Görümcem ve kv ile gitmeme de sorun yapıyor sen istemesen gitmezsin diyor orda problem yazarsınız diyorBu neyin kafası anlamadım
Kocanla tatile gidince sorun oluyor ama
Görümce,kv,sen gidince olmuyo mu?
Gidin kocanızla tatilinize kimene yaa
He gıı patlıcanların derdi tasası bitti anamla ugrasıyormPatlıcanları yaptınmı?
Kocamı ve beni baştan cıkartıcak bir yer, evliliğimde boşanma sebebiAilenizin aklındaki tatil nasıl bir şey acaba da böyle garip tepkiler veriyorlar.
Hahahaaa duygusuz sende olmasanPatlıcanları yaptınmı?
Ailenizin aklındaki tatil nasıl bir şey acaba da böyle garip tepkiler veriyorlar.
Annem konusurken okadar baskıcı konusuyor ki anne nevar diyince beni evlatlıktan silicek gibi ne halin varsa gör aha yarın öbürgün eşinin ailesi problem ypar boşanırsınız bende onlara ne diyorum onlar da gidiyor diyorum, eşimle gitsem problem ailesiyle gitsem problem diyorum. Şimdi eşimin ailesi 3 bayan gidicez ona laf ediyor bayan basına gidilirmi orda sorun cıkarsa sana laf yaparlarşaka mısınız siz yaa bir tatile bu kadar anlam yüklenilir mi?
tatil bu yani. gidersin, dinlenir eğlenir dönersin. ne kadar takıntılı bir ailesiniz.
yani konuyu nerden tutsak elimizde kalacak, erkek soru sordu diye olay çıkaran kayınvalide, tatile gitti diye evliliğin bitecegine inanan anne.
kolaylıklar diliyorum
Derdin bitmedi bacım :)) git tatile kime ne yahu , annende doğmamış çocuğa don biçmesin , nerden biliyo ne olacağını.He gıı patlıcanların derdi tasası bitti anamla ugrasıyorm
Zaten gidesim yoktu annem de 3 bayan gidilirmi bunlar senin işin kimse seni zorla götüremez, yok evde stresten yatamıyorum, vallahi hayat enerjimi sömürdüler, problem cıkarsa diye söyleniyor gercekten problem cıkarsa diye korkmaya basladım. Kaynanam tatilden gelip laf cıkartırsa her hangi problemden annemin kulağına muhakkak giderAnnene patlıcanları ver o onlarla uğraşsın sen de tatile git
Annenin bu yönde bir kültürü yok ona garip geliyor
Ama Kv ve görümce ile tatile gidiyorsan vay erkeklerle konuşmamalıyız moduna giremem öyle Nasıl tatil olacak
Annene sana ne diyemediğin açık bari anlatma
Tatil merakın varsa da vardır onun yok diye senin de mi olmasın
Özetle anneni duyma görme
Kv ve görümceyle de git neden bahane uyduruyorsun
Gezin gelin bir yıl kalmayacaksınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?