- 14 Ağustos 2018
- 21.585
- En iyi cevaplar
- 2
- 82.319
- 598
Hayırdır konuda eşine yakalandın da o mu yazdırdı? Uyduruk hayatını kendin yaşıyorsun, kendin yazıp kendin yalanlıyorsun kendini kandır.500 kere üyelik alıp gelirsin ama bunu yaşayan sensin. Hemen de hallettiniz aynenHesabım pasif hale geldiği için güncelleme yapıyorum. Hallettik. Üstelik ben buraya dertleşmek için yazıyorum. Bu benim ailemdeki insanlara hakaret etme özgürlüğü vermiyor kimseye. Bir mesele ile ya da birkaç mesele ile yargılanmak kimse için doğru değildir. Kendisinin benim için yaptığı bir çok fedakarlığa da şahidim. Zaten belirttim ev araba gibi problemler yok iken gayet iyiyiz diye. O yüzden bazı yorumlar beni ciddi manada üzdü. Eşim için de üzüldüm. Kimin ne düşündüğünu o umursamaz belki ama buna sebep olduğum için ben umursuyorum. Ayrıca evin her yerinin küf olmadığını belirttim. Banyoda mevcut olduğunu eskisi kadar olmadığını ama bana yine de battığını söyledim. Evet sadece banyom koku yapıyor. Gerçekten aklı selim bir biçimde dertleşmek için yazmıştım. Çünkü bu konu çıkmaz olmuştu.
Yazdıklarınızı baştan okuyun parkeler şişmiş mutfak berbat banyo küften geçilmiyor ,borular patlak bina duvar içlerini su basmış.10 yıllık bina 40 yıllık bina gibi yıpranmış.Rutubet yetmezmiş gibi onları temizlemek için kullandığınız kimyasalları soluya soluya hasta olmuşsunuz adamın umrunda değil.Karısı hasta olmuş,mutsuz olmuş..... bir an önce sizden kurtulmak ister gibi hâli var üstelik imkanlar içinde karısını yaşattığı şartlara bakınca ortada aşk yok sevgi yok.Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz.İlerde sizde oluşacak ciddi bir hastalıkta ne olacağını görürsünüz ....Yapmayın ya nolur bu tarz cevaplar gerçekten hem sinirlerimi bozuyor hem de nasıl ezbere konuştuğunuzu anlamaya calisoyorum. Yukarıda bile araya sikistirdim kendisiyle ilgili düşüncelerimi. Hallettiğimiz için ona karşı bir laf söz gelmesini istemedim. Evlilik böyle bir kurum ya hani. Halledemesek de gelmemeliydi zaten. Bir kere ne tehditi ne de şiddeti oldu rica ediyorum bilmediğiniz konular için Agir ithamlar yapmayin.
hallettik demişsin nasıl hallettiniz taşınarak inşallah? kendinizi kandırmayı cok güzel öğrenmişsiniz. ne diyelim umarım ciddi hastalıklarınız olmaz ilerideYapmayın ya nolur bu tarz cevaplar gerçekten hem sinirlerimi bozuyor hem de nasıl ezbere konuştuğunuzu anlamaya calisoyorum. Yukarıda bile araya sikistirdim kendisiyle ilgili düşüncelerimi. Hallettiğimiz için ona karşı bir laf söz gelmesini istemedim. Evlilik böyle bir kurum ya hani. Halledemesek de gelmemeliydi zaten. Bir kere ne tehditi ne de şiddeti oldu rica ediyorum bilmediğiniz konular için Agir ithamlar yapmayin.
Şaka gibisiniz cidden ya.Hesabım pasif hale geldiği için güncelleme yapıyorum. Hallettik. Üstelik ben buraya dertleşmek için yazıyorum. Bu benim ailemdeki insanlara hakaret etme özgürlüğü vermiyor kimseye. Bir mesele ile ya da birkaç mesele ile yargılanmak kimse için doğru değildir. Kendisinin benim için yaptığı bir çok fedakarlığa da şahidim. Zaten belirttim ev araba gibi problemler yok iken gayet iyiyiz diye. O yüzden bazı yorumlar beni ciddi manada üzdü. Eşim için de üzüldüm. Kimin ne düşündüğünu o umursamaz belki ama buna sebep olduğum için ben umursuyorum. Ayrıca evin her yerinin küf olmadığını belirttim. Banyoda mevcut olduğunu eskisi kadar olmadığını ama bana yine de battığını söyledim. Evet sadece banyom koku yapıyor. Gerçekten aklı selim bir biçimde dertleşmek için yazmıştım. Çünkü bu konu çıkmaz olmuştu.
Senin küften kafan mı güzel kendin yazmışsın ya nickim her yerde aynı diye tehdit ediliyorum diye o kadar lafa söze çözüme düzelmeyen adam bir gün uyanıp kendiliğinden düzelmedi ya kardeşim sen söyle biz inanalım ama ben ekranı kapatırım seni daha hatırlamam ama sana acıdım ekran kapanınca o hayatla baş başa sen kalıyosun ben değil kandır kendiniYapmayın ya nolur bu tarz cevaplar gerçekten hem sinirlerimi bozuyor hem de nasıl ezbere konuştuğunuzu anlamaya calisoyorum. Yukarıda bile araya sikistirdim kendisiyle ilgili düşüncelerimi. Hallettiğimiz için ona karşı bir laf söz gelmesini istemedim. Evlilik böyle bir kurum ya hani. Halledemesek de gelmemeliydi zaten. Bir kere ne tehditi ne de şiddeti oldu rica ediyorum bilmediğiniz konular için Agir ithamlar yapmayin.
Onun için koca güzellemesi yapıyor demek.Yeni üyelikle yazdığı ilk konuya bakın
Ohooo daha neler neler de konuşamam şu an :)Onun için koca güzellemesi yapıyor demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?