Tatil meselesi

Kayınvalideyle tatili anlayamazken hala ne alaka?
Annemle bile gitmem bu saatten sonra tatile, hala kim oluyor Allah aşkına? Daha neler deyip geçin açıklama yapmaya bile gerek yok
Yani bence de hala ne alaka geride 15 tane yeğeni var onlarla neden gitmiyor neden biz

Hala ne alaka anlamadim ki.sizinle gelmeyi nasıl düşünmüş hayret.sen halaya istemediğini belli etsen anlayıp gelmekten vaz geçecek biri mi?onların ücretini de mi siz odeyeceksiniz

sizin bekar amca dayı birşeyiniz yok mu?
sizde onu getirin beraber takılsınlar.
halacım bizimle sıkılırsın diye amcamıda çağırdım senin yaş grubuna uygun hem de.

Hala ne alaka anlamadim ki.sizinle gelmeyi nasıl düşünmüş hayret.sen halaya istemediğini belli etsen anlayıp gelmekten vaz geçecek biri mi?onların ücretini de mi siz odeyeceksiniz
Etmem mi daha ilk konuşmasın da ettim beraber gidelim valla gidelim dedi durdu cevap vermedim konuyu değiştirdim ilgilenmedim tam 6 kez söyledi , hayır biz ödemeyeceğiz ama arabamızla bizimle gelecekler işte aynı otele benim kendi annemle biraz araları limoni kv aratsam annesi de gelecek gibi öyle duydum haberin olsn dedirttsem mi acaba

Etmem mi daha ilk konuşmasın da ettim beraber gidelim valla gidelim dedi durdu cevap vermedim konuyu değiştirdim ilgilenmedim tam 6 kez söyledi , hayır biz ödemeyeceğiz ama arabamızla bizimle gelecekler işte aynı otele benim kendi annemle biraz araları limoni kv aratsam annesi de gelecek gibi öyle duydum haberin olsn dedirttsem mi acaba
Işe yarar mı bilmiyorum.belki gelip gelmeyeceğini öğrenir yine gelir.bir de otellerde yer bulmak da kolay değil.siz önceden ayirtmissiniz ama onlar bence şimdi baksalar yer yoktur.tam o tarihlerde bulmaları zor bence

Başbaşa tatil yapmak istediğinizi söyleyin eşinize eğer kabul etmezse gitmeyin bence.Yeni evliyken eşimin halası ve onun kızıyla asla tatile gitmezdim.Kesinlikle gitmezdim.

Bu insanları gerçekten anlamıyorum
Bir düşün yakamızdan beeee :kızgın:
Bir dahaki konuşmada biz balayı gibi düşünmüştük başka otelmi yok sizde yaaaa diyip atın başınızdan eşin olmadığı zaman..
Bırakın kötü gelin olun .
Çekilir dert değil yahuuu :duduk:
Kötü gelin mutlu gelindir boşverin
Hepsine rest çektim mutluyum hepsine bir bahanem var kimse götüremezde görüştüremezde keyfim yerindeee ohhh .:halay:

Işe yarar mı bilmiyorum.belki gelip gelmeyeceğini öğrenir yine gelir.bir de otellerde yer bulmak da kolay değil.siz önceden ayirtmissiniz ama onlar bence şimdi baksalar yer yoktur.tam o tarihlerde bulmaları zor bence
Bilmiyorum ki bakıyorum internetten hala var gözüküyor tek umudum o kaldı gibi
Başbaşa tatil yapmak istediğinizi söyleyin eşinize eğer kabul etmezse gitmeyin bence.Yeni evliyken eşimin halası ve onun kızıyla asla tatile gitmezdim.Kesinlikle gitmezdim.
Aynen bende gitmeyi düşünmüyorum öyle olacağına evimde otururum daha iyi soran olursa da hala yüzünden gitmediğini söylerim
Bu insanları gerçekten anlamıyorum
Bir düşün yakamızdan beeee :kızgın:
Bir dahaki konuşmada biz balayı gibi düşünmüştük başka otelmi yok sizde yaaaa diyip atın başınızdan eşin olmadığı zaman..
Bırakın kötü gelin olun .
Çekilir dert değil yahuuu :duduk:
Kötü gelin mutlu gelindir boşverin
Hepsine rest çektim mutluyum hepsine bir bahanem var kimse götüremezde görüştüremezde keyfim yerindeee ohhh .:halay:
En mantıklısı aslında doğru diyorsunuz ama mutlu gelin olmak İçin fazla yumuşak yüzlüyüm ben insanlar da bunu kullanıyor en güzeli sizin dediğiniz
olsun gerçekten götürme zaten halaya öyle söyle :)
gelmekten vazgeçme garantisi :KK66:
Hahaha :) ilahi gerçekten güldüm bu halimle çok yaşayın emi :) hala sorar eşime böyle böyle gelecekmiş diye iyice çıkamaza girer

İlginç bir çözüm yolu buldum :) yani bu kadar neden uğraşıyorum onun İçin ayrıca sinirliyim , ama bir internet sayfasında otel fiyatı bizim aldığımızın 2 katı çıkıyor biz 2300 almıştık şimdi bakıyorum 4300 yazıyor ekran görüntüsü aldım eşime göndereyim halasına göndersin o fiyata hayatta gelmez

Araba gidiyor nasıl olsa biz de gidelim, sağı solu gezeriz diyorlar sanırım. Terslemek istemiyorsanız biz arkadaşlarla gideceğiz deyin. Olmadı araya başkasını sokun o uyarsın. Gençleri yalnız bırakın, rahat etsinler filan desin. İnsanlar ne kadar düşüncesiz ve bencil oldular. Hayret.. :issiz:

Sorunu çözdüm , sizden aldığım fikirler sayesinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kv sabahtan aradım anne arayıp konuşur musun dedim o da sağolsunn ikiletmedi , hala zaten gelemeyeceğini maddi durumunun iyi olmadığını söylemiş kv müjdeli haberle döndü bana. Ama keşke insanlar anlayışlı olsalar da hiç bu durumlara gelmesek

Valla bilemedim ben beraber tatil severim
Ama siz sevmiyorsaniz esinizi ikna edin bir sekilde

Edit: guncellemenizi gordum gozunuz aydin:KK66:
Teşekkür ederim o kadar rahatladım ki resmen üzerim de yük olmuş farkında olmadan.
gelme diyemezseniz tabi ki gelirler. ilk tatilimiz biz başbaşa olalım dedik deyin sıyrılın aradan.
Şükür ki gelmiyorlar
Yok canım ya o hatayı bende yaptım aman herkesin odası ayrı kaç kişilik otel dedim ama olmuyor ya tatilde herkes sevdigigle başbaşa olsun
Aynen öyle herkes sevdiğiyle olsun zaten insanlar istese çağırır çağırmadıklarına göre demek ki başbaşa olmak istiyorlar bunu anlamak bu kadar zor mu bilemedim

Merhaba hanımlar ,

Tatilimizi kıştan ayırttık 16-21 eylül de eşimin halası fikrimizi dahi sormadan bende geleyim kızımla dedi kızı 28 yaşında halamızın eşi yok boşanmış kız da bekar . Gelme diyemedik ama kesinlikle istemiyorum eşim otel 1000 kişilik ne olacak gelseler gelsinler diyor benim eşimle 2. Tatilim daha 1 senelik evliyim istemiyorum ikna edemiyorum gelme diyemem diyor çözüm bulun ne olur düşünmekten kendimi yemekten sıkıldım
biraz düşünceli olunabilirdi. ama ben olsam dert etmezdim. koca otel.. onlar guneslenirken siz yemek yersiniz vs. herkes kafasına gore takılır, ayni otelde olmak sürekli birarada olmayı gerektirmez ki..

biraz düşünceli olunabilirdi. ama ben olsam dert etmezdim. koca otel.. onlar guneslenirken siz yemek yersiniz vs. herkes kafasına gore takılır, ayni otelde olmak sürekli birarada olmayı gerektirmez ki..
Dediğiniz gibi insanlar değiller nasıl desem onlr olmadan öğle yemeği yesek küsüp yüz asabilirler ya da odaya dinlenmeye gitseniz kapınızı çalıp hadi derler ama gelmiyorlar sonuca ulaştırdık teşekkür ederim yorumunuz için

Back
X