Diyorum ama annem sonucta aramadan da yapamıyorum o aramasa da benim canım sıkılıyor mesafe koysam, evliliğimde problemler ara ara cıkıyor laflsrındsn sözünden duramıyorumYa tatile giderken izin mi alıyorsunuz da bu kadar konuşuyorlar anlamadım ki.
Size ne diyerek mesafe kurmak çok mu zor?
Ya gercekten eşimin ailesi o an hiç bişey yok gibi davranıp sonrasında alınganlık yapıp eşimi doldurma gibi huyları var annem kadar bende korkuyorum ama annem hem eşimle gitmemi istemiyor hemde 3 bayan, ama bayramdan sonra kpeder ben eşim kv gidicez ona bişey demiyo öyle olur ailecek diyor, eşimle 2miz ailecek olmuyoruz çünküDerdin bitmedi bacım :)) git tatile kime ne yahu , annende doğmamış çocuğa don biçmesin , nerden biliyo ne olacağını.
Sorun kaynanam alıngan biraz, ama söz vermiş bulundum annemde 2 gün kala konusmana hareketlerine dikkat et bi problem duymak istemiyorum dedikce içime korku saldı ya problem çıkarsa"Biz eğleniyoruz aramızda sorun falan da olmuyor ama siz stres olmak isterseniz olun bana yansıtmazsanız sevinirim, bu arada anne ben evlendim senden izin falan da almıyoruz, teyzemler de kıskançlık yapmasınlar boşuna, ama sanki sorun olsun mutsuz olup boşanmamı istiyorsunuz anne çünkü sizden başka sorun eden göremiyorum " derdim.
Ama ben aman bir erkek benimle konuştu diye dert edecek insanlarla tatile gidemezdim şahsen.
Zaten gidesim yoktu annem de 3 bayan gidilirmi bunlar senin işin kimse seni zorla götüremez, yok evde stresten yatamıyorum, vallahi hayat enerjimi sömürdüler, problem cıkarsa diye söyleniyor gercekten problem cıkarsa diye korkmaya basladım. Kaynanam tatilden gelip laf cıkartırsa her hangi problemden annemin kulağına muhakkak gider
O zaman annenin tuhaf cümlelerini duymaya devam etmek zorundasın.Diyorum ama annem sonucta aramadan da yapamıyorum o aramasa da benim canım sıkılıyor mesafe koysam, evliliğimde problemler ara ara cıkıyor laflsrındsn sözünden duramıyorum
Arkadaş ne bu çilen senin , tatiledemi beraber gidiyorsunuz bi kocayla başbaşa kalayım yok yani . Görümcede orda olacak yalan yanlış şeyleri anlatıp adamı doldurmazlar heralde , iki üç günden bişey olmaz , günlerdir erişte kestin patlıcan oydun git kız sefan olsun , annen dahada ısrar ederse anacuğum kaynanamla gitmemi istemiyorsan sen götür beni tatile de.Ya gercekten eşimin ailesi o an hiç bişey yok gibi davranıp sonrasında alınganlık yapıp eşimi doldurma gibi huyları var annem kadar bende korkuyorum ama annem hem eşimle gitmemi istemiyor hemde 3 bayan, ama bayramdan sonra kpeder ben eşim kv gidicez ona bişey demiyo öyle olur ailecek diyor, eşimle 2miz ailecek olmuyoruz çünkü
Ya gercekten eşimin ailesi o an hiç bişey yok gibi davranıp sonrasında alınganlık yapıp eşimi doldurma gibi huyları var annem kadar bende korkuyorum ama annem hem eşimle gitmemi istemiyor hemde 3 bayan, ama bayramdan sonra kpeder ben eşim kv gidicez ona bişey demiyo öyle olur ailecek diyor, eşimle 2miz ailecek olmuyoruz çünkü
Hep beni suclu bulurlar teyzelerim de dahil onları hayatımdan sildim ama annemi silemiyorum, eşim beni aldatsa erkektir herkesin kocası yapar normal düşüncesi bu degil tabiki karsı ama güya bana yüz vermiyor iyi olalım adında beni suclsr, bende anne kız gibi dertlesemiyorum ama derdimi anlatırım kimsem yok cünkü, artık anlatmama kararı alıyorum agzımı tutarsamO zaman annenin tuhaf cümlelerini duymaya devam etmek zorundasın.
Tuhaf dedim,çünkü tatile çıkmayın diyen anne ilk defa duyuyorum.
Evliliğindeki problemleri niye annene anlatıyorsun,annenin tepkileri bu kadar acayipken?
Kusura bakma da annen ama sana verdiği fikirler hiç aklı selim değil?
Kimbilir evdeki tartışmalarınıza ne yorumlar getiriyordur?
Güzeldi buArkadaş ne bu çilen senin , tatiledemi beraber gidiyorsunuz bi kocayla başbaşa kalayım yok yani . Görümcede orda olacak yalan yanlış şeyleri anlatıp adamı doldurmazlar heralde , iki üç günden bişey olmaz , günlerdir erişte kestin patlıcan oydun git kız sefan olsun , annen dahada ısrar ederse anacuğum kaynanamla gitmemi istemiyorsan sen götür beni tatile de.
Kaynana görümce elele denize at kendiniGüzeldi buvallahi ya eşimin ailesinin atesi bi yandan, annemin kendi kendine stres yaratması bi yandan, ben kendimi nerelere atam
Sorun benim herseyi anlatmam sanırım, annem istediğine evet anne haklısın diyip yapmazsam beni sürekli evliliğimle vurur bizim dediğimizi yapmadığın için problem yasıyorsun, gibi.O zaman annenin zihniyeti belirli
Ona he demek dışında bir çözüm yok
O sizleri hala evin çocuğu görüyor
Mesafe candır Kv için de annen için de
Ailelerle görüşmeyi attığınız her adımı duyurmayı azaltın
Hamile olduğumu Bebek 4,5 aylıkken söyledim her iki tarafa da aslında söylemeyecektim de bir arkadaşım aniden annesini kaybetti o nedenle bari torun olacak diye bilsinler diye söyledim
Yani ailelere her atılan adım söylenmeden yaşanabiliyor
Arkadaşım,sil demedim ki.Hep beni suclu bulurlar teyzelerim de dahil onları hayatımdan sildim ama annemi silemiyorum, eşim beni aldatsa erkektir herkesin kocası yapar normal düşüncesi bu degil tabiki karsı ama güya bana yüz vermiyor iyi olalım adında beni suclsr, bende anne kız gibi dertlesemiyorum ama derdimi anlatırım kimsem yok cünkü, artık anlatmama kararı alıyorum agzımı tutarsam
Eşimle daha önce problemler yasadık, ilerde ben gitmek istemiyorum karım zorla götürüyor deme ihtimali var aileme, cünkü ailesi gaz verirse herseyi der, ailemde bunu biliyor zaten tatile karsılar eşimin ailesi de problem yapar die korkuyorArkadaşım,sil demedim ki.
Az görüş,az konuş,az dinle.
Kadının sana verdiği akıllar hiç mantıklı değil ki.
Evliliğine asıl annen zarar veriyor,farkında değil misin?
Ben kocama "tatile gitmeyelim,annem izin vermiyor" desem,adam önce güler,sonra da herhalde benim hakkımda düşünceleri değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?