- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Benim öyle getirebileceğim kimse yok ki, getireceklerimin de bayramda planları varSiz de onun istemediği birini mecburen getircekmiş gibi yapın.
Sonra da bunlar bize huzur vermez ya ayrı ayrı gidelim ya da bunlar gelmesin de.
yumuşatarak tek başına gitmek istediğini kırılmamasını filan söyle.Çok sevdiğim iyi de anlaştığım bir iş arkadaşım var, ve birkaç aydır bayram da 4 günlüğüne bir yerlere kaçmak istediğimi söyleyip duruyordum. O da bende gelirim dedi, kabul ettim bende. 4 yaşına yeni girmiş yaramaz bir kızı var, eşi ya da annesi ile kalacaktı kızı, biz birlikte bir tatil yapacaktık. Şimdi rezervasyon yapmak üzere iken kızını da getireceğini yoksa özleyeceğini söyledi. Yoğun ve stresli çalışıyorum ben, çok da kritik bir pozisyonda... Ben dinlenmek istediğim saatte uyumak istediğim saatte uyanmak istiyorum bu 4 gün boyunca. Şakayla karışık hatta üç dört kez üstüste kızının tatili burnumuzdan getireceğini söyledim, bırakamam kızımı diyor. Tek başıma gidersem de çok ayıp olacak. Ne yapacağımı bilemiyorum, sinir içerisindeyim. Bir fikri ya da yardımı olabilecek var mı ?
Valla aklın varsa gitme o tatile derim.İnsanlar çok düşüncesiz yani senin çocuğun da olsa tamam da sen çekmek zorunda mısın ağlayacak zırlayacak gece erken yatacak.Bırak dinlenmeyi daha da yorulursun ve sinirin bozulur.Benim öyle getirebileceğim kimse yok ki, getireceklerimin de bayramda planları var
Değil miTatil tatillikten çıkar :) gece gezmesi olmaz sabah denizi olmaz bence direk söyleyin kafa dinlemeye eğlenmeye gideceğim ben diye
Annemle babamla da tanışıyor, bayramda el öpmeye gelir.Tatile yalnız çık ve tatile gittiğini arkadaşına söyleme.
Söyledim, bensiz gidemezsin diyoryumuşatarak tek başına gitmek istediğini kırılmamasını filan söyle.
ahaaa şaka mı bu ne demek bensiz gidemezsinSöyledim, bensiz gidemezsin diyor
Aynı odada kalacağız mecburen, double parası biraz fazlaca tutuyor, ben karşılayabilirim de o zorlanır diye aynı oda düşünmüştük. Ben kendimde suç aramaya başladım şimdi de, kızın kızı sonuçta kendi evladı ona yük olmaz ki, 4 gün idare ediver diyorum ama-bende dinlenmek istiyorum ya, sahilde akşama kadar kitap okuyup erkenden uyumak geç kalmak istiyorumValla aklın varsa gitme o tatile derim.İnsanlar çok düşüncesiz yani senin çocuğun da olsa tamam da sen çekmek zorunda mısın ağlayacak zırlayacak gece erken yatacak.Bırak dinlenmeyi daha da yorulursun ve sinirin bozulur.
aynı odada mı kalacaksınız
Kendi evladı ona yük gelmiyordur o normalde, çocuk çok yaramaz ya-herşeye ağlıyor.ne dusuncesiz insanlar var ya... Acik acik soyle bence...
Yakın arkadaşım, bende bastıramadım tek giderim o zaman diye, kırılır diye kendi kolumu bacağımı kırarım ben hep zaten insanlara karşı tavrım böyle maalesefki. Törpüleyemiyorum bu merhametimiahaaa şaka mı bu ne demek bensiz gidemezsin
Hala düşünme aşamasındayım.en iyisi hiç gidip te boşuna masraf yapma çünkü istediğin gibi bi tatil olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?