- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
Ev sahibimiz başka bir ildeydi. Buraya dönüş yapacakmış, doğal olarak da kendi evine yerleşmek istiyor. Yani Haziran da evden ayrılmamız gerekiyor. Ve benim çok canım sıkıldı bu duruma. 18aylık bir çocuğum var. Taşınmak çok zor olur mu sizce. Karmaşayı hiç sevmiyorum =( mutfak dolabını önceden yerleştirmeyi planlıyorum. Kıyafetleri de aynı şekilde şirkete vermeden arabamızla götürelim bir de onlarla uğraşmayalım diyorum. Yine de zor olur mu?
Birkaç ay önce taşındım ve gözümde inanılmaz büyüyordu.
İş bitince de kendime kızdım abarttığım için.
Meğer kullanmadığım bir sürü kıyafet ve eşyam varmış, hepsi yerini buldu.
Bir o kadarını da çöpe attım ki kullanılabilir durumda olanlar da vardı ama toplamak kadar yerleştirmek de zaman aldığı için hiç acımıyorum attıklarıma, size de tavsiye ederim, yeni eve fazlalıkları taşımayın.
Nakliyeyi ve hem çıkacağım hem de gireceğim evin temizlikçilerini günler öncesinden ayarladım, eşyalarımla eve girdiğimde her yerin mis gibi kokması moral verdi, hızlandırdı beni, çıktığım evi temizlikçinin halledeceğini bildiğim için de düşene, dökülene takılmadan hızlı davranabildim.
Eşyaları kolilerken ve battal boy poşetlere koyarken üzerlerine gideceği oda ve içeriklerini yazdığım için de eşyaları yerleştirme işi birkaç saatte bitti, nakliye elemanları sabah 9da eski evimdeydi, yeni evime yerleşip öğlen 12de balkonda yemeğimizi yiyebildik.
Planlı ve programlı hareket edince taşınmak gereksiz eşya ve dağınıklıktan kurtarıcı ve yeniliğin moral verdiği bir aktiviteye dönüşüyor, size de iyi gelecek, şimdiden kolay gelsin...