taşınma sorunu.. yardım..

Biz nakliye şirketiyle anlaştık, yarın sabah gelip mobilyaları sökecekler, zarar görmemesi için sarıp taşıyacaklar yeni evde de kurulumunu yapacaklar tekrar. Hatta bulaşık, çamaşır makinesi, fırınlı aygazın doğalgaz bağlantısını filan da onlar yapacaklar.

kırılacak seylerı ıyıce gazeteye sararak kaldırırsanız kolılere saglam durcak sekılde bırseycık olmaz
kolay gelsın :)

Merhaba. Biz de aynı sokakta birkaç apartman uzağa taşınmıştık. O yüzden tüm yatak odası, kıyafet ve mutfak malzemeleri, kırılacak her şeyi nakliye gününden önce kendimiz taşıdık. Ağır eşyaları nakliyeye bıraktık. Nakliye de zaten battaniyeyle sarıyor mobilyaları. Yine taşınsam küçük şeyleri yine nakliyeye bırakmak istemem. Hem güvenemiyorum hem uğraşmak istemiyorum.

bizde asansörlü istiyoruz nakliyeyi inşallah bulabiliriz. yinede güvenemem ben kendim toplarım eşylarımı heralde

Merhaba
Cam eşyaları gazetelere sarıp koliye yerleştirebilirsiniz, bunları yakın diye kendinizde götürebilirsiniz
Koltuk vb. şeyleri de nalburdan büyük streçlerden alıp kaplayabilirsiniz, biz öyle yapmıştık
Hatta baktım koli yetmiyo kendi kıyafetlerimizi battal boy çöp poşetlerine koymuştum

bizde asansörlü istiyoruz nakliyeyi inşallah bulabiliriz. yinede güvenemem ben kendim toplarım eşylarımı heralde

Bizde öyle demiştik ama kolilerde kırılan olursa sorumluluk kabul etmeyiz, eğer biz toplarsak ve kırılırsa ücretini öderiz demişlerdi.

Bizde öyle demiştik ama kolilerde kırılan olursa sorumluluk kabul etmeyiz, eğer biz toplarsak ve kırılırsa ücretini öderiz demişlerdi.
olsun yinede kendim kırsam üzülmem ama onlar kırsa parasını alsam bile çok sinir olur kavga bile çıkartabilirim o yüzden kimsenin başı ağrımasın kendi işimi kendim yaparım =)))

bişey daha sorsam? dolaptaki dondurulmuş yiyecekleri nasıl götürmeyi düşünüyorsun? malum kurban etleri falan hep dolapta nasıl olacak onlar?

bişey daha sorsam? dolaptaki dondurulmuş yiyecekleri nasıl götürmeyi düşünüyorsun? malum kurban etleri falan hep dolapta nasıl olacak onlar?

Dolabı yarın boşaltacağım eşyaların kamyona yüklenmesine az kala bozulmasın diye. Onları da büyük ve kalın siyah poşetler var onlardan aldım onlara koyup ağzını bağlayacağım.

Öncelikle hayırlı olsun ailece çok taşınma tecrubemiz oldu. Yerlesirken birinci işin yatagini yapmak olsun ikinci olarak kıyafetlerini yerlestir. Mutfagini temiz ve tabak bardak vs gibi düzenli koliledigine göre yerleştirmekte yeterince kolay olacaktır. Sonraki adım esyalari kafana göre yerini degistirmek veya düzenlemek. Sonrada halılar. Tabi bunlari önden yeni evde temizlik yapıldığını farzederek söylüyorum kabaca yerlesmis olursun kalani ufak iş

teşekkürler=) tabiki önceden temizlik yapılacak çünkü şuan inşaat pisliği duruyor hala. eşyaları eve bi atabilsek gerisi hallolurda...

taşınmakta artık profesyonelleşmiş biri olarak için rahat etsin.nakliye şirketiyle anlaşın ve sigorta için kağıt imzalayın.kırılır çizilirse elinizde belgeniz olsun.eşyalarınızı pat pat adı veilen şeyle mutlaka sarılmasını istediğinizi söyleyin.yakın mesafe diye umursayıp sadece streçleyebilirler çünkü.sonra kırılacak eşyalarınızı gazete kağıdıyla sarıp koyun merak etmeyin bir şey olmaz.kolilerin üstüne kırılacak mutfak eşya vs diye mutlaka yazın.hayırlı olsun :)

he bu arada kıyafetleri çöp poşetine koyun.ve mümkünse poşetle kıyafet ve kolilerinizi siz eve bırakın çünkü kaybolabilioyr

1 günde taşındım.çokta kafanızda büyütmeyin hallolur. kırılacak şeyleri kendiniz taşıyın. kullanmadığınız eşyaları kitapları falanda şimdiden kolileyebilirsiniz.hazır olur. kolay gelsin.

teşekkürler içimi rahatlattınız =) şimdiden mahalle bakkalına koli siparişi vereyim ben en iyisi =)

1 ay önce taşındım,ben de yakın bir eve taşındım hatta..
mutfak eşyalarını koliledikten sonra (gazeteye sarıp koliledim) arabalarla yeni eve taşıdık..yıkakıp yerleştirdim hepsini...tüm diğer eşyalar ertesi gün gitti..en zoru mutfak ve kıyafetler..kıyafetleri de hurca katlı şekilde ve gömlek ceket vss elbise poeştinde askılarıyla gitti..hepsi birden girince eve,mutfak üst üste oluyor ve herşey kırılabiliyor.açarken de zor..
tavsiyem budur..

kızlar hemen hemen taşınmayla ilgili tüm soru işaretlerim gitti ama bişey var.. halıları yıkatıp direk oraya temiz temiz sererim diye düşünmüştüm ama malum kış geldi yavaştan. bende soğuk bir memlekette yaşıyorum bu saatten sonra kurumaz anca bela olur başına dediler bende sileyim güzelce diyorum bu evde mi silsem yoksa taşındıktan sonra mı? napsam ben?

yıkamaya veriyorum ben.en temizi bence ne sorun olabilir ki ?paketli şekilde 1 haftaya getiriyorlar.ama çok silme düşünceniz varsa evde güzelce siz temizleyin.katlayıp sarın şeffaf streç gibi bir şeyle gerekirse sarın.temiz götürün eve.evi mi yerleştireceksin halımı sileceksin orada?zor olur canım

Kiralacak tum esyalarini balonlu posetler onlara sar çok fazla bosluk kalmayacak sekilde kutulara yerlestir. Cizilebilecek mobilyalarini da balonlu posetlerle sarip bantla. Esyalarini da vakumlu hurclara yerlestir. Eviniz hayirli olsun iyi gunlerde agiz tadiyla oturun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…