Tatil planına istenmeyen kişi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konya gelini 42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
126
43
48
30
Kızlar gerginlikten kimseyle konuşamadığım için buraya yazmak istedim kimse okumada da yazarak sinirimi azaltmaya çalışıyorum.. kendi çekirdek ailemle daha önceden planladığımız tatile bugün kaynanamlarında geleceğini öğrendim ben aylardır bu anı bekliyorum yoruldum sıkıldım tam karı koca gezeceğiz dedim ki kaynanam eşimi aramış hangi günler gideceksiniz biz de o tarihte gelelim şenlikle bir tatil yapalım diye eşimde sağolsun hayır der mi olay şu ki eltim eşi çocukları yalnız gitti diğer kaynımlar da öyle onlara şenlik diye takılmayıp da beni niye buldu insan düşünmez mi rahatsız etmeyim kendileri gitsin diye tatil yapacak zaman bizim gideceğimiz zamanı mı buldu sinirden tansiyonum oynadı ya eşim kardeşini aramış ne olacak diye o da demiş ki kendileri gitti tabi beyenfendiler abi onlar tek başına gidemez başlarında duracak biri lazım siz şenlik olursunuz..... Ya deliriyorum ya

Eşiniz tabi ki sağolmasın :) Sizin için bu kadar önemli birşey için hayır diyecek!!!!

Çok gıcık bi durumm malesefff
Tatil gününüz ne zaman? Belki bi şekilde gelmelerini engelleyebilirsiniz? Eşinizle konuşun başbaşa olmakmistediğini güzellikle anlatın.. baktınız eşinizin umrunda değil sizde onu umursamayın o annesiyle sizde kendi ailenizle takılın..
başbaşa kalmak istiyorsanız şartları zorlayıp tek başınıza 2 kişilik bi tatile çıksaydınız keşkee..

Ağustosun 16 sı zaten iki kişilikti kendimiz plan yaptık ve öyle de olacaktı bugün bir anda çıkıverdi onlar bu olayın içinde konuştum ben ne diyim hayır diyemem böyle olacak artık yapacak bir şey yok dedi ve öylece kaldı bu konu ve biz her sene gezen tatile gidenlerden de değiliz imkân kısıtlı tam da bizim zamanımızı buldular

Niye kıyamet kopuyor? Kıyameti siz koparın o halde. Arayın kaynananızı, ben ailemle tek gideceğim başka çocuğunla gidersin de.
Bu kocalarınız kendilerini ne sanıyor pardon?
Tatil de burnumdan gelir annesi küser de onun yüzünden evde hep bir gerginlik kavgadan geçilmez artık

Eşine hayır annenler gelmeyecek diyeceksin sınır koymasını bilsin tek rahat bir tatile gidin sinirlenme evet dedi diye olacak değil tek başımıza olmak istiyoruz de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…