Tatil Öncesi İki Haftada Benimle Beraber En Az 4 Kilo Vermek...

Freyza__

⁦❤️الله عظيم⁦❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
4.297
9.152
88
45
7 sinde tatile gidiyoruz.14 günde en az 4 kilo vermek isteyen varsa ve bana eşlik ederse memnun olurum..

slm bende tatile gidecem yapalım beraber ramazandan sonra iştahım çok açıldı
Yapalım canım.Pazartesi başlayacağım ben.Ben Karatay diyeti yapıyorum bana uymak istermisin yoksa kendi diyet şeklinlemi yapacaksın?

karatay diyetinin kitaplarınıda okudum ama tam anlamıyla kafama yatıramadım kahvaltı iyi gidiyor ama iki öğün olayını anlayamıyrorum

karatay diyetinin kitaplarınıda okudum ama tam anlamıyla kafama yatıramadım kahvaltı iyi gidiyor ama iki öğün olayını anlayamıyrorum
İki öğün yapmak zorunda değilsin canım öğünlerinin arasına 5 saat koyman yeterli.Karbonidrat ve tatlıdan uzak iki hafta geçirmemiz önemli olan .İlk hafta farkı görürsün zaten kilonun fazlalığına göre 7 kilodan 3 kiloya kadar gideri var.

sabah 7,30 da kahvaltı yapıyorum öğle yemeği 12,30 oluyor akşamda 6-6.30 arası yiyorum aralarda yememem gerek
bi de meyveye asla hayır diyemem özellikle karpuzaaa

sabah 7,30 da kahvaltı yapıyorum öğle yemeği 12,30 oluyor akşamda 6-6.30 arası yiyorum aralarda yememem gerek
bi de meyveye asla hayır diyemem özellikle karpuzaaa
Kaç kilosun canım boy kaç?Ben 168cm im 62600 üm iki haftada 58-59 a düşmek istiyorum.Karbonhidrat ve tatlı yemediğimiz günde en az yarım saat yürüyüş yaptığımız zaman gider zaten kilo.Ben protein ve sebze ile besleniyorum diyet yaparken aslında bende artık tam Karatay yapmıyorum çerez,kuru meyve falan yemiyorum.En hızlı nasıl kilo verdiğimi farkettim ve öyle zayıflıyorum.

Ben de 1.68im 59 kiloyum 54-55'e dusmek istiyorum ama ekmegi ve tatliyi hayatimdan cikartmakta gercekten cok zorlaniyorum ama bu sekilde diyet arkadasliginin bi faydasi olur umarim hepimizee

Ben de 1.68im 59 kiloyum 54-55'e dusmek istiyorum ama ekmegi ve tatliyi hayatimdan cikartmakta gercekten cok zorlaniyorum ama bu sekilde diyet arkadasliginin bi faydasi olur umarim hepimizee
Kilon ne güzel miş canım.Peki iki gündür nasıl beslendin ,ekmeksiz ve tatlısız durabildin mi? Arkadaşla kilo veriliyor yanlız diyet yapılmıyor.Beraber veririz inşallah.

Ben pazartesi başlayacaktım normalde bugün diyete aykırı beslenmedim o yüzden bugünden başlayayım.Sabah tartılıp kilomu yazarım.

Sabah 10-15 tane çiğ fındık yedim.Bu saate kadar 3 bardak sütü evden neskafe ve çay içtim
Akşam yoğurtlu semizotu
Biber kavurması yiyeceğim
Yatana kadar sütlü kahve,çay ve kefir içerim.

Yarım saatte yürüyüşe çıkarım mutlaka.

Ben şimdi tartıldım 62800 üm

sabah
sekizde bir gözleme yedim

öğlen
2 kadınbudu
1 kepçe mercimek
bol salata
makarna ve ekmek yemedim

2 kayısı yedim
türk kahvemi içtim
1 avuç badem ve kabak çekirdeği yedim

limonlu su içiyorum

akşama allah kerim

Afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…