- 31 Ağustos 2015
- 228
- 176
- 33
- Konu Sahibi Ask hikayesi36
-
Var ama 30 yıllık evler. Güzel istiyorsam merkezden uzaklasicam 1000 lirada kira vericemBen çıkardım ya karanlık evler benı hep boğmuştur .
Lojmanın yanlarında yokmu kiralık ev ?
Teşekkür ederim rutubet yok hastalık yok. Sorunum mutfağın küçük ve karanlık olmasi ve birde yatak Odam sabahlari da karanlikYerine olsam kalırdım he rutubet olur giderlerde sorun sağlık sorunu olur o baska ama mutfak güneş almıyor ama çocuklar kaliteli zaman geçiriyor benim de mutfak dar uzun yemegimizi salonda yiyoruz ...
Isiklandirmayi arttır boya yapışkanlı folyo ile renklendir biraz gözüne guzel gozukur en azindan
Ben sanırım taşınırdım .Var ama 30 yıllık evler. Güzel istiyorsam merkezden uzaklasicam 1000 lirada kira vericem
bence evi güzelleştirmeye içinde mutlu olmaaya çalışın. Şu şartlarda kiraya çıkmak zor. fırsatları çok iyi bir yerde oturuyormuşsunuz . Çok sanslısınız bence keşke bizim de böyle bir imkanımız olsaÇok teşekkür ederim. Bende ferah evde oturmak isterdim. Okulu beklersem 3 yıl daha oturmaliyim. Ayrıca ortaokulda evin arkasında
Evin küçük olması sorun değil ama güneş almıyor ve karanlık olması sorun,ben olsam taşınırdım,şimdi olmazsa bile bir süre sonra rutubet sorunu başlıyabilir,ev içini yaptırsanda değişmez bence,taşınmak istediğiniz yerde de iyi okullar vardır yada kurslar oraya alabilirsiniz çocukları.Ne olur akıl verin bana. Lojmanda oturuyorum, doğal olarak eski ve küçük. Yatak odası mutfak güneş almıyor hep karanlık. Şehrin gobeginde, okulun karşısında bir ev. Cocuklarim okula son dk evden çıkıp gidiyorlar. Birkaç kursa spora gidiyorlar evin etrafında. İş yeri yürüme mesafesinde. Konum süper. Yalnız ev beni boguyor. Yeme İçme oturma odasında, mutfak minicik ve karanlık . Kirası 150 falan. Ben taşınmak istiyorum artık esimde tamam dedi. Şimdi siz yerimde olsanız ne yapardiniz? Tasinirsam cocuklar servisle okula gelecekler, biraz daha uzakta oturabilirim. Kurslar iptal olur çünkü servis yok. Bu evde para birikiyor ama varsın birikmesin diyorum. Hatalimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?