- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi Ask hikayesi36
-
Bende bi bakayım şerit isiklandirmaya. Evi güzelleştirmek için hiç uğraşmadim hep çıkmak istedim. Aslında daha güzel olabilirBenim mutfağımda karanlık yerde kalıyor. Ben o şerit ışıklandırmadan dolapların üzerine ve korniş boyuna yapıştırdım çokta ucuz şimdi çok ferah ayrıca elektrikte çok yemiyor sürekli yanıyor bence değmez taşınmaya para biriktir boşver :)
Benzer durumdayiz. Bizde şimdi idare edersek ev almamiz zor olmayacak. İnsan bazen sabredemiyor işte.bende 2 farklı ilde yaklaşık 10 sene hep lojmanda oturdum. eşimde bende çalıyoruz kamuda. Evim küçücük, eşyalarım minimum azlıkta idi. Eve girince ruhen sıkılıyordum, O yüzden anlıyorum sizi.Ama çocuklarım rahattı arkadaşları, okul, bakıcı vs... kira çok ucuzdu...Birikim yaptık. şimdi ev aldık.Eşyaları yeni aldık. Pırıl pırıl oldu evimiz. Biraz daha sabredip birikim yapmak inan ki daha mantıklı. Her zorluğun bir ferahı olacaktır. İnşallah sizde evinizi alıp gönlünüzce oturursunuz.
Bende bi bakayım şerit isiklandirmaya. Evi güzelleştirmek için hiç uğraşmadim hep çıkmak istedim. Aslında daha güzel olabilir
Şimdi ev alsak krediyi rahat öderiz yalnız eşim faiz işine girmek istemiyor. Eminevim i araştırıp ev alma niyetindeydi ama ben artık bu evde kalmam deyince kiraya çıkalım dedi. Şimdi çoğunluk evimde kalmami tavsiye ederken arkadaşlarım hep çık geniş evde otur dediler. Acaba art niyet mi var diye kurt düştü içime yorumları okuyunca3 yıl sonrada alacağınız ev yine 250 bin mi olacak peki alacak gücünüz varsa şimdi alın oturmazsanız bile kiraya verip kredisini ödersiniz.
Art niyet olduğunu düşünmüyorum onlarda sizi düşünmüştür ev alma niyeti var madem eşinin ev almaya bakın.Şimdi ev alsak krediyi rahat öderiz yalnız eşim faiz işine girmek istemiyor. Eminevim i araştırıp ev alma niyetindeydi ama ben artık bu evde kalmam deyince kiraya çıkalım dedi. Şimdi çoğunluk evimde kalmami tavsiye ederken arkadaşlarım hep çık geniş evde otur dediler. Acaba art niyet mi var diye kurt düştü içime yorumları okuyunca
3 yil sabretmenizi tavsiye ederim cok avantaji varmis, karanlik olmasinin yaninda. Hem her yere yakin, hem para birikiyor. Cikarken eliniz daha bol olmus olur.Çok teşekkür ederim. Bende ferah evde oturmak isterdim. Okulu beklersem 3 yıl daha oturmaliyim. Ayrıca ortaokulda evin arkasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?