- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.696
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
bu ne yav klişe korku filmi evi resmenC captain price evet aynı mutfak salon bir . Oturduğum bina 1800’lü yıllardan kalma . İlk başta yetiştirme yurdu olarak kullanılmış , sonra ise okul. Sonra da eve dönüştürmüşler . Ve hepsini Amerikan mutfak yapmışlar .
Eski ve şu anki görüntüsü bu şekilde .
Gerçi bunu niye anlattım onu da bilmiyorum yaşu ortadaki 3 cam benim evim :)
@LaLuna22 gelirseniz sizi severek ağırlarım
Onun bir çözümü var çok basit . Yemek pişirmemekbu ne yav klişe korku filmi evi resmen
güle güle oturun. amerikan mutfak yani yemek kokusu yaşam alanında asla tahammül edemediğim bişey. o yüzden bişi diyemicem. ama balkonlu ev tercih edilmeli bence.
Binayı yeni gördüm, kıskandım, keşşşşşke benim olsa diyerek gidiyorum başka konulara.
Onu da kıskandımCanım , daha güzelleri senin olsun . Ben bazen korkuyorum ama depar atıyorum bina içinde
Valla çiçeğim taşınacağım galibaTaşın gülüm. Kopekte hava alır balkonda oynar. Dedigin gibi havuzda saaparsin
Zaten bir alt kat
Kaçırma bence tutun. Hazır boşalmışken
Aaaaaaaah keşke olabilseeeeeee.❤ gel kız çıktığımız eve de sen otur
Hic gerek yok gülüm sifonyerleri koycak bir yer bulursunn evin baska yerinde zaten yatmadan yatmaya dediğin gibi. Balkonu salonu genis olsun yeter zaten salonda oturup kalkiyon hadi hayırlı olsun simdidenValla çiçeğim taşınacağım galibasen benim yatak odamı biliyon , o kadar büyük değil ama herkesin dediği gibi yatmadan yatmaya o kadar büyük olmasına gerek yok yani
Ayni dusunmusuzbu ne yav klişe korku filmi evi resmen
güle güle oturun. amerikan mutfak yani yemek kokusu yaşam alanında asla tahammül edemediğim bişey. o yüzden bişi diyemicem. ama balkonlu ev tercih edilmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?