Tatil nedir?

alla alla hiç arkadaşınız yok mu?
13 yıl yalvarılırmı kalk git..

Eşimin ablası geçen gün soruyor.Neden başka yerlere de gitmiyorsunuz.eşim cevap veriyor, ilgimizi çekmiyor.

Arkadaşım ve eşi -arkadaşımın baskısı ile-tatile giderler 1000 kere kavga ederler arkadaşım tek gezer adam yatar otelde arkadaşım fotoğraf çeker adam söylenir vs vs
tatil ya uyum ya anlayış ister..
Yoksa korkunç bişey olur..
Kendi istemeli heves etmeli..
Yoksa pek balayı gibi olmayacak zaten..
Esinizin lafı da dönüşün olmasın şeklindeki çok ayıp..

Sinirle söylüyor işte de.Kesinlikle gönül rızası olması lazım. 2 yıl önce yaylada aracımız bozuldu, mecbur 2 gün Trabzonda kaldık pansiyonda.Araç yapılsın diye bekledik. Ay nasıl sevindim anlatamam. Gezme fırsatı diye. 2 gün yattı odada. Ben 2 dk klima açtım. Üstelik Temmuz sıcağı Klima hasta etmiş. Ne zaman araba hazır diye aradılar, iyileşti.

İstemeyen biriyle tatile gitmek,berbat bir şey.Eşinizin gönlünü beklerseniz daha çok beklersiniz.Ya yanınıza sevdiğiniz kafa dengi birini bulun yada tek gidin.Eşinizle gitseniz de zehredecek zaten size belli.

Ben biraz duygusal yaklaşıyorum sanırım. Ya da milletin facebooktan resimlerini görüp görüp gaza geliyorum.

Ben biraz duygusal yaklaşıyorum sanırım. Ya da milletin facebooktan resimlerini görüp görüp gaza geliyorum.

Sen tatili ayarla beni de götür .bekarken nasıldın istediğin gibi gezebiliyordun mu.

Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Size böyle davranan bir adamla tatile gitmek istemeniz bir kenara evli kalmanıza bile şaşkınım.

Bilmediğiniz yerde neden rezil olcakmışsınız ?
İnternet diye bir şey var.
''Sora sora Bağdat bulunur.'' diye bir söz de var.
Bu sadece bir bahane. İçi geçmiş adamın.
Ne güzel çoluk çocuk da yok.
Diğer konularda nasılsınız, anlaşabiliyor musunuz ?
20li yaşlarda da mı böyleydi ?
Yaş farkı var mı aranızda ?

Yazik size.
Maddi sorun yok ve 13 senelik evlilikte 1 kere tatil yok.

Valla bir sekilde razi edin gidin.

Sinir oldum simdi kocaniza.

Ya da bulun birisini gidin..bir arkadas kuzen akraba ne bileyim..bir daha mi geleceksiniz dunyay..

Görgüsü o kadar demek ki, o yaştan sonra zor. Çevresinden gidenler olsa belki...
kademe kademe alıştırın, önce yakın mesafe yerlere gidin günü birlik. Hafta sonları mesela. Şimdi her şey çok kolay, Google Maps yol tarif ediyor, yolda ne var ne yok gösteriyor. Booking trivago gibi uggulamalar oteller hakkında her şeyi veriyor, gezilip görülecek yerlere gidenler yorum bırakmış oluyor nereye ne gider ne gitmez yazıyor. Araba kiralama şirketleri de hakeza öyle. Hiç de rezillik çekilmiyor. Değil Türkiye, ülke dışına elimle koymuş gibi gidip dönüyorum.
Onun tatil korkusunu yenmek için çevrenizden başlayın gezmeye.
Giden ömür geri gelmez. İlk küfrü bastığında ben bir hafta yokum ne halt yersen ye diyip gitseydiniz size saygı duyardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…