Tatil otel önerileri.

Otelde kaldık biz. Apart evler hem zaman kaybı hemde zor. Otelde yemeğin hazır,açık büfe hemde denize 20 metre ileride.
Ben otele bagli kalmayi sevmiyorum, esimde o kadar para verdim mide fesati gecirene kadar yerim diyip otelden disari adim atmaz eminim.
Daha once denedik 😁
O yuzden otel tatilini eledim

Ben otele bagli kalmayi sevmiyorum, esimde o kadar para verdim mide fesati gecirene kadar yerim diyip otelden disari adim atmaz eminim.
Daha once denedik 😁
O yuzden otel tatilini eledim
7 24 yemek yok ki. Kahvaltı hazır saat 8 de,akşamda 8 de akşam yemeği var sadece. Bazen yemedik orada dışarıya çıktık yedik. Saat kısıtlaması zaten Yok. Deniz adamı hem aciktiriuor hemde yoruyor yemeğin hazır olması bir nimet. Yani biz çok memnun kaldık bilmiyorum tercih meselesi yani 🤷🤣

Hanımlar, pandemiden yavaş yavaş çıktığımızı dertlerimizin daha da hafiflediğini düşünüyorum.
Tüm hanımlar güzel bir tatili haketmiştir, bunu diliyorum🤲
Bu yıl için olmasa da, otel olaral gidipte memnun kalanlar oteli yazabilir mi? Veya gidilmesi gereken şehri?
Sağa sola soracağıma kk’ ne sormak istedim.
Otel önerilerinizi bekliyorum 🙂
Faydalı bir başlık olacaktır. Forumda bu başlıkta açılan konular genelde görülmemiş, bence burada görülür.
Önerilerinizi bekliyorum🌸
Bölümle alakası olmayan bir konuyu bdvye açma rahatlığı nereden geliyor?
Tatil önerileri bölümüne göz atıp bdvde faydalı bir başlık açtığınıza da hükmetmişsiniz ama kuralları hesaba katmadınız sanırım ya da sal gitsin dediniz, bizde salıyoruz böyle durumlarda.

Bu yazı tatil önerisi konularıyla geçireceğiz sanırım. Son bir haftada 4 konu falan açıldı tatilli.

Mune Mune otel ismi vermek yasak mı? Bolca bu konular çıkacak karşımıza belli ki, bilelim de yazalım.

Yani ama bilemedim yine de bazı şeylerde reklam gibi olabiliyor ama yine de Mune Mune abla bizi bilgilendirir. Eğer reklama girerse cezamı çekerim 😂😂
Reklam yapmak maksadıyla herhangi bir yerin, markanın, kişinin vb ismini vermekle, sizlerin tavsiye etmek maksadıyla isim vermesi çok farklı biz onun ayrımını yapıyoruz.
İsim vermenizde sorun yok, reklam yapmak isteyen olursa onu sizler de fark edip rapor ediyorsunuz zaten.

Konu sahibi banlanmışsınız, üzgünüm. Ama okursanız diye otel ismi vereyim, sorun değilmiş.

Belekte Xanadu bizim en sevdiğimiz, en çok memnun kaldığımız otel. Voyage belek ve susesi de ardından gelir. Hepsinin kendine göre artısı var.
Bir de crystal zincirinin bir oteli vardı adını unuttum tat beach olabilir orası da bunlardan bir tık düşük segmentte ama yine iyidi. Crystal otellerinin hepsini tavsiye edebilirim. Hem uygun fiyatlı (biri hariç) hem beklentiyi karşılayabilen oteller.

Bodrum tarafında yine xanadu island var en iyilerden biri. Uygun fiyatlı bodrum resort bi de yine crystal otelleri. Bi de yalıçiftlik tarafında 4 yıldızlı latanya var beş yıldızlı otellere tur bindirir kalitede.

Marmariste granda yazıcının turban palace’ı var. Yine defalarca gittiğimiz bir oteldir. İçmelerde emre otel var. Uygun fiyatlı küçük bir otel ama işletmecisi çok iyi, çok keyifli bir mekan yapmışlar.

Mutlaka görmelisiniz. Çok berrak suyu var. Deniz kulağı şeklinde bir yer. 2 farklı kıyısı var. Bir tarafı taşlı, diğer tarafı kum.

images
Müthiş görünüyor 😍

Granada luxury belek kesinlikle öneririm çok büyük bir otel çok çeşitli havuzları var denızı aratmıyor
Ayrıca çok faydalı bi başlık açmışsınız takipteyım 🥰

Back
X