- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Çocuk sahibi değilim, annem yaşlı, keyif alabileceğim beraber tatil yapmak istediğim kimse yok. Ben eşimle gitmek istiyorum yıllardır. Tabu haline geldi valla.Anne, evlat,kuzen, arkadaş kafa dengi birini bulup gitseniz?
Yok.2500 metre yayla. Evlerde su bile yok. Ahır üstü bol gübre kokuluMemleket deniz kenarı mı bari?
Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Durumu iyi olup hele ki sizin gibi çift memur maaşlı olup harcamasını bilmeyenlere çok kızıyorum. Para var, zaman var ama değerlendiremedikten sonra ne işe yarar ki? Biz hafta sonu bile zevkine basıp gidiyoruz, param oldukça da bunu hep yaparım. O parayı kazanmak için o kadar cabaladiysam sefasini da surerim.
Ama böyle bir cümleyi bir eş diğerine söyleyemez söylememeliYa yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Orası kesin. Çok zorlasam gider belki ama ben bin pişman olurum heraldeİkiniz de haklısınız ancak birbirinize pek uygun değilsiniz, en azından bu konuda.
İstemediği bir tatile gelmek eşinizi mutsuz edecek, bunu size yansıtacak ve tatiliniz zehir olacak. Öte yandan siz tatile gitmek isterken neden bunu yapamayasınız?
Diğer yönleri sizi rahatsız etmiyorsa bu konuda onu zorlamayın, kendiniz gidin ya da bir arkadaşınızla gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?