Maalesef bensiz durmuyor çocuklar cnm asıl mesele de denize girmek değil zaten aksamlari denizde kafa dinlemek çok bunaldım cnmAmtalyada denize girmiyor musunuz?
Bebekleri bırakabileceğin kimse yok mu?
Maalesef bensiz durmuyor çocuklar cnm asıl mesele de denize girmek değil zaten aksamlari denizde kafa dinlemek çok bunaldım cnm
Oluyor cnm zaten o özel çalıştığı için çocuklara o bakıyor ben isteyken bence çocuklar büyüyen kadar tatil yokAnladım . .
Onları da götürsen olmuyor . .
Eşin yardımcı olmaz mı bu konuda?
İnşallah cnm sinir krizleri geçiriyorum ama bosBende seninle ayni kaderi yasiyorum maddi sıkıntilardan dolayi gidemiyoruz ama napalm saglik olsun diyorum cok dusunursen daha cok sinir olursun bosver canim takilma bence seneye yaparsiniz sizde
Oluyor cnm zaten o özel çalıştığı için çocuklara o bakıyor ben isteyken bence çocuklar büyüyen kadar tatil yok
Sağlık olsun varlığın yeterYaa öyle mi canım. .
Çözüm üretemedim sanırım. .
Çocuk konusunda kimi çokluktan, kimi yokluktan ağlıyorSağlık olsun varlığın yeter
Varlıkları asla dert değil onlar var olsun benim derdim bu olsun onlara hersey feda olsun.Senin bebek yok mi cnmÇocuk konusunda kimi çokluktan, kimi yokluktan ağlıyor
Ben yol dert ederim, sen var
Rabbim yokluğu ile terbiye etmesin
Varlıkları asla dert değil onlar var olsun benim derdim bu olsun onlara hersey feda olsun.Senin bebek yok mi cnm
Senin de olur inşallah cnm böyle ufak dertler sana komik gelir o zaman başını kaşımak zamanin olmaz böyle bunalım lara girersiniz arada.Allah gonlune gore versinYok . .
Amin inşallah canım. .Senin de olur inşallah cnm böyle ufak dertler sana komik gelir o zaman başını kaşımak zamanin olmaz böyle bunalım lara girersiniz arada.Allah gonlune gore versin
Bende sana bekar misin bilmiyorum ama en kisa zamanda evli mutlu ve çocuklu günler diliyorum.İnşallah seni ilk tebrik edenlerden olurum bebiş icinAmin inşallah canım. .
Bebeklerinle mutlu bir hayat diliyorum. .
15 aylık ikiz ler cnmTanıdığın birini 1 2 günlüğüne davet et. O çocuklara bakarken sen denize gir. Çok mu küçükler?
5 yıllık evliyiz. .Bende sana bekar misin bilmiyorum ama en kisa zamanda evli mutlu ve çocuklu günler diliyorum.İnşallah seni ilk tebrik edenlerden olurum bebiş icin
15 aylık ikiz ler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?