S Suna2222 sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız. Kayıtlı Üye 25 Eylül 2014 3.145 2.436 83 40 17 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Suna2222 #21 kucukpisi .!.: Ay minicik ler. Maşallah. Biraz daha dayan. Nasılsa biraz daha büyüduklerinde daha rahat edeceksin... bu yıl bizde tatile gidemedik. Seneye bebisle gidermiyiz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlk bebeğin de gidersin cbm büyük çocuğun var mı
kucukpisi .!.: Ay minicik ler. Maşallah. Biraz daha dayan. Nasılsa biraz daha büyüduklerinde daha rahat edeceksin... bu yıl bizde tatile gidemedik. Seneye bebisle gidermiyiz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İlk bebeğin de gidersin cbm büyük çocuğun var mı
kucukpisi Hayata inat gülümse... Kayıtlı Üye 9 Eylül 2011 7.563 4.577 448 17 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Suna2222 #22 suna2222 .!.: İlk bebeğin de gidersin cbm büyük çocuğun var mı Genişletmek için tıkla... Yok canım. Bu bıdıkta tüp bebek.. ben gitmek isterim de büyükler aman hasta olur diyecek büyük ihtimalle. Hatta kış boyunca evde durmamızi istecekler
suna2222 .!.: İlk bebeğin de gidersin cbm büyük çocuğun var mı Genişletmek için tıkla... Yok canım. Bu bıdıkta tüp bebek.. ben gitmek isterim de büyükler aman hasta olur diyecek büyük ihtimalle. Hatta kış boyunca evde durmamızi istecekler
S Suna2222 sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız. Kayıtlı Üye 25 Eylül 2014 3.145 2.436 83 40 17 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Suna2222 #23 kucukpisi .!.: Yok canım. Bu bıdıkta tüp bebek.. ben gitmek isterim de büyükler aman hasta olur diyecek büyük ihtimalle. Hatta kış boyunca evde durmamızi istecekler Genişletmek için tıkla... Önemli olan yaz canim yazın bişey olmaz bebisi olsun da varsın bir yıl gitme ki bebek çok engel değil beraber eglenirsiniz.
kucukpisi .!.: Yok canım. Bu bıdıkta tüp bebek.. ben gitmek isterim de büyükler aman hasta olur diyecek büyük ihtimalle. Hatta kış boyunca evde durmamızi istecekler Genişletmek için tıkla... Önemli olan yaz canim yazın bişey olmaz bebisi olsun da varsın bir yıl gitme ki bebek çok engel değil beraber eglenirsiniz.
Canetti Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2015 4.073 4.603 63 17 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Suna2222 #24 Biraz dayan. Çocuklar küçükken zor.