daire kiralari 800 tl civarıydı. Bahsettiğin fiyatı biraz aşabilir belki ama çok güzel evler var...

mehmet akifi hiç bilmiyorum bakarım oraya da teşekkürler.

Ailem oturuyor Ümraniyede arkadaşım ne bilmek istiyorsun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

bende şerifalide oturuyorum ama istediğiniz fiyatlara burda site içerisinde bulmanız zor
açıklık kapalılık burda sorun olmaz tutucu bir kesim değil

annemler yunus emre cad desinde oturuyor umraniyede orasıda sessiz sakin bir yer ama yine fiyatları yüksek
birazcık daha mutaassıp bir kesim

internet ilanlarına bakıyorum şimdilik, bolca kiralık ilanı var site içi 700 e bile var fotoları hoş görünüyor, çoğu sıfır daire zaten ama tabi gidip görmek lazım...
benim derdim kızımı alıp rahat rahat dolaşabileceğim, çocuk büyütmeye uygun bir semt olması.

tatlım dudullu ve şerifaliden kesinlikle ev alma.güvenlik sıfır.çok yobaz insanlar var.özellikle anladıgım kadarıyla evınde de gun boyu olcagın ıcın tavsıye etmıyorum.ama çekmeköyü tavsıye ederım.hem güvenlıklı hem gezılcek yerlerı var modern ınsanlar kadıköyede sarı dolmuslar var 15 dkkalık mesafede dıger ulasım araclarıda bulunuyor;)

çekmeköyden kadıköy kaç dk sürüyor acaba? trafik falan oluyor mu?
eşim yıllardır günde 2 saatten fazla yol çekiyor artık bu çile bitsin istiyoruz.
bi de yine yol uzun sürecekse karşıya taşınmamızın da bir anlamı kalmayacak.

Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay da konu açmıştım oturduğumuz ev satılıyor diye, maalesef satıldı :50:
Şimdi 1 ay içinde ev bulup taşınmamız lazım.
Durumumuz şu, Eşim Kadıköyde çalışıyor, ben 1 yıl kadar daha çalışmayacağım. ev için ayırdığımız bütçe aylık max. 800 tl
Bu fiyata kadıköy çevresinde bulduğumuz evler resmen dökülüyor...
Ben yeni temiz, ferah bir ev istiyorum, en az 3+1 olmalı... bu özelliklerle kadıköye en yakın Ümraniye var. Ümraniye'nin Dudullu ve Şerifali bölgelerinde istediğim gibi site içi, temiz, yeni evler var ama eşim de ben de bu semtleri hiç bilmiyoruz.
Bu bölgelerde oturan, bana oralarla ilgili bilgi verebilecek olan var mı?
Küçük kızım var o yüzden semt de en az ev kadar önemli benim için.
teşekkürler.
canım arabanız varmı bilmiyorum ama yoksa bile tek otobüsle eşinin işe gidebileceği sakin ve güvenli biyer biliyorum .kurtköy.acayip güzel evler var uydukent civarını değilde aydosdaki siteleri tercih edebilirsiniz .benim annemler aydostta güvenlikli bir sitede çok güzel bir evde 700 e oturuyor dediğim gibi ...haa şu var annemlerin sitesinde çarşaflıda var ip askılı şortla sitede gezende var .kimse kimseye karışmıyor huzurlu bir ortam.kurtköyü şiddetle tavsiye ederim.

Canım bende anadolu yakasında oturuyorum.
Ümraniye önceleri daha sorunlu bir semt olsada şimdi eskisine göre daha iyi diye düşünüyorum. çok güzel binalar yapıldı.
ben sana daha çok küçükyalı,idealtepe taraflarını önericeğm. hem modern hem sakin :)
yalnız fiyat konusunda tereddütlerim var..

canım arabanız varmı bilmiyorum ama yoksa bile tek otobüsle eşinin işe gidebileceği sakin ve güvenli biyer biliyorum .kurtköy.acayip güzel evler var uydukent civarını değilde aydosdaki siteleri tercih edebilirsiniz .benim annemler aydostta güvenlikli bir sitede çok güzel bir evde 700 e oturuyor dediğim gibi ...haa şu var annemlerin sitesinde çarşaflıda var ip askılı şortla sitede gezende var .kimse kimseye karışmıyor huzurlu bir ortam.kurtköyü şiddetle tavsiye ederim.

Arabamız var ama eşim işe arabayla gitmiyor, hafta içi ben kullanıyorum arabayı.
şu an oturduğum semt de çok kozmopolit, kimsenin kimseye karışmadığı bir semt, yine aynı özelliklerde bir yer olmasını istiyorum,
kurtköyü önerdim eşime ama çok uzak kalır orası bana dedi...

Canım bende anadolu yakasında oturuyorum.
Ümraniye önceleri daha sorunlu bir semt olsada şimdi eskisine göre daha iyi diye düşünüyorum. çok güzel binalar yapıldı.
ben sana daha çok küçükyalı,idealtepe taraflarını önericeğm. hem modern hem sakin :)
yalnız fiyat konusunda tereddütlerim var..

küçükyalı ve idealtepe çok beğendiğim yerler ama fiyatları bütçemizin üzerinde...
ümraniyenin nerelerini biliyorsunuz? ben sadece bikaç kez ikeaya gittim, bir de armağanevler ve çamlık bölgelerini dolaştık, çok güzel binalar var, fiyatlar da uygun ama muhit çok kötü :50:

Back
X