Tatil anneme dert oldu

"Biz eğleniyoruz aramızda sorun falan da olmuyor ama siz stres olmak isterseniz olun bana yansıtmazsanız sevinirim, bu arada anne ben evlendim senden izin falan da almıyoruz, teyzemler de kıskançlık yapmasınlar boşuna, ama sanki sorun olsun mutsuz olup boşanmamı istiyorsunuz anne çünkü sizden başka sorun eden göremiyorum " derdim.

Ama ben aman bir erkek benimle konuştu diye dert edecek insanlarla tatile gidemezdim şahsen.

Ya tatile giderken izin mi alıyorsunuz da bu kadar konuşuyorlar anlamadım ki.
Size ne diyerek mesafe kurmak çok mu zor?
Diyorum ama annem sonucta aramadan da yapamıyorum o aramasa da benim canım sıkılıyor mesafe koysam, evliliğimde problemler ara ara cıkıyor laflsrındsn sözünden duramıyorum

Derdin bitmedi bacım :)) git tatile kime ne yahu , annende doğmamış çocuğa don biçmesin , nerden biliyo ne olacağını.
Ya gercekten eşimin ailesi o an hiç bişey yok gibi davranıp sonrasında alınganlık yapıp eşimi doldurma gibi huyları var annem kadar bende korkuyorum ama annem hem eşimle gitmemi istemiyor hemde 3 bayan, ama bayramdan sonra kpeder ben eşim kv gidicez ona bişey demiyo öyle olur ailecek diyor, eşimle 2miz ailecek olmuyoruz çünkü

Yalani sevmem ama beliniz tutulsun kimildayamiyorum diyin ya da circir oldum, bilegimi incittim vs iste sarin sargi beziyle

Sorun kaynanam alıngan biraz, ama söz vermiş bulundum annemde 2 gün kala konusmana hareketlerine dikkat et bi problem duymak istemiyorum dedikce içime korku saldı ya problem çıkarsa

Nereye gidiyorsunuz

Kv ve görümce yola çıkmış gidiyor üç kadın neden gidilmesin

Millet kız kıza Amerika'ya gidiyor

Kv kavga falan çıkarmaz sen götürdün anne başımızda sen varsın der gülersin

Annen bazı kalıplarla yaşıyor onu bulaştırma ne stresi eşin biliyor konuşup karar vermişsiniz olmuş bitmiş

Annem sanki babandan gizli erkek arkadaşınla denize gidiyorsun modunda yok öyle bir şey herkes biliyor

İyi tatiller

Diyorum ama annem sonucta aramadan da yapamıyorum o aramasa da benim canım sıkılıyor mesafe koysam, evliliğimde problemler ara ara cıkıyor laflsrındsn sözünden duramıyorum
O zaman annenin tuhaf cümlelerini duymaya devam etmek zorundasın.
Tuhaf dedim,çünkü tatile çıkmayın diyen anne ilk defa duyuyorum.
Evliliğindeki problemleri niye annene anlatıyorsun,annenin tepkileri bu kadar acayipken?
Kusura bakma da annen ama sana verdiği fikirler hiç aklı selim değil?
Kimbilir evdeki tartışmalarınıza ne yorumlar getiriyordur?

Arkadaş ne bu çilen senin , tatiledemi beraber gidiyorsunuz bi kocayla başbaşa kalayım yok yani . Görümcede orda olacak yalan yanlış şeyleri anlatıp adamı doldurmazlar heralde , iki üç günden bişey olmaz , günlerdir erişte kestin patlıcan oydun git kız sefan olsun , annen dahada ısrar ederse anacuğum kaynanamla gitmemi istemiyorsan sen götür beni tatile de.

O zaman annenin zihniyeti belirli

Ona he demek dışında bir çözüm yok

O sizleri hala evin çocuğu görüyor

Mesafe candır Kv için de annen için de

Ailelerle görüşmeyi attığınız her adımı duyurmayı azaltın

Hamile olduğumu Bebek 4,5 aylıkken söyledim her iki tarafa da aslında söylemeyecektim de bir arkadaşım aniden annesini kaybetti o nedenle bari torun olacak diye bilsinler diye söyledim

Yani ailelere her atılan adım söylenmeden yaşanabiliyor

Hep beni suclu bulurlar teyzelerim de dahil onları hayatımdan sildim ama annemi silemiyorum, eşim beni aldatsa erkektir herkesin kocası yapar normal düşüncesi bu degil tabiki karsı ama güya bana yüz vermiyor iyi olalım adında beni suclsr, bende anne kız gibi dertlesemiyorum ama derdimi anlatırım kimsem yok cünkü, artık anlatmama kararı alıyorum agzımı tutarsam

Güzeldi bu vallahi ya eşimin ailesinin atesi bi yandan, annemin kendi kendine stres yaratması bi yandan, ben kendimi nerelere atam

Sorun benim herseyi anlatmam sanırım, annem istediğine evet anne haklısın diyip yapmazsam beni sürekli evliliğimle vurur bizim dediğimizi yapmadığın için problem yasıyorsun, gibi.

Arkadaşım,sil demedim ki.
Az görüş,az konuş,az dinle.
Kadının sana verdiği akıllar hiç mantıklı değil ki.
Evliliğine asıl annen zarar veriyor,farkında değil misin?
Ben kocama "tatile gitmeyelim,annem izin vermiyor" desem,adam önce güler,sonra da herhalde benim hakkımda düşünceleri değişir.

Siz kendinizi biliyorsanız gidin. Eşinizide az çok hareketlerinizi neyi yapıp yapmayacağınızı bilir. Eğlenmenize bakın. Çok kafaya takılacak Bi sorun yok ortada.

Eşimle daha önce problemler yasadık, ilerde ben gitmek istemiyorum karım zorla götürüyor deme ihtimali var aileme, cünkü ailesi gaz verirse herseyi der, ailemde bunu biliyor zaten tatile karsılar eşimin ailesi de problem yapar die korkuyor

Ailelerin en büyük sorunu cocuklarinin evlendiginin farkinda olmamalari zaten.hep bi hakimiyet kurma cabalari,karismalari,yönetmeye calismalari..sende herseyi anlatmicaksin bi özelin gizlin saklin olacak.benim annemde farkli deil maalesef 4 senelik evliyim esimle basbasa tatile gidemedim daha hep oda gelmek istiyo.bi bu sene plan yaptik gidelim dedik bide izin aldik cocuk gibi bu sene ayri gidelim diye.baskalarindan duyuyorum o bensiz gitmez diye resmen psikolojik baskı

Kocayla tatile gidilmeyecek de kiminle gidilecek ki. Anlayamadım aileni. Siz karı koca yaşça genç falan mısınız? Kaybolacağınızdan , para kaptıracağınızdan ya da denizde boğulacağınızdan mı korkuyorlar??? Eşinizin tarafı tatile karşıysa kv görünce neden tatile gidiyor??? Nerden baksan tutarsız, acayip mantıksız yani

3 senelik evliliğinizde 2 kere tatile gitmişsiniz ve anneniz bunu çok mu görüyor? Ben de kendi anneme şaşırıyordum, tatile gideceğimi söylediğimde yeter artık o çocuk senle evlenmeseydi bir ev daha almıştı filan diyo diye Senede 5-6 kere tatile gidiyorum ve parası bizim cebimizden çıkıp sonrasında da kimseye muhtaç olmadığımız sürece kimseyi ilgilendirmez. Keyfinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…