taşınsam mı taşınmasam mı?

Eğer kv herşeye karışan biri değilse, kenarda birikmiş paranız yoksa, taşınmayın derim. Çünkü evi satmak bir ev bulmak zor, faizler yüksek. Ev de çok kötü eski değilse oturulur. Anladığım kadarıyla siz çocuğa bakmıyor diye şikayetçisiniz. Ama her anne baba da ev almıyor evlenen oğluna. Hatta kendine aldırsınlar var.
Ama annenize yakın evlere de bakın, takip edin eğer uygun beğendiğiniz bir ev bulursanız konuyu açarsınız.

Aranız arabayla 15 dakika zaten epey yakınsınız. Uzak mesafe değil ki. Evinizden memnunsunuz madem 15 dakika için taşınma masrafına girmek saçma bence

Sizin aileniz yaptirsaydi evin tadilatını o vakit sen evi verdin sağol biz de içini kızımızın istediği gibi yaptıralım deselerdi. Yeni ev konusunda da aynı sekilde kendi aileniz destekleyebilir

Sizin aileniz yaptirsaydi evin tadilatını o vakit sen evi verdin sağol biz de içini kızımızın istediği gibi yaptıralım deselerdi. Yeni ev konusunda da aynı sekilde kendi aileniz destekleyebilir
Aaa oldu mu yani şekerim
konu kp parası şimdi o varken niye kendi babasının parasının hesabını yapsın
Fesat olan biziz
Aşkolsun yani

Bence sorun yasarsiniz. Bu talebin pek olumlu karsilanacagini sanmiyorum.
Ben de ogluma evde otursun diye veririm ama satip parasini vermem.

valla kusura bakmasın. diğer oğluna sitede havuzlu mavuzlu ev aldı. bize de vermesi gerekiyor.

Olayi buraya cekerseniz inanin kalbinizi kiracak seyler duyarsiniz.
Bence zorlamayin.

Ona aldi diye size almak zorunda degil.
Belki o gelin bu sartla evlenmeyi kabul etti.
Sizse musluk degistirmeden kabul ettiniz.

Belki o oglunu veya o gelinini daha cok seviyor
Belki onlarin daha iyisine layik oldugunu dusunuyor

Şimdi Kaynınız güle güle otursun da,bence aynen böyle kayınpedere söyleyin,şekerim demwyin ama,dellenmesin adam

daha yeni üyeyim ama daha da sasirmam dedigim hergün bir bakiyorum gene saskina dönmüsüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…