Yapalım canım.Pazartesi başlayacağım ben.Ben Karatay diyeti yapıyorum bana uymak istermisin yoksa kendi diyet şeklinlemi yapacaksın?slm bende tatile gidecem yapalım beraber ramazandan sonra iştahım çok açıldı
İki öğün yapmak zorunda değilsin canım öğünlerinin arasına 5 saat koyman yeterli.Karbonidrat ve tatlıdan uzak iki hafta geçirmemiz önemli olan .İlk hafta farkı görürsün zaten kilonun fazlalığına göre 7 kilodan 3 kiloya kadar gideri var.karatay diyetinin kitaplarınıda okudum ama tam anlamıyla kafama yatıramadım kahvaltı iyi gidiyor ama iki öğün olayını anlayamıyrorum
Kaç kilosun canım boy kaç?Ben 168cm im 62600 üm iki haftada 58-59 a düşmek istiyorum.Karbonhidrat ve tatlı yemediğimiz günde en az yarım saat yürüyüş yaptığımız zaman gider zaten kilo.Ben protein ve sebze ile besleniyorum diyet yaparken aslında bende artık tam Karatay yapmıyorum çerez,kuru meyve falan yemiyorum.En hızlı nasıl kilo verdiğimi farkettim ve öyle zayıflıyorum.sabah 7,30 da kahvaltı yapıyorum öğle yemeği 12,30 oluyor akşamda 6-6.30 arası yiyorum aralarda yememem gerek
bi de meyveye asla hayır diyemem özellikle karpuzaaa
Kilon ne güzel miş canım.Peki iki gündür nasıl beslendin ,ekmeksiz ve tatlısız durabildin mi? Arkadaşla kilo veriliyor yanlız diyet yapılmıyor.Beraber veririz inşallah.Ben de 1.68im 59 kiloyum 54-55'e dusmek istiyorum ama ekmegi ve tatliyi hayatimdan cikartmakta gercekten cok zorlaniyorumama bu sekilde diyet arkadasliginin bi faydasi olur umarim hepimizee
Yapalım canım.tartı günü yapalım o zaman
Afiyet olsun canım.sabah
sekizde bir gözleme yedim
öğlen
2 kadınbudu
1 kepçe mercimek
bol salata
makarna ve ekmek yemedim
2 kayısı yedim
türk kahvemi içtim
1 avuç badem ve kabak çekirdeği yedim
limonlu su içiyorum
akşama allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?