- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Ay bu karikatürü çok seviyorum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu karikatürü çok seviyorum ya
Bu akşam görüşmek istiyor diye konu açıp en son 2 saat önce aktif olduguna göre 30 dakikalık mesaidesin zorunlucum, çenene kuvvet.![]()
![]()
Bende kocamaAy bu karikatürü çok seviyorum ya. Benim canım istediğinde ve erkek arkadaşım istemediğinde bunu atıyordum bir ara
![]()
Ahahahsh ben deli değilim ben deli değilim ağğğZorunlualan nickli kullanıcının manas destanı gibi başlıkla yine ve yine konu açtığını görünce benim sıfatül eşgal
Eki Görüntüle 2965372
Ben uzun zamandır bdv 'ye girmiyordum bu konuda çok aysel görünce merak ettim kim nick i ne soyler misinizsen gitcen ayselin konusuna bakcan.
yazabiliyorsan yapmamış yazamıyorsan yapmış![]()
Bildigin turkceye tecavuz ediyor bu sahis yahuKaç yıllık edebiyat öğretmeniyim, zorunlualan konularında çözümsüzüm. Zaten yazım & noktalamaya bakmaktan konuya konsantre olmak çok zor![]()
Arama kısmına aysel yazınca ilk çıkana tıklaBen uzun zamandır bdv 'ye girmiyordum bu konuda çok aysel görünce merak ettim kim nick i ne soyler misiniz![]()
Birsürü aysel çıkıyor aysel demir miArama kısmına aysel yazınca ilk çıkana tıkla![]()
Aysel karBirsürü aysel çıkıyor aysel demir mi
Allah iyiliğini versin djdksla öldüm gülmektenKonu sahibi anlık,
Barışıyorum çünkü elimde şuan![]()
Ayselkar sanirim.Birsürü aysel çıkıyor aysel demir mi
Annesi ağzın doluyken konuşma demişKonuyu açtı giti bak.![]()
Hani anlık komik bir sey olur. Hihihi hahaha diye gülmeye firsat kalmadan tükürükle puupffhh diye gulersin ya, patlamalı gülmek mi denir iste tam ondan oldum.Annesi ağzın doluyken konuşma demiş![]()
İş arkadaşlarıyla öğle yemeği yiyordu orada kalmışım benadam istanbula tatile gitti zorunlu memlekete gidince onu diyor.
Bende hep veriyorum ama algilamiyo benceAllah rızası için başlığı Gılgamış destanı gibi yazmayın ,bakın Allah’ın adını verdim
adam 8 gün size mesajlaşarak dahi tahammül etmemiş, şimdi kendi işini görmek için konuşalım ayağına gelmek istiyor. telefonda konuşup bitirin gitsinİşyerinden görüştüğüm çocuk ben tatile memlekete gittiğimde 8 gün arayıp sormamıştı. Kendi de İstanbul’da gezdi. Biliyorsunuzki evde görüşüp bir şeyler yaşıyorduk ve ben onu sevdiğim için beni tatmin etmeyişine dahi katlanıyordum. Ancak memlekette tanıştığım çocuk bana değer verince ona karşı aşırı çekim duydum. Bana olan ilgisi beni çok mutlu ediyordu. Kendime söz verdim ve çalıştığım yerdeki çocuk ile görüşmeyecektim. Ancak dün akşam aradı bana geldin mi diye sordu. Bugün yine aradı müsait misin geleyim konuşalım dedi bende hayır dedim yarın gelecegım dedi bende son kez tamam dedim. Birde size şunu sormak istiyorum Bakırköy’ ruh hastalıklarında yoğun bakımda yatan kişi farklı konularda yatmış olabilir mi illa psikolojık destek mi veriyor orası . Bugün onu da öğrendim çünkü
Yok olmaz, en az 30 dk hasbihal etmesi lazim altın büllükleadam 8 gün size mesajlaşarak dahi tahammül etmemiş, şimdi kendi işini görmek için konuşalım ayağına gelmek istiyor. telefonda konuşup bitirin gitsin