- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Buna ragmen onunla tatile gitmek istediginizden emin misiniz?Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Böyle konuşan bi adam aman beraber tatile gidelim diye yalvarsa bile gitmeyin. Tatilin de tadını kaçırır terbiyesiz. Allah yüzünüze gülmüş bu herif tek başına tatile git demiş. İnanın turda tanışacağınız insanlar bu adamdan kat kat daha insan ve keyiflidir. Bu kocayla 13 yıl yaşamak sizi hayattan soğutmadıysa siz zaten yaşam sevinciyle dopdolu bi insansınız demektir ve yalnız tatil de tur da sizi sonsuz eğlendirir. Lütfen bi tura katılın hayallerinizi ertelemeyinYa yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Babam da parasızlıktan götürmedi bizi tatile. Tek maaş, o da meraksızdı biraz bu konulardaSen tatili ayarla beni de götür .bekarken nasıldın istediğin gibi gezebiliyordun mu.
Benim 36, eşimin 39merak ettim yaşlarınız kaç?
Yok, değil. Kendi memleketinde oldukça sosyal maşallahEmekliligi gelmis kel gobekli mudr yrd mi
Evet 20 li yaşlarda da böyleydi. Yaş farkı yok. İnternet konusunu ben de söyledim. Paramla rezil olmaya niyetim yok dedi.Bilmediğiniz yerde neden rezil olcakmışsınız ?
İnternet diye bir şey var.
''Sora sora Bağdat bulunur.'' diye bir söz de var.
Bu sadece bir bahane. İçi geçmiş adamın.
Ne güzel çoluk çocuk da yok.
Diğer konularda nasılsınız, anlaşabiliyor musunuz ?
20li yaşlarda da mı böyleydi ?
Yaş farkı var mı aranızda ?
Booking Türkiye ile çalışıyorken tam 4 defa rezervasyon yaptım. Hem de yakın yerler. Yolunu biliyoruz. Şehir konusunda oralı arkadaşlardan bilgi aldım.Hepsini son dakika iptal ettirdi. Birkaç gün kala konuşmaya başlıyor. Ne gereği vardı, ben sen istedin diye tamam dedim, gidip ne olacak.Görgüsü o kadar demek ki, o yaştan sonra zor. Çevresinden gidenler olsa belki...
kademe kademe alıştırın, önce yakın mesafe yerlere gidin günü birlik. Hafta sonları mesela. Şimdi her şey çok kolay, Google Maps yol tarif ediyor, yolda ne var ne yok gösteriyor. Booking trivago gibi uggulamalar oteller hakkında her şeyi veriyor, gezilip görülecek yerlere gidenler yorum bırakmış oluyor nereye ne gider ne gitmez yazıyor. Araba kiralama şirketleri de hakeza öyle. Hiç de rezillik çekilmiyor. Değil Türkiye, ülke dışına elimle koymuş gibi gidip dönüyorum.
Onun tatil korkusunu yenmek için çevrenizden başlayın gezmeye.
Giden ömür geri gelmez. İlk küfrü bastığında ben bir hafta yokum ne halt yersen ye diyip gitseydiniz size saygı duyardı.
Araniz nasil esinle? Ne o kufurler, beddualar?[/QUO
Trafikte küfür eder. Bu konuda bu kadar kızacak, beddualar edecek birşey yok ki.Ablası dedi bir hafta önce siz Efes,İzmir falan gitsenize. Çok güzel. Bence herkes hayatında bir defa bile olsa görmeli diye. Biz gittik dedi. Banane, gördünüz de ne oldu diye ona da çıkıştıAraniz nasil esinle? Ne o kufurler, beddualar?
Ben gezen bir çift olmayı tercih ederim. Evlenmeden önce hiç aklıma gelmedi böyle bir şey. Annesi köyde oturuyor ve sosyal fobisi var. 30 yıldır köyden çıkmamış. Bi de hayvancılık yapıyor. 15 tane büyükbaşa tek başına bakıyor. Mecbur 1 ay kalıyoruz orada.Annesini gördüğü tek an.Hatta ilk evlendiğimizde 2 aya yakın kalmak istedi. Yine tatil kavgamız vardı. Ben tatile harcayacağım parayı, köyde anamla harcarım dedi. Neyse ki artık 1 ay kalıyoruz.Hala onun da kavgası var.Bana istemiyorsan köye gelmek zorunda değilsin diyor. Ben gitmeyince bu defa tüm yaz orda kalacak biliyorumTura gerek bile Yok aslında öncelikle otelde konaklayan mı yoksa gezen bi çiftmi olacaksınız tatilde hangisini severseniz belirleyin ona göre rota çizim Zaten net var gezilecek yerleri yazsanız çıkar gezin ona göre başta konuşmak lazım aslında ben eşimle evlenmeden önce konuştum, memleketine gideriz tamam ama ben tatilede gitmek isterim diye o da tamam 1 hafta memlekete gidiyorsak 1 hafta tatile yaparız dedi, öylede oldu her sene, memleketten daha çok seviyor şimdi tatili
E kalsın hocam.Ben gezen bir çift olmayı tercih ederim. Evlenmeden önce hiç aklıma gelmedi böyle bir şey. Annesi köyde oturuyor ve sosyal fobisi var. 30 yıldır köyden çıkmamış. Bi de hayvancılık yapıyor. 15 tane büyükbaşa tek başına bakıyor. Mecbur 1 ay kalıyoruz orada.Annesini gördüğü tek an.Hatta ilk evlendiğimizde 2 aya yakın kalmak istedi. Yine tatil kavgamız vardı. Ben tatile harcayacağım parayı, köyde anamla harcarım dedi. Neyse ki artık 1 ay kalıyoruz.Hala onun da kavgası var.Bana istemiyorsan köye gelmek zorunda değilsin diyor. Ben gitmeyince bu defa tüm yaz orda kalacak biliyorum
Oha bunu diyen adama bi de süpriz tatil mi ayarlicam kendi s....... anasının köyüne öküz. Bende tek başıma giderim varsa yanıma da alırım yakın bir arkadaşımı giderim mis gibi tatile. O da yansın enayiligineYa yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
13 yıllık evliyim. Eşim de ben de öğretmeniz.Farklı memleketlerdeniz.Balayına gitmedik. Hiç tatile de gitmedik. 2 ay yaz tatilinin 1 ayı eşimin memleketindeyiz.15 tatilde de öyle. Benim ailem yanımda. Dolayısıyla benim memleketime 10 gün gidiyoruz.Asıl sorun şu ki ben hiç tatile gitmedim. Hayatımda hiç otelde,öğretmen evinde kalmadım.O kadar gezip görmek istediğim yer var ki.Ama eşimin ilgisini çekmiyormuş. O kadar seçenek sunuyorum, hepsine bahane buluyor. Bilmediğimiz yere gidip tatil diye rezil mi olalım diyor. Tur diyorum, herşeyi ben ayarlıyorum yine bir bahane Maddi sıkıntı da yok.Kendim gitsem tek başına sıkıcı. Ayrıca ben onunla gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?