- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
samimiyetiniz sınırlıymış iki gün abes olur.Günaydın arkadaşlar, bu sabah size içimi dökmek sizlerden fikir almak istiyorum. Bu yıl senelik iznimi Ramazan Bayramı'yla birleştireceğim. Eşimle ikimiz aynı memleketliyiz. 2 Temmuz'da kayınvalidemlerle birlikte memlekete gideceğiz yaklaşık 1 hafta kalacağız, 1 hafta Alanya'da otele gideceğiz, kalan 1 haftayı da annem yazın yazlığa gittiğinden yaklaşık 4 ay kadar annemi göremiyorum, eşimde yazlığa gideriz anneni de görmüş olursun dedi tamam dedim plan böyleydi. Taa ki eşimin arkadaşının oğlunun düğünü çıkana kadar. Memlekete 6-7 saat uzaklıkta eşim oraya da uğrayalım düğün hemen bayram sonrasıymış dedi. Düğün 3 gün sürüyormuş Cuma-Cumartesi-Pazar. Bende Cumartesi sabah köyden çıkarız öğleden sonra orada oluruz o gün orada bulunuruz takısını takar pazar sabahı oradan ayrılır otele geçeriz diye konuştuk. Ama dün akşam eşim pazartesi otele giriş yaptıralım Cumartesi kına gecesi olacakmış düğün Pazar günüymüş hazır gitmişken düğüne de kalalım dedi. Oysa ki, ben daha bir gün önce konuştuğumuzda 1 gecenin yeterli olacağını birkaç kez gördüğüm samimiyetimin olmadığı yerde düğün için bile olsa 2 gece kalmanın uygunsuz olacağını dile getirmiştim ve istemediğimi söylemiştim. Şimdi de diyor ki tamam cumartesi kalırız pazar günü gidip yakın bir ilde otelde kalırız. Akşam sinirlendim bende tamam rezarvasyon da yaptırma istemiyorum bir plan yapıyoruz ama o planın dışına çıkmaya bayılıyorsun dün ne konuştuk bugün ne diyorsun dedim. O da bana alt tarafı annenlerin orada 1 gün az kalacağız tüm sorun bunun için mi dedi olayı bu yönden anladı. Bende sorun bu değil senin arkadaşın için, tanımadığım yerde tanımadığım insanlarla 1 gün geçirmeyi kabul ediyorum sen iki güne çıkarıyorsun ben bir şeye tamam dedikçe daha fazlasını istiyorsun dedim öylece kaldı konuşma. Bu durumda benim yerimde siz olsanız ne yapardınız ya da nasıl davranırdınız? Okuyup yorumlayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
bakalım karşı taraf müsait mi iki gece ağırlayacak kadar.
valla ben olsam geri adım atmam.
saçma çünkü.
yakın akraban olsa hadi neyse.
niye diken üstünde durasın ki iki gün.
sonuçta sizin de tatiliniz sınırlı.
iki günü orada harcamak çok saçma.
yeterli bir gece kalınması