Taşıyıcı Annelik

Türkiyede yasak ve yurt dışında yapabilmeniz için aşırı zengin olmanız gerekiyor.

Hangi ülkede yapacaksanız vatandaşı olacaksınız, ev almanız gerekiyor ve taşıyıcı anne ücreti…

Kendi saglik problemlerinizle ugrasirken bir bebegin tum sorumluluklarini yerine getirebilecek misiniz? İnsanin evladinin olmasi evet cok guzel ama bir o kadar da zor. Tum bu zorluklarin altindan kalkabilecek misiniz?

Kendi saglik problemlerinizle ugrasirken bir bebegin tum sorumluluklarini yerine getirebilecek misiniz? İnsanin evladinin olmasi evet cok guzel ama bir o kadar da zor. Tum bu zorluklarin altindan kalkabilecek misiniz?
Kalkamıycak kadar olunduğunda tabiki istenmez ama çok şükür Allaha işlerimi halledebiliyorum sadece hap kullanmak zorundayım bu sebepten anne olamıyorum yani hayatım boyunca ara wermeden hap kullanmak zorundayım tüm mesele bu aslında bende onun dışında canı werende Allah alan da yani gün kimin nezaman biterse ozaman…

mrb evet orasi çok yüksek paralar istiyor şuan ben başladim gürcistanda dogan birbry ve hoving diye kişilerle görüşürüşürseniz sakin kanmayın beceremiyolar benden uyarmasi uzak durun başka bir klinik var
merhabalar, nereye gittiniz taşıyıcı annelik için?

Türkiyede yasak ve yurt dışında yapabilmeniz için aşırı zengin olmanız gerekiyor.

Hangi ülkede yapacaksanız vatandaşı olacaksınız, ev almanız gerekiyor ve taşıyıcı anne ücreti…
Hayir bu yazdiklarinizdan sadece 1 tanesi doğru sadece cok paraniz olmasi gerekiyor.

Hayir bu yazdiklarinizdan sadece 1 tanesi doğru sadece cok paraniz olmasi gerekiyor.
Ne demek istiyorsunuz siz???? Sizin bu yorumunuzu şikayet edebilirsem araştırıcım ve seve seve şikayet edicem. Tr de de yapılıyor diyorsunuz resmen…. Demek bu yazdiklarımdan biri doğru…
Amacın belli Gürcistana müşteri toplamaya gelmişsin….

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Bu durum tr de kanunen yasak. Yurt dışında anca yapabilirsiniz.

Turkiyede yapılıyor olsaydi onuda yazardım ve keske yapilsaydi benim gibi bi cok insan caresiz olmazdi nereye neden rahatsiz oldunuz anlamadım sikayet nereye etmek isterseniz pek tabi edebilirsiniz.

Reklam yapmaya mı geldiniz siz?
Ne reklami allah askina ben bebegimi ve rahimimi kaybettim bu konuda arastirdigim ve bilgi sahibi oldigum icin hatta bu işlemi yaptirmis bildiğim biri olduğu icin burda bildiğim biseyi paylaştim.ama nasil dusunmek istiyorsaniz düşünün cok muhim bisey. Deil benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…