İnşallah iyileşirsinizde kendi bebeğinizi taşırsınızMerhaba sağlık sorunlarımdan dolayı anne olamıyorum hamile kalamıyorumaklıma hiç bişi gelmiyor. Taşıyıcı annelik hakkında bilgisi olan war mı ner de oluyor nasıl fln diye..
İnşlh ama o iş yaş ameliyat olma ihtimalim war rahmimi fln alıcaklar galibaİnşallah iyileşirsinizde kendi bebeğinizi taşırsınız
Siz kendiniz mi yaptırdınızİnşallah iyileşirsinizde kendi bebeğinizi taşırsınız
Ben de polikistik overdim 5 sene olmadı şu an daha yeni hamileyimSiz kendiniz mi yaptırdınız
Çok şükür RabbimeBen de polikistik overdim 5 sene olmadı şu an daha yeni hamileyim
AminÇok şükür RabbimeAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Kalkamıycak kadar olunduğunda tabiki istenmez ama çok şükür Allaha işlerimi halledebiliyorum sadece hap kullanmak zorundayım bu sebepten anne olamıyorum yani hayatım boyunca ara wermeden hap kullanmak zorundayım tüm mesele bu aslında bende onun dışında canı werende Allah alan da yani gün kimin nezaman biterse ozaman…Kendi saglik problemlerinizle ugrasirken bir bebegin tum sorumluluklarini yerine getirebilecek misiniz? İnsanin evladinin olmasi evet cok guzel ama bir o kadar da zor. Tum bu zorluklarin altindan kalkabilecek misiniz?
merhabalar, nereye gittiniz taşıyıcı annelik için?mrb evet orasi çok yüksek paralar istiyor şuan ben başladim gürcistanda dogan birbry ve hoving diye kişilerle görüşürüşürseniz sakin kanmayın beceremiyolar benden uyarmasi uzak durun başka bir klinik var
Hayir bu yazdiklarinizdan sadece 1 tanesi doğru sadece cok paraniz olmasi gerekiyor.Türkiyede yasak ve yurt dışında yapabilmeniz için aşırı zengin olmanız gerekiyor.
Hangi ülkede yapacaksanız vatandaşı olacaksınız, ev almanız gerekiyor ve taşıyıcı anne ücreti…
Gürcistan new life dusunebilirsiniz.isterseniz whatsap hattından yazip bilgi alinmerhabalar, nereye gittiniz taşıyıcı annelik için?
Kıbrısta yapılıyor sanırımTeşekkür ederim keşke ama kendim karmında taşımam malesef yasak sağlığım açısından
Ne demek istiyorsunuz siz???? Sizin bu yorumunuzu şikayet edebilirsem araştırıcım ve seve seve şikayet edicem. Tr de de yapılıyor diyorsunuz resmen…. Demek bu yazdiklarımdan biri doğru…Hayir bu yazdiklarinizdan sadece 1 tanesi doğru sadece cok paraniz olmasi gerekiyor.
Reklam yapmaya mı geldiniz siz?Gürcistan new life dusunebilirsiniz.isterseniz whatsap hattından yazip bilgi alin
Turkiyede yapılıyor olsaydi onuda yazardım ve keske yapilsaydi benim gibi bi cok insan caresiz olmazdi nereye neden rahatsiz oldunuz anlamadım sikayet nereye etmek isterseniz pek tabi edebilirsiniz.Ne demek istiyorsunuz siz???? Sizin bu yorumunuzu şikayet edebilirsem araştırıcım ve seve seve şikayet edicem. Tr de de yapılıyor diyorsunuz resmen…. Demek bu yazdiklarımdan biri doğru…
Amacın belli Gürcistana müşteri toplamaya gelmişsin….
Ne reklami allah askina ben bebegimi ve rahimimi kaybettim bu konuda arastirdigim ve bilgi sahibi oldigum icin hatta bu işlemi yaptirmis bildiğim biri olduğu icin burda bildiğim biseyi paylaştim.ama nasil dusunmek istiyorsaniz düşünün cok muhim bisey. Deil benim icin.Reklam yapmaya mı geldiniz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?