Taşınmak doğru olurmu?

Ask hikayesi36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
228
176
33
Ne olur akıl verin bana. Lojmanda oturuyorum, doğal olarak eski ve küçük. Yatak odası mutfak güneş almıyor hep karanlık. Şehrin gobeginde, okulun karşısında bir ev. Cocuklarim okula son dk evden çıkıp gidiyorlar. Birkaç kursa spora gidiyorlar evin etrafında. İş yeri yürüme mesafesinde. Konum süper. Yalnız ev beni boguyor. Yeme İçme oturma odasında, mutfak minicik ve karanlık . Kirası 150 falan. Ben taşınmak istiyorum artık esimde tamam dedi. Şimdi siz yerimde olsanız ne yapardiniz? Tasinirsam cocuklar servisle okula gelecekler, biraz daha uzakta oturabilirim. Kurslar iptal olur çünkü servis yok. Bu evde para birikiyor ama varsın birikmesin diyorum. Hatalimiyim?

Yerine olsam kalırdım he rutubet olur giderlerde sorun sağlık sorunu olur o baska ama mutfak güneş almıyor ama çocuklar kaliteli zaman geçiriyor benim de mutfak dar uzun yemegimizi salonda yiyoruz ...
Isiklandirmayi arttır boya yapışkanlı folyo ile renklendir biraz gözüne guzel gozukur en azindan

Çok teşekkür ederim. Bende ferah evde oturmak isterdim. Okulu beklersem 3 yıl daha oturmaliyim. Ayrıca ortaokulda evin arkasında

Teşekkür ederim rutubet yok hastalık yok. Sorunum mutfağın küçük ve karanlık olmasi ve birde yatak Odam sabahlari da karanlik

Var ama 30 yıllık evler. Güzel istiyorsam merkezden uzaklasicam 1000 lirada kira vericem
Ben sanırım taşınırdım .
Merkezde okul yok mu?
Çocuklar okula oraya gitse ..

Ev konusunda çok hassasım .
Şurda kaç yıllık ömrumuz var . Herşey ıstedıgınız gibi olsun.
Sağlık olsun dğer hersey hallolurrr

Ev eşyalarında değişiklik yapsanız? Dekorasyon hileleriyle biraz daha ferahlarsınız belki, Ikea vb. fikir edinseniz? Evin konumu harikaymış, iş için yol parası yok, çocuklar dizinizin dibinde, kurslarına da yakın. Çocuklar kursa gidemeyince mutsuz olmayacaklar mı? Onlar için ne planlıyorsunuz?

Simdi tasinma konusunda en onemli sey oncelikler
Tasinmaya karar veren insan ikiye ayrilir
Ya ev cok ferah guzel yeni bina filan olur ama okula carsiyabiraz uzaktir
Yada ev eskidir ama hersey ayaginin altindadir
Hepsinin bir arada oldugu evler cok pahali olacagindan once ne istedine iyi karar verip onceligine gore hareket etmelisin
Benim icin isime cocuklarin okuluna yakin olmasi onemli ve ben olsam cocuklarin okulu bitene kadar cikmam arti hersey ayagonin altinda yakinsa buds cok avantaj
Diyelim ki istedigin gibi bi ev buldun

1 kirasi suankinden baya cok olacak
2 ulasim sorun olacak dedigim gibi hersey bir arada olmuyor
3 sehrin icinde o rahatliga alisinca yeni yerde evin cok guzel olsada insan boguluyor
Ben sehrin gobegindencsrsinin icinden geldim tasindim sessiz sakin yeni yerlesim gibi bi yere e simdi ev sifir bina herseyi cok cok guzel genis ferah aksama kadar gunes icinde ama hic gozumde degil cok sessiz okul icin ta tepeye tirmaniyorum cardi icin 20 dk yuruyorum pazar desen uzak
Benim icin eski olsada merkezi olmasi onemli
Ama kimi insanda altimizda araba var onemli olan evin icime sinmesi der bu kisiden kisiye degisir once onceligin ne ona karar ver sonrsda artisini eksisini hesapla oyle karar ver bos yere lojmandan da olma derim tasinip pisman olursan ha deyince ev de tasinmiyo iyi karar vermek lazim

Eğer siz lojmandan çıkarma ihtimalleri yoksa vereceğiniz kira, taşınma masrafı ve servis parasını düşününce eve masraf yapmanız daha mantıklı.
Mutfak dolaplarını ve parkeleri değiştirip açık renk yapın. Duvarlara da yine açık renk duvar kağıdı. Koridor kendinden desenli düz çizgili olursa genişler epey. Aydınlatmayı da değiştirirseniz çocukları sosyal hayatlarından koparmadan taşınmanıza gerek kalmamış olur.
Hem ev yenilenmiş olur hem ferahlar.

Kiraya cikarsan daha cok masraf olur. Kira, okul servisi, .. paraya ihtiyaciniz varsa biraz daha sabredin derim

valla anne baba olarak üzerimize düşeni yapamak zorundayız ,

çocukların rahatı bana göre herşeyden önemli , okul yakın kurslar yakın , kirası az, parada birikiyor

ee daha ne istiyorsun canım yaaa sabret

Çok teşekkür ederim. Bende ferah evde oturmak isterdim. Okulu beklersem 3 yıl daha oturmaliyim. Ayrıca ortaokulda evin arkasında
bence evi güzelleştirmeye içinde mutlu olmaaya çalışın. Şu şartlarda kiraya çıkmak zor. fırsatları çok iyi bir yerde oturuyormuşsunuz . Çok sanslısınız bence keşke bizim de böyle bir imkanımız olsa dediğim gibi evinizi güzelleştirmeye çalışın mutfak güneş almıyorsa ışıklandırma yapın... Evi güzelleştirmek için internetten faydalanın olmadı boyatın :)

Evin küçük olması sorun değil ama güneş almıyor ve karanlık olması sorun,ben olsam taşınırdım,şimdi olmazsa bile bir süre sonra rutubet sorunu başlıyabilir,ev içini yaptırsanda değişmez bence,taşınmak istediğiniz yerde de iyi okullar vardır yada kurslar oraya alabilirsiniz çocukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…