Taşınma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz şöyle bir teklifte bulunun o zaman kendi paranızla kiraya çıkın rahat temiz oturun eşiniz de orda yaşamaya devam etsin madem ki yok yok diyor siz de orda daha fazla kalmayın
Babam ayrı bir daire alırsa kiracısı olurmuş. Ama babam çok cefa çekti. Onun ailesi hiçbir destekte bulunmamisken imkanları varken neden benim babam kendi payına düşeni satıp iki ayrı daire alsın ki? İçim el vermez. O bina Ümraniyenin merkezinde olacak. Sıfır. Gidelim orada idare edelim diyorum. Kavga ediyorsun bak insanların içinde nasıl oturalım diyor.

Dediğim gibi teklifte bulunun eşiniz orda yaşasın siz çıkın gidin o evden bir an önce

Çok rica ediyorum şunu izleyin, acil kendinizle ilgilenmeye ihtiyacınız var sizin.
Cidden üzüldüm halinize….

Eşinizin tavrı boşanma sebebi şuan.
Bir sene boyunca ortalama sağlıkta bir insanın düzenli olarak küfe maruz kalması otoimmün hastalık sahibi olması demek.
Buraya küf alerjisi olan insanlar dahil değil, ki fazla maruziyet bazı insanlarda kansere kadar götürür.

Bahsettiğim küfte sizin gibi her taşın altından çıkan cinsten değil. Acilen ve acilen taşınmanız lazım o evden. Hatta eşyalarınızı değiştirmeniz lazım. Küf çok güçlü ve dayanıklı bir canlı. Bir defa üredi mi yoketmek çok zor. Temizledim zannettiğiniz başı. Misel denen köklerini temizleyemezsiniz. Yurtdışında bazı sistemler var ama bizde yok.

Ciddi bir konuşma yapın. Kabul etmezse adamıda bırakıp evden çıkın. O kadar diyorum.

Kimseye hayir diyemiyor ama sana cok guzel hayirlari yapıştırıyor..bu kafa ile cok konu acarsin burda azicik aklin varsa bosanirsin

Anladığım kadarıyla aileniz size destek olacak durumda
Adam sizi düşünmüyor takmıyor manipüle ediyor
Hiç gerek yok
Ki şükür çocuğunuz yok tertemiz bir sayfa
Aman diyeyim bu adamdan çocuk falan yapıp bu adamı baba yapmayın

bunun dışında sorunumuz yok demissin de, sorununuz hep sen sustuğun için yok, onun her hangi bi tavizi yok. o evde oturulmaz.
Farkındayım ama maalesef ailesinin yanında ben baskın gibi gozukuyorum nasıl olduysa o, onu da anlamadım. Zaten kayınvalidem bana dediklerini oğlunun yanında diyebilseydi çoktan çıkmıştık. Nişanlıyken böyle değildik. Yüksek lisans yapıyorum kariyerime odakliyim. Şu an çalışmıyorum ama kendimi idare ettirecek birikimim de var. İş aradım yine de. Kendi kızları olunca çalış oluyor bana gelince öyle olursa yorulursun işler ve görevler karışacak diyor. Tabi bunu oğlunun yanında dediği için düşüncelerini ilmek ilmek değiştirdi. Babamın kanser şüphesi vardı. Operasyonlar atlattı. Dedim ki hasta olursa benden başka destek olacak yok. Alt kata tasiniriz. İşte yeni yapilana. Annesine bahsetmiş ne dedi dedim. Hayırlısı dedi diyor. Ağzını aramak için ertesi gün gittim yanına böyle dusunuyoruz. Dedim. Artık kimse bir yere uzak değil arabanız var gider gelirsiniz dedi. Yani oğluna da yüksek ihtimal böyle dedi. Benden gizli bir şeyler oluyor ama çözemedim

Kimseye hayir diyemiyor ama sana cok guzel hayirlari yapıştırıyor..bu kafa ile cok konu acarsin burda azicik aklin varsa bosanirsin
Daha önce aileler ile oturup konuştuğumuz mevzular oldu. Ailem arkamda. Ama onun annesi problemi bende görüyor. İlgini azalt bunaltmistir bunaltma idare et alttan al vs vs konuşuldu. Bir tek babası çok severim kendisini bu sinirini törpüle dedi. Aileme şimdi bu durumları açamıyorum çok üzülüyorlae kıyamıyorum. Onun ailesine açsam annesi ben tartışma görmek duymak istemiyorum diyip köşeye çekiliyor.

Eşinizi ikna etmekle vakit kaybetmeyin, gidin ailenizin yanına, düzgün bir ev tutulmadan da dönmeyeceğim deyin. Arabayı değiştirmiş çünkü o kullanıyordur ama ev kendisini rahatsız etmiyor. Siz ve düşünceleriniz de umrunda değil.
Ayrıca babanızın evine de gitmeyin böyle bir tiple. Adam olsun düzgün bir ev tutup, kirasını ödesin, yapmıyorsa da yalvarıp durmayın bir zahmet. Çıkın gidin evden.

sen kocanla evlisin kaynanan niye bu kadar söz sahibi onu anlamadım ama kocanı resti çek, ben bu evde kalmayacağım, ya gelirsin ya da tek basına yasarsın de.

Olurlar, daha iki sene olmadi evleneli. Ne olduysa evlendikten üç ay sonra oldu. O zaman başladı kavgalar vs vs. O da benden şikayetçi tabi paranoyak yaptın her isimde tetikte oluyorum diyor. Elbette benim de hatalarım var, gerçekten var. Ama telafi etmeye sakin kalmaya haklı çıkmak için değil anlaşmak için konuşmaya çalışıyorum. Az çok ailesinin yanında konuları citlatiyorum ama kimsenin oralı olduğu yok. Hatta benden küçük gorumcelerim bana ahkam kesiyor. Problem benmişim ortamı ben geriyormuşum gibi.

Şu an kira 17 bin. Zamla 23 olacak. Ben dün kaç tane emlakçı ile görüşüp 27 bine sıfır binalar için anlaştım. Baktı ve düşüncemi biliyorsun dedi kapandı konu. İclendim bugün de patladım. Durumumuz olmasa gerçekten ısrar etmeyeceğim. Ama benimle kerpiç evde yaşamaya razı olan kadın nerede gibi bir cümle kurdu. Varlık ve yokluk kavramını karıştırıyor. Babamın evinde çok zahmet çektim tuvalet musluklarindan su içtim yine şikayet etmedim evet. Bugün eşim aynı durumda olsa yine gık demem. Ama var. Aylık otuz bin kira verse bile cebine üç gram altın parası kalıyor. Öyle söyleyeyim. Depozito ve bir kirayi ben karsilayacagim diyorum benim evimden o para çıkmayacak diyor. Dert para değil de işte

sen kocanla evlisin kaynanan niye bu kadar söz sahibi onu anlamadım ama kocanı resti çek, ben bu evde kalmayacağım, ya gelirsin ya da tek basına yasarsın de.
Ailesine çok düşkün(müş) bir sene nişanlı kaldık neredeyse. Hiçbir düşkünlüğünü görmedim evlenince kıymete biniyor demek ki. Biz bir plan yapiyoruz mesela o gün annesi arıyor beni buraya götür diye. Bizim olan iptal. Diyemiyor eşime sözüm vardı diye. Diyemem diyor. Ama iki evladı daha var. Biri kız arkadaşıyla sabahlara kadar en luks arabaları kiralayıp dolaşıyor ama. Bir şeylere ihtiyaçlari oldugunda benim kocam hemen.

bacım sen bu adama nasıl katlanıyorsun Allh askına kalk git babanın evine

Yani sürekli bademcik enfeksiyonu geçiriyorum. Ben enfeksiyon geçirmezdim asla. Tüm testler yapıldı doktorların hepsi yoğun alerjim var diyor. Alerji testleri belli. Toz kedi köpek ev akarı gibi gibi. Doktora küf ve rutubet de dahil mi dedim evet dedi. Yanımdaydı. Solunum astıma yaklaşmış ilaca duyarlı. Ama bu ona bahane gibi geliyor. Neden bilmiyorum. Bağışıklığın düşük diyor. Doğru gerçekten düşük. Ama küf solumak da midemi bulandiriyor.

Küften çok daha büyük sorunlarınız var sizin, henüz iki senelik evlilikte bu kadar sorumsuzsa bu adam asla yürümez. Çocuk falan yokken ayrılın bence.
Mantıklı düşününce evliliğin geleceği beni de korkutuyor bunu ona da söylüyorum ama verdiği cevap senin bu sinirin yüzünden beni de korkutuyor oluyor. En basiti tezgahin altına aylardır üçlü priz takılacak bilerek takmadım. Annesinin yanında konusu açıldı. Söyledim gülerek. Sen niye takmadın diyor bana annesi. Böyle böyle cesaret alıp çekti her şeyden elini. Böyle değildi. Gerçekten hayran olarak baktığım sorumluluk sahibi bir insandı. Alışma diye yapmıyorum durumuna geldi. Akıl hocası var ama kim.

Sağlık söz konusu.. üstelik onun istediği olacak diye birşey yok. Sağlığımı, mutluluğumu gözetmeyen adama resti çekerim..

Astım riski mi bahane gibi geliyormuş?
Ne yaptığının ne dediğinin farkında mı bu adam! Sahte test evrağı uzatmadınız ya ona? Bağışıklığınız düşük değilse bile düşecek zaten.

Babanızı da alıp baktığınız evlerden birini tutup gidin. Küflü evde yaşanır mı yahu. Hemde 80- 90 bin için. Oradan sağlığınıza aldığınız darbeyi parayla ölçemezsiniz.
Adam bütün sıhhatinizin köküne balta vuruyor haberi yok.

Sağlıktan ve ihtiyaçtan tasarruf olmaz. Eşinizin sorumsuzluğu hayret edilesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…