• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taşıyıcı anneyle bebek sahibi olmak istiyoum

agenezi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
79
10
6
35
Kayseri
merhaba ben yeni katildım aranıza. bebek sahibi olmak istiyorum yalnız rahmim olmadığı için bu mümkün değil taşıyıcı anne yöntemiyle yapmak istiyorum ancak kıbrıstaki doktorlar ve hastanelerle ilgili pek parlak yorumlar almadım. eğer aranızda bu yöntemi denemiş olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?

merhaba ben yeni katildım aranıza. bebek sahibi olmak istiyorum yalnız rahmim olmadığı için bu mümkün değil taşıyıcı anne yöntemiyle yapmak istiyorum ancak kıbrıstaki doktorlar ve hastanelerle ilgili pek parlak yorumlar almadım. eğer aranızda bu yöntemi denemiş olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?

Çok zor bi karar olmalı! o konuyu anlatan bi dizi vardı 'bebeğim' diye netten bulursanız nacizane tavsiyem izleyin derim.

Merhaba arkadaşım.
Ben daha once yurtdışında defalarca denedim ama sonuç alamadım. Bu isin uygun fiyata yapıldığı hindistan gurcistan gibi ulkelerde teknoloji cok ilkel ve ilgisizler. Eger paran varsa amerikada yaptirman en garanti yol. Simdi yeniden deneyeceğim. Tasiyici annemi kendim bulacağım bu sefer. Ajanslara guvenim kalmadi. Tavsiyem iyi arastiR. Sonuc alirsam mutlaka referans veririmm.

Bu arada taşıyıcı anne aramaya devam ediyorum.
Ilgilenenler ... adresinden ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok zor durumunuz. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu. Türkiye de yasal değil. diğer ülkeleri bilmiyorum. belki kızacaksınız ama evlatlık düşünmediniz mi ? yeni doğmuş bi bebek mesela. çünkü söylediğiniz yöntem de sıkıntılar olacak gibi. çok zor bir süreç. Allah yardım etsin, hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba bende taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz

Merhaba bende taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz
Canim seni cok iyi anliyorum bizim imtihanimizda bu malesef... Ama tasiyici annelik dinimizce haram o bebek esinin ve nikahi olmayan bi kadinin cocugu sayiliyo sen sadece tasiyorsun dinimizce zina cocugu oluyor.onun icin ulkemizde yasak yapilmiyo esinin spermiyle hic taninmayan bir kadinin yumurtasini birlestirip sana veriyolar seninle genetik bagi kan bagi yok..

Ben denedim başarılı ve resmi hersey özelden yaz canim

canım bence evlat edinmey denemelisin. dinimizce sakıncalı

Back
X