Tatil Sorunsalı

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.215
423
Çok sevdiğim iyi de anlaştığım bir iş arkadaşım var, ve birkaç aydır bayram da 4 günlüğüne bir yerlere kaçmak istediğimi söyleyip duruyordum. O da bende gelirim dedi, kabul ettim bende. 4 yaşına yeni girmiş yaramaz bir kızı var, eşi ya da annesi ile kalacaktı kızı, biz birlikte bir tatil yapacaktık. Şimdi rezervasyon yapmak üzere iken kızını da getireceğini yoksa özleyeceğini söyledi. Yoğun ve stresli çalışıyorum ben, çok da kritik bir pozisyonda... Ben dinlenmek istediğim saatte uyumak istediğim saatte uyanmak istiyorum bu 4 gün boyunca. Şakayla karışık hatta üç dört kez üstüste kızının tatili burnumuzdan getireceğini söyledim, bırakamam kızımı diyor. Tek başıma gidersem de çok ayıp olacak. Ne yapacağımı bilemiyorum, sinir içerisindeyim. Bir fikri ya da yardımı olabilecek var mı ?

Siz de onun istemediği birini mecburen getircekmiş gibi yapın.
Sonra da bunlar bize huzur vermez ya ayrı ayrı gidelim ya da bunlar gelmesin de.

yumuşatarak tek başına gitmek istediğini kırılmamasını filan söyle.

Benim öyle getirebileceğim kimse yok ki, getireceklerimin de bayramda planları var
Valla aklın varsa gitme o tatile derim.İnsanlar çok düşüncesiz yani senin çocuğun da olsa tamam da sen çekmek zorunda mısın ağlayacak zırlayacak gece erken yatacak.Bırak dinlenmeyi daha da yorulursun ve sinirin bozulur.

aynı odada mı kalacaksınız

ne dusuncesiz insanlar var ya... Acik acik soyle bence...

en iyisi hiç gidip te boşuna masraf yapma çünkü istediğin gibi bi tatil olmaz

Yapacak bir şey yok sanırım, ya vazgeçeceksiniz veya beraber gideceksiniz.

Veya her şeyi göze alıp söyleyeceksiniz.

Ayrı odalarda olun mutlaka.
Yatma kalkma saatiniz karışmaz.
O erken döner otele, siz yine yalnız da vakit geçirirsiniz.

kibarca söyleyin sizde. Canım bak yanlış anlama ben bu tatile kafa dinlemek için gidiyorum. Kızını kabul edemem deyin. Bizde eşimle bayram sonrası 3 günlük tatile gideceğiz. Çok yakın arkadaşım var 3 tane bebeği var onlara söyleyemedik. Diğer 2 kişi olanlar var onlara söyledik. Çünkü biz zaten çok yoruluyoruz bu tatil kafamızın dinlenmesi için birde çocuk sesi onların mız mızını hiç çekemem

Aynı odada kalacağız mecburen, double parası biraz fazlaca tutuyor, ben karşılayabilirim de o zorlanır diye aynı oda düşünmüştük. Ben kendimde suç aramaya başladım şimdi de, kızın kızı sonuçta kendi evladı ona yük olmaz ki, 4 gün idare ediver diyorum ama-bende dinlenmek istiyorum ya, sahilde akşama kadar kitap okuyup erkenden uyumak geç kalmak istiyorum

Sıkıcı bi durum
O tatildrn bisi anlamazsın sen
Soyliceksin acikca
Zira soylemeyip gitsende istedigin gibi bi tatil olmicak

ahaaa şaka mı bu ne demek bensiz gidemezsin
Yakın arkadaşım, bende bastıramadım tek giderim o zaman diye, kırılır diye kendi kolumu bacağımı kırarım ben hep zaten insanlara karşı tavrım böyle maalesefki. Törpüleyemiyorum bu merhametimi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…