Tatil planına istenmeyen kişi...

Konya gelini 42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
126
43
48
30
Kızlar gerginlikten kimseyle konuşamadığım için buraya yazmak istedim kimse okumada da yazarak sinirimi azaltmaya çalışıyorum.. kendi çekirdek ailemle daha önceden planladığımız tatile bugün kaynanamlarında geleceğini öğrendim ben aylardır bu anı bekliyorum yoruldum sıkıldım tam karı koca gezeceğiz dedim ki kaynanam eşimi aramış hangi günler gideceksiniz biz de o tarihte gelelim şenlikle bir tatil yapalım diye eşimde sağolsun hayır der mi olay şu ki eltim eşi çocukları yalnız gitti diğer kaynımlar da öyle onlara şenlik diye takılmayıp da beni niye buldu insan düşünmez mi rahatsız etmeyim kendileri gitsin diye tatil yapacak zaman bizim gideceğimiz zamanı mı buldu sinirden tansiyonum oynadı ya eşim kardeşini aramış ne olacak diye o da demiş ki kendileri gitti tabi beyenfendiler abi onlar tek başına gidemez başlarında duracak biri lazım siz şenlik olursunuz..... Ya deliriyorum ya 😤😤😤😭😭😭😭

Kızlar gerginlikten kimseyle konuşamadığım için buraya yazmak istedim kimse okumada da yazarak sinirimi azaltmaya çalışıyorum.. kendi çekirdek ailemle daha önceden planladığımız tatile bugün kaynanamlarında geleceğini öğrendim ben aylardır bu anı bekliyorum yoruldum sıkıldım tam karı koca gezeceğiz dedim ki kaynanam eşimi aramış hangi günler gideceksiniz biz de o tarihte gelelim şenlikle bir tatil yapalım diye eşimde sağolsun hayır der mi olay şu ki eltim eşi çocukları yalnız gitti diğer kaynımlar da öyle onlara şenlik diye takılmayıp da beni niye buldu insan düşünmez mi rahatsız etmeyim kendileri gitsin diye tatil yapacak zaman bizim gideceğimiz zamanı mı buldu sinirden tansiyonum oynadı ya eşim kardeşini aramış ne olacak diye o da demiş ki kendileri gitti tabi beyenfendiler abi onlar tek başına gidemez başlarında duracak biri lazım siz şenlik olursunuz..... Ya deliriyorum ya 😤😤😤😭😭😭😭
erkeklerin hepsi ayni ya, esinizin kabahati bu. neden size sormadan evet hayir der ki? yanlis anlamayin ama kaynana gunahsiz, teklif yapabilir ama esiniz size danismadan bunu kabul edemez

onlara şenlik diye takılmayıp da beni niye buldu insan düşünmez mi rahatsız etmeyim kendileri gitsin diye

Sizin kocaniz hayir diyemedigi icin ve sizi sallamadigi icin şenlik sizde oluyor niyesini cok dusunmeye gerek yok. Insanlara suc bulmayin, oteki kardesler de her seye evet dese onlarin peşine de takilirdi. Kendiniz sinir koyacaksiniz

Ne şenliği ya, eşinle konuştun mu ne diyor, söyle istemiyorum diye. Gitme o zaman gidip şenlik yapsınlar birlikte. Karı koca birşey yapamıyor musunuz siz.?
Konuştum beni anladığını söyledi ama ben arayıp gelmeyin diyemem sen dersen de dedi diyeceğim kötü ben olacağım. Bir yandan gitmeyim desem o kadar sıkıldım ki kızım da ben de bu tatili bekliyoruz 🙁

erkeklerin hepsi ayni ya, esinizin kabahati bu. neden size sormadan evet hayir der ki? yanlis anlamayin ama kaynana gunahsiz, teklif yapabilir ama esiniz size danismadan bunu kabul edemez
Hayır diyemezmiş Sanki ben erkeğim o kadın benim aileme hayır dediğimin yarısı kadar hayır demişliği yok

Aman ne şenlik 😏 karşılıklı zil takıp oynarsınız artık. Eşinizin tavrını koyup, bu isteği geri çevirmesi gerekirdi
Dimi kesinlikle anlamıyor ya bak veriyorum sana diyor ama ben arayıp hayır diyemem diyor . hayır yani ben tatili iptal etsem bu gidişle kafayı yerim ki kızım da öyle bunaldı 🙁🤦

Konuştum beni anladığını söyledi ama ben arayıp gelmeyin diyemem sen dersen de dedi diyeceğim kötü ben olacağım. Bir yandan gitmeyim desem o kadar sıkıldım ki kızım da ben de bu tatili bekliyoruz 🙁
Hak verdiyse arasin, biz baş başa vakit geçireceğiz desin sen niye diyorsun ki, e diyemiyorsaniz birlikte şenlikli bı tatil yaparsınız artık, bol hizmetli 🙄

Sizin kocaniz hayir diyemedigi icin ve sizi sallamadigi icin şenlik sizde oluyor niyesini cok dusunmeye gerek yok. Insanlara suc bulmayin, oteki kardesler de her seye evet dese onlarin peşine de takilirdi. Kendiniz sinir koyacaksiniz
Ben o sınırı koymak için yıllarımı öyle bir geçirdim ki hâlâ bir gram ilerleme yok

Hak verdiyse arasin, biz baş başa vakit geçireceğiz desin sen niye diyorsun ki, e diyemiyorsaniz birlikte şenlikli bı tatil yaparsınız artık, bol hizmetli 🙄
Lafa gelince bana her şeye cevabı var anne baba kardeş olunca konu susup kalıyor arayıp söylesem ne olursa olsun diyorum olay iyice büyür de benim başıma kalacak diye arayamıyorum da

Kaynanani ara cocuk ateslendi biz gidemiyoruz de. Tarihi degistir yeni tarihi de soyleme.

Biz de eltimlerle tatil ayarladik iki aile + kaynanam. Salak kaynimla eltim hem kayinpederi hem eltimin annesini davet etmis. Esime soyledim biz rahat edemeyiz diye ayni gun iptal ettiler.

Arayın söyleyin o zaman "anne böyle böyle konusmussunuz ama benim orda arkadaşlarım da var onlarla da plan yaptık, sizinle başka zaman gideriz. Eşim aracakti ama yogunmus benden rica etti ondan aradım" deyip kapatın

Bu eşler hepsi mi aynı anlamıyorum ki en sinir olduğum şey ya her yere geliyorlar her yere git kendin takıl abi

esinle bas basa diye anlastiysaniz ve o buna ragmen annesine tabi gelin diyorsa esin sana saygi duymuyor eger istemedigini bilmeden yaptiysa da sakinlikle uyar bu tatil de bas basa gidelim de

Lafa gelince bana her şeye cevabı var anne baba kardeş olunca konu susup kalıyor arayıp söylesem ne olursa olsun diyorum olay iyice büyür de benim başıma kalacak diye arayamıyorum da
Kendisi soyleyemiyorsa raziysa soylemene sor, sen ara biz baş başa birşeyler yapalim diyorduk size diyememis sizinle başka vakit gidelim de.. ya da eşine "ben baş başa vakit geçireceğiz diye plan yapmıştım" gibisinden biraz drama yap, kavgadan ziyade biraz kulağına su kaçır

Son düzenleme:
Back
X