Tatil nedir?

Tura gerek bile Yok aslında öncelikle otelde konaklayan mı yoksa gezen bi çiftmi olacaksınız tatilde hangisini severseniz belirleyin ona göre rota çizim Zaten net var gezilecek yerleri yazsanız çıkar gezin ona göre başta konuşmak lazım aslında ben eşimle evlenmeden önce konuştum, memleketine gideriz tamam ama ben tatilede gitmek isterim diye o da tamam 1 hafta memlekete gidiyorsak 1 hafta tatile yaparız dedi, öylede oldu her sene, memleketten daha çok seviyor şimdi tatili

Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Buna ragmen onunla tatile gitmek istediginizden emin misiniz?
Bence yalniz gitmek bin kat daha iyidir. 13 yil nasil durdunuz ne diyeyim bilmiyorum. Allah sabrini veriyor herhalde.

Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Böyle konuşan bi adam aman beraber tatile gidelim diye yalvarsa bile gitmeyin. Tatilin de tadını kaçırır terbiyesiz. Allah yüzünüze gülmüş bu herif tek başına tatile git demiş. İnanın turda tanışacağınız insanlar bu adamdan kat kat daha insan ve keyiflidir. Bu kocayla 13 yıl yaşamak sizi hayattan soğutmadıysa siz zaten yaşam sevinciyle dopdolu bi insansınız demektir ve yalnız tatil de tur da sizi sonsuz eğlendirir. Lütfen bi tura katılın hayallerinizi ertelemeyin

Evet 20 li yaşlarda da böyleydi. Yaş farkı yok. İnternet konusunu ben de söyledim. Paramla rezil olmaya niyetim yok dedi.

Booking Türkiye ile çalışıyorken tam 4 defa rezervasyon yaptım. Hem de yakın yerler. Yolunu biliyoruz. Şehir konusunda oralı arkadaşlardan bilgi aldım.Hepsini son dakika iptal ettirdi. Birkaç gün kala konuşmaya başlıyor. Ne gereği vardı, ben sen istedin diye tamam dedim, gidip ne olacak.

Ben gezen bir çift olmayı tercih ederim. Evlenmeden önce hiç aklıma gelmedi böyle bir şey. Annesi köyde oturuyor ve sosyal fobisi var. 30 yıldır köyden çıkmamış. Bi de hayvancılık yapıyor. 15 tane büyükbaşa tek başına bakıyor. Mecbur 1 ay kalıyoruz orada.Annesini gördüğü tek an.Hatta ilk evlendiğimizde 2 aya yakın kalmak istedi. Yine tatil kavgamız vardı. Ben tatile harcayacağım parayı, köyde anamla harcarım dedi. Neyse ki artık 1 ay kalıyoruz.Hala onun da kavgası var.Bana istemiyorsan köye gelmek zorunda değilsin diyor. Ben gitmeyince bu defa tüm yaz orda kalacak biliyorum

Köyünden başka yere gitmek istemeyen, hiçbir kültürü merak etmeyen, motamot, tohuma kaçmış bir koca ve kocasını yıllarca çekmiş, tatil planı yaptığında ''gidişin olsun da dönüşün olmasın'' diyen beyine ''olsun canım kötülüğünden demiyor'' diyerek onun iyi yanlarını görmeye çalışan, evine ve kocasının köyüne mahkum olmuş bir kadın daha.

Ufkunuzun uzak diyarlara uzaması dileklerimle...

Adam size ...tir git gidisin olsun donusun olmasin diyor. Siz tatili mesele yapmissiniz. Bu adami tatile degil bir cafeyd kahvr icmeyr goturezsin.Annesinin olmesi lazim. Mesele tstilden cok dahs buyuk sen varsin ama aslinda yoksun. Yoksun yani adam kendi hayatini yasiyor sana da yasatiyor.

E kalsın hocam.
Bütün yaz orda kalsin.
Sizd2 görmek istediğiniz yerleri görün.
Ömür kısa ve tek. Kendinizi neden mahrum ediyorsunuz.
Zaten eşiniz gelse de muhtemelen o tatili zehir edip burnunuzdan getirecek.

Oha bunu diyen adama bi de süpriz tatil mi ayarlicam kendi s....... anasının köyüne öküz. Bende tek başıma giderim varsa yanıma da alırım yakın bir arkadaşımı giderim mis gibi tatile. O da yansın enayiligine

ya adam seni istemiyo, gidişin olsun dönüşün olmasın s.ktir git kendin diyo. sen hala eşimle gitmek istiyorum balayı yapmadım tatil yapmadım. neden bu ısrar adam istemiyo işte. çalışıyosunda çevren çoktur hiçmi kafa dengi 2-3 kişi yok, ayarlayın gidin keyfince gez eğlen. bu adamın keyfini bekleyerek niye ömrünü çürütüyosun. sen istesende o istemiyo işte.
evet eşinle gezmek eğlenmek çok güzel haklısında, bu isteğin karşılklı olması lazım.
bide adam seni köye gitmeyede zorlamıyomuş. kendi kalsın 2 ay köyde. sende 2 ay boyunca çılgınlar gibi gez eğlen türkiye turu dünya turu, parada var. paramız olsada bizde gezebilsek her istediğimiz yeri

Biz de tıpkı sizin gibiyiz. İkimiz öğretmeniz. Yazın 1 ay eşimin memleketinde kalıyoruz. Benim memleketimde yaşıyoruz. Her 15 tatil kesin gideceğiz diye bir şey yok. Ve en önemlisi iple çektiğim tatilimiz var . Evlenmeden önce konuşmuştuk. Paramız ne kadarsa her yıl ona göre bir tatil ayarlayacağız diye . Öyle de devam ediyor.

Sanırım eşinle kafa yapın uymuyor bu yönden. Aynı durumda olsam onunla gitmeyi beklemem. E zaten 13 yıl olmuş , bekleye bekleye zaman geçmiş. Yanıma birilerini ayarlar ya da bir tura tek başıma bile katılırım. Gelmek isteyen zaten benimle gelir. İleride yapamadıklarının pişmanlığını daha fazla hissedebilirsin.

Allah başka zeval vermesin tek derdin tatil olsun...
İllede çocuk gibi herifimle gideceğim diye tutturursan 13 sene beklemişsin bir 13 sene daha beklersin gibime geliyor
Hayırlı beklemeler

Tek gitmek hiç sıkıcı değil. Eşinizle gitmek sıkıcı.
Başınızda gardiyan gibi, memnuniyetsiz bir adamla gezilir mi?
O hatayı yapmayın sakın.
Turda öyle tatlı insanlarla tanışıyorsunuz ki nasıl eğlendiğinizi anlatamam.
Korkmayın gidin.
Bu adamı beklerseniz köyde kalmaya mahkumsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…