- 17 Temmuz 2013
- 2.458
- 3.014
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bi surec degil yaz okulu, ben gitmenden yanayim.. Sonra tatile yine zaman kaliyo ki insaAllahBen aslında çalışıyorum ancak yüksek lisanstayım ve derslerim ingilizce..ve gerçekten zorlanıyorum çünkü akademik ingilizce
Siz olsanız yaz okulunda ingilizce dersi alıp geliştirmeye mi çalışırdınız yoksa biraz yazın dinlenip öbür döneme bomba gibi mi katılırdınız ?![]()
Evde rahata alisiyo insan.. Sicakta kalkip duzenli bi sekilde calisabilecegini sanmiyorum bebişkom; usanirsinöyle tekrarlık olmuyor ki ...konuşabilmem makale yazabilmem ciddi bir ortam lazım
kendi kendime çok zor gibi o da :/
ama tatil+kendi kendime çalışmak sadece tatilden iyidir değil mi:)
Öyle yapcam nasılsa bi ay sonra dinlenirimki:)Evde rahata alisiyo insan.. Sicakta kalkip duzenli bi sekilde calisabilecegini sanmiyorum bebişkom; usanirsin
Zaten 1 aydan sonrasi sıkıyor biliyorsun :)Öyle yapcam nasılsa bi ay sonra dinlenirimki:)
Çok yorulduysam dinlenirdim,idare edebilecek gibiysem yaz okuluna devam ederdim.
Ben olsam ders alirdimBen aslında çalışıyorum ancak yüksek lisanstayım ve derslerim ingilizce..ve gerçekten zorlanıyorum çünkü akademik ingilizce
Siz olsanız yaz okulunda ingilizce dersi alıp geliştirmeye mi çalışırdınız yoksa biraz yazın dinlenip öbür döneme bomba gibi mi katılırdınız ?![]()
yurt dışında bir yaz okuluna gidebilme durumun var mı hem dil öğrenme hem tatilini yapma şeklindeyüksek lisans derslerini verebilmem için ingilizce ilerletmem de şart çünkü dersleri vermekte herkesten 2 ,3 kat zorlanıyorum şu an..
gitcem kızkardeşim söveriz heheheBen de son sınıfta yüküm azalsın diye yaz okulundan 3 ders alacağım. Yalnız olmak istemiyorum bu durumda, sen de al ki beraber şikayet edelim. =(
teşekkürler:) evet alcam dersiBen olsam ders alirdim
Tatil dedigin bir haftacik da olsa yeterli bence
Basarilar![]()
maalesef devlet memuru statüsünde olduğumdan yapamıyormuşum onuyurt dışında bir yaz okuluna gidebilme durumun var mı hem dil öğrenme hem tatilini yapma şeklinde