Taşınmak ya da taşınmamak 🙄

C captain price evet aynı mutfak salon bir . Oturduğum bina 1800’lü yıllardan kalma . İlk başta yetiştirme yurdu olarak kullanılmış , sonra ise okul. Sonra da eve dönüştürmüşler . Ve hepsini Amerikan mutfak yapmışlar .
Eski ve şu anki görüntüsü bu şekilde .
Gerçi bunu niye anlattım onu da bilmiyorum ya şu ortadaki 3 cam benim evim :)
@LaLuna22 gelirseniz sizi severek ağırlarım

Eklentiler

• 8CF286A0-7E61-4EB1-8AAC-0FCD97798814.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 82
  • 223467E2-5A07-47AD-B970-7FACC2505E5B.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 109
Çocuk odası ve yatak odası bence hemen hemen aynı .. ama %90 verdim kararımı taşınacağım :) yarın haber vereceğiz . Evin balkonu böyle ;

Eklentiler

• 96E69A8E-B7B4-4F18-B042-0056EFEF13A8.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 108
bu ne yav klişe korku filmi evi resmen
güle güle oturun. amerikan mutfak yani yemek kokusu yaşam alanında asla tahammül edemediğim bişey. o yüzden bişi diyemicem. ama balkonlu ev tercih edilmeli bence.

bu ne yav klişe korku filmi evi resmen
güle güle oturun. amerikan mutfak yani yemek kokusu yaşam alanında asla tahammül edemediğim bişey. o yüzden bişi diyemicem. ama balkonlu ev tercih edilmeli bence.
Onun bir çözümü var çok basit . Yemek pişirmemek
Şaka bir yana , çok fazla yemek çeşidi bilmem . Böyle annem gibi kızartma bilmem ne o yüzden koku ile çok sorunum yok . + bir cafemiz var genelde yemeklerimi akşam ordan getiriyorum hihihih

Taşın gülüm. Kopekte hava alır balkonda oynar. Dedigin gibi havuzda saaparsin
Zaten bir alt kat
Kaçırma bence tutun. Hazır boşalmışken

Taşın gülüm. Kopekte hava alır balkonda oynar. Dedigin gibi havuzda saaparsin
Zaten bir alt kat
Kaçırma bence tutun. Hazır boşalmışken
Valla çiçeğim taşınacağım galiba sen benim yatak odamı biliyon , o kadar büyük değil ama herkesin dediği gibi yatmadan yatmaya o kadar büyük olmasına gerek yok yani

Valla çiçeğim taşınacağım galiba sen benim yatak odamı biliyon , o kadar büyük değil ama herkesin dediği gibi yatmadan yatmaya o kadar büyük olmasına gerek yok yani
Hic gerek yok gülüm sifonyerleri koycak bir yer bulursunn evin baska yerinde zaten yatmadan yatmaya dediğin gibi. Balkonu salonu genis olsun yeter zaten salonda oturup kalkiyon hadi hayırlı olsun simdiden

Yanlız ev çok otantik, balkon harika. Evin içini çok merak ettim ben özelden atsana
Oyum balkondan yana. Üstelik harika bir balkon. Tüm odaların eksiklerini kapatıyor bence.

Yatak odasinda cok zaman gecirir misiniz?
Ben aile evinde yasadigim icin bu oda benim dunyam, eve geldigim gibi girerim odama. Kitabimi burada okur filmimi burada izler telefonla burada konusurum,misafirimi burada agirlarim. O yüzden odamin sekli semali onemli.
Ama annem babam ya da tanidigim butun ebeveynler yatak odasini yatmadan yatmaya kullanir. Salonda tv izler mutfakta yemek yer balkonda sohbet eder... onlar icin alt tarafi evin bir odasi.
Sizin icin durum nedir?
Ben yerinizde olsam alt kata gecerdim.

5yıl önce balkonsuz ev aldım, evimi çok seviyorum ama balkonu yok diye çok çok zorlanıyorum. Bu yüzden taşınmayı düşünüyoruz bizde anca dayandım valla.

Balkonu hiç sevmem. 2 balkonlu bir evde oturuyorum çıktığımı oturduğumu bilmem. Canım sıkılınca direkt dışarı çıkıyorum balkonda napıcam ki sigara falan da kullanmıyorum çıkıp içeyim. Çamaşır da kurutma makinesinde kuruyor açık havada kurutmayı sevmem hiç. Balkonlar bana yük oluyor. Anca tozlanıyorlar. Balkon seviyorsanız taşının madem kira da aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…