- 21 Nisan 2011
- 1.489
- 1.176
- 333
Annenizin niye sürekli gamlı baykuş gibi evliliğinizde sorun olucağını söyleyip duruyor. Problemli bir evliliğiniz falan mı var ? Bi insan çocuğu tatile gidecek diye niye oturup strese girisin anlam veremedim.Eşimle tatile çıksam, annem ve teyzelerim laf yapar ne tatili oturun evinizde yapın tatilinizi, paranızı harcamayın biz öyle yerlere karsıyı,z en cokta eşinin ailesi sorun yapar sonra ihale sana kalır bize laf getirme her sene zehir eder böyle, şimdi karıstırmayın diyeceksiniz agxoma geleni söylüyorum sizene ben eşimle gidiyorum benim evliliğime karısmayın siz diye, annem triplere giriyor ne haliniz varsa görün bir problem cıkınca görüşürüz diyo ve evliliğimde problem cıksa senin yüzünden tatil merakın yüzünden basına geldi, 2 sefer eşimle tatile cıktık bu sene de görümcem kaynanam plan yaptı 3 bayan cıkıcak ben basımızda erkek yok diye gitmek istemedim kaynanam da herseydem huy kapar tatilde bi erkek soru sorsa onu geri memlekete dönünce problem yapar sorun sıkıntı cıkar bende gitmek istemedim eşimde git diyor görümcem asırı ısrar etti kabul etmiş bulundum biletim alındı gitmemize 2 gün kaldı, annem şimdi aradı, bunlar hep senin planın her sene tatil cıkartıyorsun, sen gitmek istemesen gitmezdin, evde stresten duramıyoruz baban da canını sıkıyor bi problem yazarsınız kendine dikkat orda, bi sıkıntı cıksa kabak senin basına patlar, başına buyruk davranıyorsun, tatil tatil evliliğini bitircen, zaten stresliyim annem de iyice strese sokuyor, ben şimdi gitmek istemiyorum sadece biletim alındı, benim gitmemem için cok büyük gecerli sebeb olması lazm, kimliğimi kaybettim bunu söylesem, hemen cıkarsa mecbur giderim, ne desem ne etsem bana lütfen cok gecerli sebeb ler bulun
Bende onu merak ettim de eski konulara bakamadımTatilde bir şeyler mi oldu acaba??
Ya ailenin psikolojik sıkıntıları var böyle saçma sapan davranıyorlar ya da senin geçmişinde yasadigin bir durumdan dolayı sana güvenmiyorlar. Yoksa kocanla tatilin niye anana babana dert olsun. Tam tersi kızın tatil yapıyor diye sevinirler.Eşimle tatile çıksam, annem ve teyzelerim laf yapar ne tatili oturun evinizde yapın tatilinizi, paranızı harcamayın biz öyle yerlere karsıyı,z en cokta eşinin ailesi sorun yapar sonra ihale sana kalır bize laf getirme her sene zehir eder böyle, şimdi karıstırmayın diyeceksiniz agxoma geleni söylüyorum sizene ben eşimle gidiyorum benim evliliğime karısmayın siz diye, annem triplere giriyor ne haliniz varsa görün bir problem cıkınca görüşürüz diyo ve evliliğimde problem cıksa senin yüzünden tatil merakın yüzünden basına geldi, 2 sefer eşimle tatile cıktık bu sene de görümcem kaynanam plan yaptı 3 bayan cıkıcak ben basımızda erkek yok diye gitmek istemedim kaynanam da herseydem huy kapar tatilde bi erkek soru sorsa onu geri memlekete dönünce problem yapar sorun sıkıntı cıkar bende gitmek istemedim eşimde git diyor görümcem asırı ısrar etti kabul etmiş bulundum biletim alındı gitmemize 2 gün kaldı, annem şimdi aradı, bunlar hep senin planın her sene tatil cıkartıyorsun, sen gitmek istemesen gitmezdin, evde stresten duramıyoruz baban da canını sıkıyor bi problem yazarsınız kendine dikkat orda, bi sıkıntı cıksa kabak senin basına patlar, başına buyruk davranıyorsun, tatil tatil evliliğini bitircen, zaten stresliyim annem de iyice strese sokuyor, ben şimdi gitmek istemiyorum sadece biletim alındı, benim gitmemem için cok büyük gecerli sebeb olması lazm, kimliğimi kaybettim bunu söylesem, hemen cıkarsa mecbur giderim, ne desem ne etsem bana lütfen cok gecerli sebeb ler bulun
Benimde babamaEşimle tatile çıksam, annem ve teyzelerim laf yapar ne tatili oturun evinizde yapın tatilinizi, paranızı harcamayın biz öyle yerlere karsıyı,z en cokta eşinin ailesi sorun yapar sonra ihale sana kalır bize laf getirme her sene zehir eder böyle, şimdi karıstırmayın diyeceksiniz agxoma geleni söylüyorum sizene ben eşimle gidiyorum benim evliliğime karısmayın siz diye, annem triplere giriyor ne haliniz varsa görün bir problem cıkınca görüşürüz diyo ve evliliğimde problem cıksa senin yüzünden tatil merakın yüzünden basına geldi, 2 sefer eşimle tatile cıktık bu sene de görümcem kaynanam plan yaptı 3 bayan cıkıcak ben basımızda erkek yok diye gitmek istemedim kaynanam da herseydem huy kapar tatilde bi erkek soru sorsa onu geri memlekete dönünce problem yapar sorun sıkıntı cıkar bende gitmek istemedim eşimde git diyor görümcem asırı ısrar etti kabul etmiş bulundum biletim alındı gitmemize 2 gün kaldı, annem şimdi aradı, bunlar hep senin planın her sene tatil cıkartıyorsun, sen gitmek istemesen gitmezdin, evde stresten duramıyoruz baban da canını sıkıyor bi problem yazarsınız kendine dikkat orda, bi sıkıntı cıksa kabak senin basına patlar, başına buyruk davranıyorsun, tatil tatil evliliğini bitircen, zaten stresliyim annem de iyice strese sokuyor, ben şimdi gitmek istemiyorum sadece biletim alındı, benim gitmemem için cok büyük gecerli sebeb olması lazm, kimliğimi kaybettim bunu söylesem, hemen cıkarsa mecbur giderim, ne desem ne etsem bana lütfen cok gecerli sebeb ler bulun
Ailenizin aklındaki tatil nasıl bir şey acaba da böyle garip tepkiler veriyorlar.
Bence sadece bu kadar olamaz. Bir yandan da konu sahibini ve eşini ayartmaya çalışan kadınlar ve erkekler de olmalı ailesine göreOrtada sadece tanga ve minicik bikinilerle gezen insanlar var orda.
Kesinlikle ailem oldukca varlıklı, 4 dairesi arsası arabası var babamın çalısıcam diye sacları agırdı, suanda tek amcaları ilerde bizi rahat etsinler diye calısıyorlar, bende anne zamanında yiyin diyorum birazcık kendinizi düşünün tatile cıkın diyorum yoook onların en güzel tatili ev ve işTatile karşı olmak nasıl bir şey ya? Siyasi duruş gibi, biz tatile karşıyız sadece çalışırız.
Yemeyenin malını bir yiyen bulunuyor, kendilerine yazık ediyorlar.Kesinlikle ailem oldukca varlıklı, 4 dairesi arsası arabası var babamın çalısıcam diye sacları agırdı, suanda tek amcaları ilerde bizi rahat etsinler diye calısıyorlar, bende anne zamanında yiyin diyorum birazcık kendinizi düşünün tatile cıkın diyorum yoook onların en güzel tatili ev ve iş
Bence tatile karşılık değil durum, deniz otel kötü. Tatil dediğin aile ile olur. Konusahibinin ailesi “tatil yapmayın demiyorum size yine yapın ama ya bizde ya kayınvalidenizde yapın” şekilinde diyordur bence.Tatile karşı olmak nasıl bir şey ya? Siyasi duruş gibi, biz tatile karşıyız sadece çalışırız.
Eşimle tatile çıksam, annem ve teyzelerim laf yapar ne tatili oturun evinizde yapın tatilinizi, paranızı harcamayın biz öyle yerlere karsıyı,z en cokta eşinin ailesi sorun yapar sonra ihale sana kalır bize laf getirme her sene zehir eder böyle, şimdi karıstırmayın diyeceksiniz agxoma geleni söylüyorum sizene ben eşimle gidiyorum benim evliliğime karısmayın siz diye, annem triplere giriyor ne haliniz varsa görün bir problem cıkınca görüşürüz diyo ve evliliğimde problem cıksa senin yüzünden tatil merakın yüzünden basına geldi, 2 sefer eşimle tatile cıktık bu sene de görümcem kaynanam plan yaptı 3 bayan cıkıcak ben basımızda erkek yok diye gitmek istemedim kaynanam da herseydem huy kapar tatilde bi erkek soru sorsa onu geri memlekete dönünce problem yapar sorun sıkıntı cıkar bende gitmek istemedim eşimde git diyor görümcem asırı ısrar etti kabul etmiş bulundum biletim alındı gitmemize 2 gün kaldı, annem şimdi aradı, bunlar hep senin planın her sene tatil cıkartıyorsun, sen gitmek istemesen gitmezdin, evde stresten duramıyoruz baban da canını sıkıyor bi problem yazarsınız kendine dikkat orda, bi sıkıntı cıksa kabak senin basına patlar, başına buyruk davranıyorsun, tatil tatil evliliğini bitircen, zaten stresliyim annem de iyice strese sokuyor, ben şimdi gitmek istemiyorum sadece biletim alındı, benim gitmemem için cok büyük gecerli sebeb olması lazm, kimliğimi kaybettim bunu söylesem, hemen cıkarsa mecbur giderim, ne desem ne etsem bana lütfen cok gecerli sebeb ler bulun
Bencede, ilerde bakalım evlatlık görevimizi yerine getirebilcezmi, girmişler 45 yasına öldüresiye calısıyorlar birikim yapıp bize ev arsa alıyorlar suanda tatili burnumuzdan getiriyorlar gidip görseler belki her sene gidicek ler ama yok onlara göre çok kötü bir yerYemeyenin malını bir yiyen bulunuyor, kendilerine yazık ediyorlar.
Olabilir, herkesin tatil anlayışı farklı. Ama keşke aileler de bunun bilincinde olup baskı yapmamayı bilseler.Bence tatile karşılık değil durum, deniz otel kötü. Tatil dediğin aile ile olur. Konusahibinin ailesi “tatil yapmayın demiyorum size yine yapın ama ya bizde ya kayınvalidenizde yapın” şekilinde diyordur bence.
Annem az önce aradı vicdan yaptı heralde sesi yumusak geliyordu, anne dedim hersryi kafaya takıp beni strese sokma dedim tatile gidince sorun yaşarsın diyorsun dedim, gecen yasadıgım patlıcan olayını anlattım o damı tatil yüzündendi dedim bi kere olsun evlatlarına şükret biz senin istediğin gibi olamayız bunu kabullen ben seni anne olarak seviyorum sende basıma buyruk davranıyorum diye beni evlat yerine koymuycaksan kendin bilirsin dedimYahu bu kızların anneleri bu kızlardan ne istiyor Allah aşkına.
Ne güzel kızın tatile gidiyor, gezecek eğlenecek diye sevineceklerine yaptıklarına bak.
La bu kız ne etti size
Hiç kafana takma git tatilini yap...
Öyle herkesin fikrine takılırsan bu hayat geçmez...
Kayınpederinizde gelsin diyor mesela benim eşim kv eşi o şekilde olsun diyor. Bende eşimle ikimiz neden gitmeyelim diyince, bi sorun olsa kocan arkanda durmaz diyor, öyle de zaten. Ama napıyım benimde kafa dagıtmaya ihtiyacım varBence tatile karşılık değil durum, deniz otel kötü. Tatil dediğin aile ile olur. Konusahibinin ailesi “tatil yapmayın demiyorum size yine yapın ama ya bizde ya kayınvalidenizde yapın” şekilinde diyordur bence.
Bu cümle o kadar sıkıntılı ki, insan güvenmediği birine kızını nasıl emanet eder. Allah yardımcınız olsun.Bende eşimle ikimiz neden gitmeyelim diyince, bi sorun olsa kocan arkanda durmaz diyor, öyle de zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?