- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- Konu Sahibi quantumkizi
Hakli miyim degil miyim merak ediyorum. Bikac gunluk bi tatil organizasyonu vardi uygun fiyatli. Ben heves etmistim arkadaslarim da oyle fakat vazgectikleri icin yalniz gitmek zorunda kalmistim. Bu yil yine ayni organizasyon ayarlaniyomus, gecen yil heves edip beni yariyolda birakan arkadaslarim simdi yeniden heves etti fakat ben okulda devamsizlik durumum sinirda oldugu icin gelemeyebilicegimi soyledim. Buyuk ikna cabalariyla beni motive ettiler ve ben de bu durumu hallettim. Arkadaslarimdan birine son olarak geliyosun dimi diye bi mesaj attim. O Ortamlar bana gore degil kararsizim dedi. Moralim cok bozuldu. Arkadasim tesetturlu, ben bu tatilde bara gidip dansetmeyi ozledigimi soylemistim, o da zaten cok oncesinden uygunbulmadigini o ortamda rahatsiz olucagini soylemisti. Ama sirf bara gitmek istemiyo diye beni yine yariyolda birakmasi sinirimi bozdu. Gururum kirildi. onun bu lafinin uzerine barda az durucagimi sadece dansetmeyi ozledigimi yazdim. Henuz bisiy yazmadi. Onu bu lafimla ikna etmeye calistigim icin kendime kizdim. Orta yolu bulamaz miydik. Ben mi bencilim yoksa o mu