• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil anneme dert oldu

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
32
Eşimle tatile çıksam, annem ve teyzelerim laf yapar ne tatili oturun evinizde yapın tatilinizi, paranızı harcamayın biz öyle yerlere karsıyı,z en cokta eşinin ailesi sorun yapar sonra ihale sana kalır bize laf getirme her sene zehir eder böyle, şimdi karıstırmayın diyeceksiniz agxoma geleni söylüyorum sizene ben eşimle gidiyorum benim evliliğime karısmayın siz diye, annem triplere giriyor ne haliniz varsa görün bir problem cıkınca görüşürüz diyo ve evliliğimde problem cıksa senin yüzünden tatil merakın yüzünden basına geldi, 2 sefer eşimle tatile cıktık bu sene de görümcem kaynanam plan yaptı 3 bayan cıkıcak ben basımızda erkek yok diye gitmek istemedim kaynanam da herseydem huy kapar tatilde bi erkek soru sorsa onu geri memlekete dönünce problem yapar sorun sıkıntı cıkar bende gitmek istemedim eşimde git diyor görümcem asırı ısrar etti kabul etmiş bulundum biletim alındı gitmemize 2 gün kaldı, annem şimdi aradı, bunlar hep senin planın her sene tatil cıkartıyorsun, sen gitmek istemesen gitmezdin, evde stresten duramıyoruz baban da canını sıkıyor bi problem yazarsınız kendine dikkat orda, bi sıkıntı cıksa kabak senin basına patlar, başına buyruk davranıyorsun, tatil tatil evliliğini bitircen, zaten stresliyim annem de iyice strese sokuyor, ben şimdi gitmek istemiyorum sadece biletim alındı, benim gitmemem için cok büyük gecerli sebeb olması lazm, kimliğimi kaybettim bunu söylesem, hemen cıkarsa mecbur giderim, ne desem ne etsem bana lütfen cok gecerli sebeb ler bulun

Bu neyin kafası anlamadım
Kocanla tatile gidince sorun oluyor ama
Görümce,kv,sen gidince olmuyo mu?

Gidin kocanızla tatilinize kimene yaa
Görümcem ve kv ile gitmeme de sorun yapıyor sen istemesen gitmezsin diyor orda problem yazarsınız diyor

şaka mısınız siz yaa bir tatile bu kadar anlam yüklenilir mi?
tatil bu yani. gidersin, dinlenir eğlenir dönersin. ne kadar takıntılı bir ailesiniz.

yani konuyu nerden tutsak elimizde kalacak, erkek soru sordu diye olay çıkaran kayınvalide, tatile gitti diye evliliğin bitecegine inanan anne.

kolaylıklar diliyorum

Okurken fenalık geldi. Sebep aramam, ailemi dinlemem giderdim ben olsam.
Gitmeyecekseniz kaynananız her şeyden huy kapıyor diye olabilir bence sadece.

anneniz neyse de (aslında o da neyse değil) pardon ama teyzenize ne sizin tatilinizden yahu? cidden ne tuhaf insanlar var.
bence biletinizi iptal ettirmeyin eşiniz tamam dediyse siz de gitmek istiyorsanız buna kimse karışamaz.
insan bize laf getireceksin diyip kızının tatile çıkmasına karışır mı ya? laf getirecek ne olabilir yanii cidden anlamadım.

Aileniz tatili ne sanıyorlar ki bu derece abartıyorlar?
Takmayın dinlemeyin gidin gezin.

Yeni evliyseniz bazı anne baba yeni duruma alışmakta zorlanıyorlar. Zamanla alışırlar..

Annene patlıcanları ver o onlarla uğraşsın sen de tatile git 😀😀😀

Annenin bu yönde bir kültürü yok ona garip geliyor

Ama Kv ve görümce ile tatile gidiyorsan vay erkeklerle konuşmamalıyız moduna giremem öyle Nasıl tatil olacak

Annene sana ne diyemediğin açık bari anlatma

Tatil merakın varsa da vardır onun yok diye senin de mi olmasın

Özetle anneni duyma görme

Kv ve görümceyle de git neden bahane uyduruyorsun

Gezin gelin bir yıl kalmayacaksınız ya

şaka mısınız siz yaa bir tatile bu kadar anlam yüklenilir mi?
tatil bu yani. gidersin, dinlenir eğlenir dönersin. ne kadar takıntılı bir ailesiniz.

yani konuyu nerden tutsak elimizde kalacak, erkek soru sordu diye olay çıkaran kayınvalide, tatile gitti diye evliliğin bitecegine inanan anne.

kolaylıklar diliyorum
Annem konusurken okadar baskıcı konusuyor ki anne nevar diyince beni evlatlıktan silicek gibi ne halin varsa gör aha yarın öbürgün eşinin ailesi problem ypar boşanırsınız bende onlara ne diyorum onlar da gidiyor diyorum, eşimle gitsem problem ailesiyle gitsem problem diyorum. Şimdi eşimin ailesi 3 bayan gidicez ona laf ediyor bayan basına gidilirmi orda sorun cıkarsa sana laf yaparlar

Annene patlıcanları ver o onlarla uğraşsın sen de tatile git 😀😀😀

Annenin bu yönde bir kültürü yok ona garip geliyor

Ama Kv ve görümce ile tatile gidiyorsan vay erkeklerle konuşmamalıyız moduna giremem öyle Nasıl tatil olacak

Annene sana ne diyemediğin açık bari anlatma

Tatil merakın varsa da vardır onun yok diye senin de mi olmasın

Özetle anneni duyma görme

Kv ve görümceyle de git neden bahane uyduruyorsun

Gezin gelin bir yıl kalmayacaksınız ya
Zaten gidesim yoktu annem de 3 bayan gidilirmi bunlar senin işin kimse seni zorla götüremez, yok evde stresten yatamıyorum, vallahi hayat enerjimi sömürdüler, problem cıkarsa diye söyleniyor gercekten problem cıkarsa diye korkmaya basladım. Kaynanam tatilden gelip laf cıkartırsa her hangi problemden annemin kulağına muhakkak gider

Back
X