Tatil Sorunsalı

Ya Yanliz gitmek istedigini söyleyeceksin ya da beraber gidip yanlız takilacaksin. ...
Tatil bu sonuçta, canın nasıl istiyorsa o şekilde gecirmelisin... çocuksuz tatil başka çocuklu tatil bambaşka ikisi farklı şeyler. ... seninde alacağın birileri olsaydı bu daha da farkli olurdu :)

Arkadaşınız bencilin önde gideni ben çocuğum hastayken işe bile gitmiyorum bakıyorum evde kaldı ki tatile götüreyim.Hastalığı bahane etmiş nasıl olsa sizin gibi anlayışlı bir arkadaşı var ohh miss gibi tatil diyordur..Ben olsam bu mantıkla ona bu şartlar altında onunla gitmeyeceğimi söylerdim..Kırılan da kırılsın.

Aklın varsa onlarla gitme derim başkda bişey demem.Gerekirse hiç gitmem daha iyi.Evimde sessiz sessiz pijama terlik tv otururum.Lütfen yani.Hayret.

bence'de arkadasina söyle, hic üzülür, kizar diye de düsünme. calisan insan degilmisin? dinlenmeye hakkin var senin

Tatil tatillikten çıkar :) gece gezmesi olmaz sabah denizi olmaz bence direk söyleyin kafa dinlemeye eğlenmeye gideceğim ben diye
Aynen katılıyorum geçen yaz iki kızımı alıp gittik birkaç arkadaş tatile aman allahım doğru düzgün hasta olmayan çoçuklar daha vardığımız gibi başladı küçüğüm kusmaya ardından ateş derken diğer kızda başladı çokda uzağa gittik otel parasınıda ödedim artık sabaha kadar yoğurt kovası ellerimde biri sağımda biri solumda full kustular kusma poşeti yetişmeyince 2 kgluk yoğurt kovası bulduk burnumdan geldi eve geldiğimde uykusuzlukdan yorgunlukdan kesintisiz 8 saat uyumuşum hem benim hemde arkadaşlarımın tatili maf oldu çok üzüldüm bir dahada gitmem çoçuklarla bencede birşey bulun söyleyin zaten iş stresinden uzaklaşmak istiyorsunuz tekrar neden stres yaşayacaksınız

3 yaşında kizım var, tamda bu sebepten yani kimseyi rahatsız etmemek adına,bekar arkadaşlarımla çok fazla plan yapmıyorum. 1-2 saat bir yerde oturup birşeyler içeriz en fazla, ondada çocuğumun oyalanabileceği ,boya kalemi,puzzle vb oyuncak götüruyorum,uyku saati olmamasına dikkat ediyorum vs.
Arkadaşınız hatalı burda, bu kadar ısrar etmemeli,zaten hastaymış çocuğu,tatilde sorun yasanması çok muhtemel. Doğru olan size'çocuğu bırakamıyorum,istersen sen programını yap,biz yük olmayalım'demesiydi.
Açıkça söyleyin tatilden feragat etmek istemiyorsanız'ben kafa dinlemek için gidiyorum tatile,yorgunum,layıkıyla dinlenmek istiyorum ama beraber gidersek bu olmayacak,seneye ayarlarız hepberaber'diye anlatın kırmadan.

Konu sahibi hayatında bir ilk yap ve öncelikle kendini düşün...Şimdi git arkadaşına şakayla karışık değil,oldukça ciddi bir şekilde çocukla tatil yapmak istemediğini,bu sebeple ya ilk başta planladığınız gibi olabileceğini yada yalnız gideceğini söyle.
Ne demek hem sonradan çocuğu çıkarıp birde bensiz gidemezsin demek ya,apaçık arkadaşınız çocuğuyla yalnız tatil yapmak istemediği için sizi kullanıyor,kullandırtmayın kendinizi.

Evet, ben yine durdurulamaz aman üzülür aman kırılır düşüncemle paşa paşa geldim tatile, yarın bitiyor. Şu 3 gün kan kustum hala daha da eziyetim devam ediyor, ağlayacağım sinirimden, artık yüzümü tavrımı da kontrol edemiyorum sanırım. Bir çocuk herşeye ağlar mı ya. Benim için sanırım ilk ve sondu. Kafamı koparsalar başımın ağrısı geçmiyor, sinirden kendi kendimi yedim şu üç günde

Yukarda o kadar uyarilmissin yinede gitmissin arkadasim uzulmesin ben kendimi feda ederim demissiniz .

Inanamiyorum ya niye gittin ki
Arkadaşın açısından iyi olmuş ama çocuğu egleyecek birini de bulmuş o

Yok geçmiyor bu kronik iyiniyet ne desiniz haklısınız, ama söyledim az önce, inan burnumdan geldi, ne diyeceğimi bilemiyorum dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…