- 3 Nisan 2014
- 36.202
- 147.656
- 798
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Para harcamakla ilgisi yok ki.Zaten maşallah yaylaya giderken bir tatil parası harcıyoruz. Neticede ailesi, helal hoş olsun. Ben öyle tatil köyüne gidelim, oturalım da demiyorum. Şöyle anlatayım Trabzon Sümela Manastırına 150 km uzaktayız 13 yıldır ve Uzungöle ve Ayder Yaylasına ama hiç görmedik. Ben her yıl yalvarıyorum.
Tabii ki arkadaşım var ama aynı şey değil ki. Hani eşle tatil yapmak, balayı gibi.beraber gezmekalla alla hiç arkadaşınız yok mu?
13 yıl yalvarılırmı kalk git..
Bu adamla mı tatile gitmek istiyorsun cidden?Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Valla ne yazık ki bu adamla evliyim. Zaman zaman düşünüyorum niye evliyim diye de Allahtan çocuk sahibi olmayarak her zaman kaçma şansımı sürdürüyor iumBu adamla mı tatile gitmek istiyorsun cidden?
Sen tatili ayarla beni de götür .bekarken nasıldın istediğin gibi gezebiliyordun mu.13 yıllık evliyim. Eşim de ben de öğretmeniz.Farklı memleketlerdeniz.Balayına gitmedik. Hiç tatile de gitmedik. 2 ay yaz tatilinin 1 ayı eşimin memleketindeyiz.15 tatilde de öyle. Benim ailem yanımda. Dolayısıyla benim memleketime 10 gün gidiyoruz.Asıl sorun şu ki ben hiç tatile gitmedim. Hayatımda hiç otelde,öğretmen evinde kalmadım.O kadar gezip görmek istediğim yer var ki.Ama eşimin ilgisini çekmiyormuş. O kadar seçenek sunuyorum, hepsine bahane buluyor. Bilmediğimiz yere gidip tatil diye rezil mi olalım diyor. Tur diyorum, herşeyi ben ayarlıyorum yine bir bahane Maddi sıkıntı da yok.Kendim gitsem tek başına sıkıcı. Ayrıca ben onunla gitmek istiyorum.
Size böyle davranan bir adamla tatile gitmek istemeniz bir kenara evli kalmanıza bile şaşkınım.Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?