- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
hadi ya o derece evin içine giriyor mu bütün seslerMahalle görüyorsa hep sıkıntı, bütün gürültü sizin evinizde olacak. Yoldan geçen insanların konuşmalarını bile dinleyebileceksiniz. Diğer odaları en fazla yatarken kullanacaksınız zaten gününüzün büyük coğunluğu salonda geçeçek. Bizimki yokuşa bakıyordu, işlek bir yol değildi ama. Sürekli cam ve perde kapalı durmak zorundaydı yoldan geçenler evin içini görüyordugürültü desen o biçim. Eğer taşınacaksanız 3 sene dayanmanız bence hiç problem değil.. Çünkü geniş olsun diye düşünerek farkında olmadan kendi hareket alanınızı daha fazla kısıtlayacaksınız. arka odalara karanlık olacak ve kış geldi nerdeyse soğuk olacak. Salonda gürültü diz boyu, pencereye bile nadir cıkacaksınız.
Kısacası oldukça sıkıntılı olduğunu söylemek istiyorum. Isınması bile güç oluyor.![]()

ben bu konuyu kiracı çıkmadan ona bir sorayım o zaman ama ayıp olur mu ki acaba sormam .:/
evet taşınacağız ama odasız olmak arkadaşlarım falan geldiğinde de bana çok sıkıntı veriyor ondan taşınmak istemiştim ya offf hem taşınmayı çok istiyorum hem pişman olmak istemiyorum.