Evet Gürcistana müşteri topliycam cokmu belli ettimNe demek istiyorsunuz siz???? Sizin bu yorumunuzu şikayet edebilirsem araştırıcım ve seve seve şikayet edicem. Tr de de yapılıyor diyorsunuz resmen…. Demek bu yazdiklarımdan biri doğru…
Amacın belli Gürcistana müşteri toplamaya gelmişsin….
Öncelikle haddinizi biliniz.Ne reklami allah askina ben bebegimi ve rahimimi kaybettim bu konuda arastirdigim ve bilgi sahibi oldigum icin hatta bu işlemi yaptirmis bildiğim biri olduğu icin burda bildiğim biseyi paylaştim.ama nasil dusunmek istiyorsaniz düşünün cok muhim bisey. Deil benim icin.
alakası yok bilmediğiniz konularla ilgili yorum yapmayın benceHayir bu yazdiklarinizdan sadece 1 tanesi doğru sadece cok paraniz olmasi gerekiyor.
Yetinmemiş, bu güzel üye taşıcıyı anne olmak istiyor bana…alakası yok bilmediğiniz konularla ilgili yorum yapmayın bence
bu klinik berbat sakın gitmeyin kavga dövüş ayrildimmerhabalar, nereye gittiniz taşıyıcı annelik için?
Sizden bilgi alabilirmiyimNe reklami allah askina ben bebegimi ve rahimimi kaybettim bu konuda arastirdigim ve bilgi sahibi oldigum icin hatta bu işlemi yaptirmis bildiğim biri olduğu icin burda bildiğim biseyi paylaştim.ama nasil dusunmek istiyorsaniz düşünün cok muhim bisey. Deil benim icin.
Taşıyıcı annelik konusunda yanlış bilgi veriyorsunuz. Resmi olarak bu işlemin yapıldığı ülkelerde vatandaşlık,ev almak gibi zorunluluk elbette yok. Sadece maliyet yüksek. Devlet garantisi ile resmi olarak yapılan işlemler bunlar. Noter anlaşması ile başlar herşey.Türkiyede yasak ve yurt dışında yapabilmeniz için aşırı zengin olmanız gerekiyor.
Hangi ülkede yapacaksanız vatandaşı olacaksınız, ev almanız gerekiyor ve taşıyıcı anne ücreti…
Allah bu şekilde doğacak çocukların yardımcısı olsun.Taşıyıcı annelik konusunda yanlış bilgi veriyorsunuz. Resmi olarak bu işlemin yapıldığı ülkelerde vatandaşlık,ev almak gibi zorunluluk elbette yok. Sadece maliyet yüksek. Devlet garantisi ile resmi olarak yapılan işlemler bunlar. Noter anlaşması ile başlar herşey.
Bu iş bildiğim kadarıyla Ukrayna'da çok daha bilinçli yapılırdı ama savaş nedeniyle Gürcistan ve bazı Avrupa ülkeleri tercih ediliyor.
teşekkür ederim, evet Türkiye’de olmadığını biliyorum ama her yıl yüzlerce kişinin yabancı ülkelerden bu şekilde çocuk sahibi olduğunu da biliyorum ve o kişilerin tecrübelerini sormuştum.merhaba öncelikle geçmiş olsun. Türkiye'de taşıyıcı annelik yok. En fazla evlatlık edinebilirsiniz. Bunun için de bazı şartları sağlıyor olmak gerek. Ancak annelikten önce kendi sağlığınızı yolunuza koymanız gerektiği kanaatindeyim. Çocukta geride bir travma bırakmak istemezsiniz. Tekrar geçmiş olsun.
Başka bir kullanıcıya cevap yazdığınızı sonra fark ettim ama bu konuyla alakalı fikrim aynı çünkü herkes böylesi önemli bir konuyu detaylıca düşünüp öyle karar veriyor. Eğer konu hakkında bilgisi varsa kişinin, paylaşır eğer yoksa herkesin aklı fikri kendini ilgilendirir. İyi günler diliyorum.merhaba öncelikle geçmiş olsun. Türkiye'de taşıyıcı annelik yok. En fazla evlatlık edinebilirsiniz. Bunun için de bazı şartları sağlıyor olmak gerek. Ancak annelikten önce kendi sağlığınızı yolunuza koymanız gerektiği kanaatindeyim. Çocukta geride bir travma bırakmak istemezsiniz. Tekrar geçmiş olsun.
hanımefendi evet size yazmamıştım ama konu aşağı yukarı aynı zaten. insanların bazen bazı şeyleri "gayet net" düşünemeyeceğini de sizin bilmeniz gerekir. örnek vermem gerekirse, arkadaşımın ablası 51 yaşında anne oldu. bu kadın sizce çocuğunun ne denli yanında olabileceğini, ona geride ne gibi yaralar bırakabileceğini düşünmemiş midir, ki gidip çocuğu 20 yaşında geldiğinde 71 yaşında olacağı bir hayat vermiş. bazı şeyleri bile isteye göre göre yapmak ayrı bir şey, "ilerde ne olacağını kim bilebilir ki" demek ayrı şey.teşekkür ederim, evet Türkiye’de olmadığını biliyorum ama her yıl yüzlerce kişinin yabancı ülkelerden bu şekilde çocuk sahibi olduğunu da biliyorum ve o kişilerin tecrübelerini sormuştum.
Daha önce de yazdığım gibi sizin kendi “kanaatinizi” sormak için burada bulunmuyorum. Sağlığımla ilgili sıkıntının detaylarını ben biliyorum ve gelecekteki çocuğa evlatlık veya biyolojik fark etmeksizin bile bile travma yaşatıp yaşatmayacağımı da gayet net düşünmüş olduğumu anlamanız gerekir. İyi niyetinizi anlıyorum ama lütfen kendi kişisel fikirlerinizi size sorulmamışsa eğer kendinize saklayın. Ayrıca Allah korusun ama siz kendi çocuğunuza kendi sağlınızla ilgili bir travma yaşatmayacağınızın bir garantisini verebiliyor musunuz? Hayatınızın kontrolü bu kadar elinizde mi?
Herkesin kendi tercihi, örnek vermişsiniz ama benim annem de beni doğurduğunda 49 yaşındaymış ve bana harika bir çocukluk ve gençlik verdi ayrıca çok şükür hala sağlıkla hayatta ve her sıkıntımda yanıbaşımda. Diğer taraftan ne anneler biliyorum çevremden genç, sağlıklı ama çocuğunda ne yaralar bırakan, bu kadar sığ bir bakış açısı ile yaklaşmayın. Herkese kendi doğrularımızı dikte etmeyi bıraksak ve herkesin kendi doğrusu olduğunu kabul etsek çok daha iyi olacak dünya. Evlat edinme, taşıyıcı annelik, yumurta, sperm donörlüğü vs gibi konular kişiseldir ve o kişileri ilgilendirir, geriye kalan herkese susup saygı duymak düşer. O nedenle bu başlığı daha fazla kendi “kanaat”larınızla meşgul etmeyin lütfen.hanımefendi evet size yazmamıştım ama konu aşağı yukarı aynı zaten. insanların bazen bazı şeyleri "gayet net" düşünemeyeceğini de sizin bilmeniz gerekir. örnek vermem gerekirse, arkadaşımın ablası 51 yaşında anne oldu. bu kadın sizce çocuğunun ne denli yanında olabileceğini, ona geride ne gibi yaralar bırakabileceğini düşünmemiş midir, ki gidip çocuğu 20 yaşında geldiğinde 71 yaşında olacağı bir hayat vermiş. bazı şeyleri bile isteye göre göre yapmak ayrı bir şey, "ilerde ne olacağını kim bilebilir ki" demek ayrı şey.
etraf annesiz babasız, kimsesiz çocuk kaynıyorken tüm kaynakları seferber edip kendi çocuğum da çocuğum demek ise apayrı bir şey. bu noktada çocuk bir çocuğa bakmak ve sevgi vermekten biraz çıkıyor.
ama evet "siz" bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?