Tatilde bile huzur yok !!

Bide bence ailesi çomak sokmuyor , olay eşinizde bitiyor .
Sizin eşiniz ağzını açmıyor . Anne baba biz bi hotele gitmeyi düşünüyoruz demekte ne var ?

Ben olsam hemen şimdi tatilimi ayarlar gerekirse tek giderdim. Ordan da geçerdim aileme, bayram sonuna kadar da orda kalırdım sonra gelirdim evime. Oohh miss

Haklısınız. Ben de olsam gitmem. Siz resti çekin. Ya sizinle gelir yada siz önce ailenize gidin sonra da tatile.

onlar yüzünden değil eşin yüzünden kavgalısınız onun pasifliği ezikliği yüzünden. onlar istediği kadar çağırsın bizim tatil planımız var bayramda geliriz diebilmesi lazım. zaten onunda tatile gitmeye niyeti yokmus ayarlamamış bile seni geçistirmiş. sende kendi kendine heveslenmişsin. bırak ne hali varsa görsün
+100000
Tatile baştan beri niyeti yokmuş konu sahibinin eşinin
Gecistirmis amacı iki gün konu sahibinin ailesine gidip tekrar ailesinin yanına dönmekmiş

Merhabalar hanımlar,daha öncede yazmistim eşimin ailesi bizi sürekli yanlarında istiyor tayin konusunda anlaşamıyoruz diye, neyse konuya geleyim; uzun süredir hiç tatile çıkmadık sürekli bı mazeret buldu eşim bende zaten bu seneye kadar hiç bu kadar tatile gitmeyi istememiştim oylece kaldı gitti.bu yıl hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum ve tatili kaç aydır sayikliyorum.ikimizde izne ayrıldık önce ailesine gittik biraz kaldık ve evimize geldik.birazda benim aileme gidecektik ve ordanda tatile geçecektik taaa ki onunkiler yine devreye girene kadar arayıp ne zaman geleceksiniz diye sorup duruyorlarmis bende bayrama anca geliriz demedin mi dedim nasıl diyeyim alınırlar diyor.daha benimkilere gitmedik o ne olacak dedim iyi kalk hadi gidelim bir iki gün kalır yine bizimkilere geçeriz deyince tepem attı.kendi ailende bir haftadan fazla kal benimkilwre bir iki gün yeter oldu canim diye söyledikten sonra tatil işi ne olacak ya dedim.bu sene de olmayiversin ne olacak diyor.kac yıldır gitmedik hem sen yer ayarladim sayılır falan demedin mi dedim yok ayarlamadim gidip gitmeyeceğimiz belli olmaz diye diyor senin niyetim baştan belliymis zaten deyip odadan ayrıldım ve saatlerdir konuşmuyorum.ailesinin her işime böyle çomak sokmasından çok sıkıldım ya söylesem de yuzsuzce devam ediyorlar yine yapıyorlar yapacaklarini.tekrar gitmeyeceğim kendisi istiyorsa yalnız gitsin bende aileme gideceğim ama sinirlerim çok bozuldu ya tatil işi yine yattı ve her zamanki gibi biz yine kavgaliyiz onlar yüzünden.
Yuh yani. Eşin çok ayıp etmiş. Bence sen bir otelden rezervasyon yaptır, parasını da öde. Bir dahaki sefere de ona bırakma bu tatil işlerini.

ayy benimki geçen annesi "ayy anası gurban gel gurban olduğum kucağıma otur" dedi diye gitti kucağına oturdu. bende bi sinirle fırladım, oldu olacak ananıda em bari dedim. çok sinirlendim. edep yok haya yok anacığım 35 yaşındaki adama gel kucağıma otur demek nedir?
Abooo:KK57::KK57:

Ben evli değilim ama kv böyle bir şey yapsa diyemezdim öyle açık açık:KK35:

ayy benimki geçen annesi "ayy anası gurban gel gurban olduğum kucağıma otur" dedi diye gitti kucağına oturdu. bende bi sinirle fırladım, oldu olacak ananıda em bari dedim. çok sinirlendim. edep yok haya yok anacığım 35 yaşındaki adama gel kucağıma otur demek nedir?

Ayyy sinir olurum böyle insanlara :olamaz:

şaka mısınız bilemedim ama bahsettiğiniz kişi annesi. Evlendiniz sadece adamın tapusunu üzerinize almadınız. edep yok haya yok demek ne demek.
Oğlum 11 yaşında kucağıma oturtur mıncıklayarak annen kurban olsun diye severim. ömrüm olursa değil 35 65 yaşında bile yine kucağıma oturtur yine mıncıklayarak severim.Annemde kardeşimi bizi oyle sever. Kimsenin haddi değil bir annenin çocuğunu nasil sevdiği.
Hayır sen niye sinir oldun niye fırladın yerinden hayır mı. Sana mı soracak oğlunu nasıl seveceğini...
eskiden kayınvalideler sıkıntılıymış evet ama şimdi bakıyorum da gelinlerden
ayyyyy annesi oğlunu kurban olurum diye sevdiiiii
ayyyyy gerçekten miiiii ıyyy iğrençççç
nidaları yukseliyor. sanarsın herkes marstan gelmiş.

annes
Ayyy sinir olurum böyle insanlara :olamaz:
ayy bendeki şok bi süre geçmedi zaten. bu kayınvalideler madem çok kıskanıyolar niye oğullarını evlendirmek için 40 takla atarlar anlamıyorum. kıskançlıktan ölecek kadın. bana nispet yapmak adına saçma salak şeyler yapıp kendini komik duruma düşürüyo. iğreniyorum kadından, her gelen ufak çocuğa memelerini ellettiriyo. sapıkmıdır nedir.

annes

ayy bendeki şok bi süre geçmedi zaten. bu kayınvalideler madem çok kıskanıyolar niye oğullarını evlendirmek için 40 takla atarlar anlamıyorum. kıskançlıktan ölecek kadın. bana nispet yapmak adına saçma salak şeyler yapıp kendini komik duruma düşürüyo. iğreniyorum kadından, her gelen ufak çocuğa memelerini ellettiriyo. sapıkmıdır nedir.

Senin kv de bir degisikmis :KK70: özlemiştir emzirmeyi belki tövbe tövbe :KK70: Tamam anlarım anne falan ama yani azıcık ağırlığı olmalı.

şaka mısınız bilemedim ama bahsettiğiniz kişi annesi. Evlendiniz sadece adamın tapusunu üzerinize almadınız. edep yok haya yok demek ne demek.
Oğlum 11 yaşında kucağıma oturtur mıncıklayarak annen kurban olsun diye severim. ömrüm olursa değil 35 65 yaşında bile yine kucağıma oturtur yine mıncıklayarak severim.Annemde kardeşimi bizi oyle sever. Kimsenin haddi değil bir annenin çocuğunu nasil sevdiği.
Hayır sen niye sinir oldun niye fırladın yerinden hayır mı. Sana mı soracak oğlunu nasıl seveceğini...
eskiden kayınvalideler sıkıntılıymış evet ama şimdi bakıyorum da gelinlerden
ayyyyy annesi oğlunu kurban olurum diye sevdiiiii
ayyyyy gerçekten miiiii ıyyy iğrençççç
nidaları yukseliyor. sanarsın herkes marstan gelmiş.
Sen niye bu kadar içlendin acaba ? Benim annem eşimle aileme gittiğimizde ikimizide öper sarılır edebiyle. Oğlumdan aşağı söylemez. Kayınvalidem bir kere bile evladı gibi davranmamıştır bana. Ağzından küfürler saçılan, gelinlerinin yanında oğullarına belden aşağı konuşan bi kadındır. Herkes çocuğunu sever, benimde ailem var, çok şükür bi anne çocuğuna nasıl davranır sizden öğrenecek değiliz. Sizde oğlunuz 65 yaşına geldiğinde alır kucağınıza gelininizin karşısında gerine gerine bakış ata ata seversiniz. Sonrada gelininizden iyi niyet beklersiniz. İnsan anlar kimin hangi davranışı ne amaçla yaptığını. Masumane yapılan hiçbişeye söyleyecek söz yok. Eltimin annesi yoktur bana o kadar koymaz ama onun o anlarda ne hislere maruz kaldığını az çok anlarsınız sanırım. Benim oğullarım mükemmeldir, benim oğullarıma anası kurban olsun, bi tanedir, oğullarım benim herşeyimdir. İşte iyi niyet burada başlıyor. Benim annem bi kere bile benim kızım dememiştir. Benim evlatlarımdır ağzından çıkan söz. He bu arada ben kimsenin tapusunu almadım ama evlenen çocuğunun yanında yapılacak yada yapılmayacak şeyler vardır. Arif olan anlar.

Sen niye bu kadar içlendin acaba ? Benim annem eşimle aileme gittiğimizde ikimizide öper sarılır edebiyle. Oğlumdan aşağı söylemez. Kayınvalidem bir kere bile evladı gibi davranmamıştır bana. Ağzından küfürler saçılan, gelinlerinin yanında oğullarına belden aşağı konuşan bi kadındır. Herkes çocuğunu sever, benimde ailem var, çok şükür bi anne çocuğuna nasıl davranır sizden öğrenecek değiliz. Sizde oğlunuz 65 yaşına geldiğinde alır kucağınıza gelininizin karşısında gerine gerine bakış ata ata seversiniz. Sonrada gelininizden iyi niyet beklersiniz. İnsan anlar kimin hangi davranışı ne amaçla yaptığını. Masumane yapılan hiçbişeye söyleyecek söz yok. Eltimin annesi yoktur bana o kadar koymaz ama onun o anlarda ne hislere maruz kaldığını az çok anlarsınız sanırım. Benim oğullarım mükemmeldir, benim oğullarıma anası kurban olsun, bi tanedir, oğullarım benim herşeyimdir. İşte iyi niyet burada başlıyor. Benim annem bi kere bile benim kızım dememiştir. Benim evlatlarımdır ağzından çıkan söz. He bu arada ben kimsenin tapusunu almadım ama evlenen çocuğunun yanında yapılacak yada yapılmayacak şeyler vardır. Arif olan anlar.
Kayınvalidenizle sorunlarınız varmış ki ben ona yorum yapmadım. Sadece soylediğiniz kadarına yorum yaptım. Benim oğlum su an küçük kimseye nispet olsun diye sevmiyorum ilerde de kimseye nispet olsun diye sevmem. Annesi olduğum ve o benim evladım ömrüm olduğu için severim.
Bence başka sorunlarınız olduğu için bu sevme sizi rahatsız etmiş ki sebepleriniz vardır yoksa kimse kimseyi annesi sevdi diye edepsizlikle hayasızlıkla itham etmez.
Benim kayınvalidem de seneden seneye görür oğlunu bir kere sarılmamıştır opmemiştir. bu da bana çok garip gelir. Nasıl sarılmaz kokusunu içine çeke çeke koklamaz diye hayret ederim.. Sanki el gibi tokalaşır misafir gibi opüşürler. Ama bu bana hayasızlık edepsizlik olarak gelmez. Sana bi zararı yoksa birak evire çevire istediği gibi sevsin. Anne bu başka birsey değil...

belden aşağı konuşmaların bana bi
Kayınvalidenizle sorunlarınız varmış ki ben ona yorum yapmadım. Sadece soylediğiniz kadarına yorum yaptım. Benim oğlum su an küçük kimseye nispet olsun diye sevmiyorum ilerde de kimseye nispet olsun diye sevmem. Annesi olduğum ve o benim evladım ömrüm olduğu için severim.
Bence başka sorunlarınız olduğu için bu sevme sizi rahatsız etmiş ki sebepleriniz vardır yoksa kimse kimseyi annesi sevdi diye edepsizlikle hayasızlıkla itham etmez.
Benim kayınvalidem de seneden seneye görür oğlunu bir kere sarılmamıştır opmemiştir. bu da bana çok garip gelir. Nasıl sarılmaz kokusunu içine çeke çeke koklamaz diye hayret ederim.. Sanki el gibi tokalaşır misafir gibi opüşürler. Ama bu bana hayasızlık edepsizlik olarak gelmez. Sana bi zararı yoksa birak evire çevire istediği gibi sevsin. Anne bu başka birsey değil...
benim kayınvalidemle sorunum yok hanımefendi. görmemişin bi oğlu olmuş dedirtecek cinsten, oğlu ve gelini yanyana otururken bilmem neyini ne yaptığım uyy anasının yavrusu gibi konuşmalar sarf etmesinin bana zararı var ve bu edepsizliktir. böyle bi sevme şekli olamaz. kokusunu içine çekmek masumanedir.

belden aşağı konuşmaların bana bi

benim kayınvalidemle sorunum yok hanımefendi. görmemişin bi oğlu olmuş dedirtecek cinsten, oğlu ve gelini yanyana otururken bilmem neyini ne yaptığım uyy anasının yavrusu gibi konuşmalar sarf etmesinin bana zararı var ve bu edepsizliktir. böyle bi sevme şekli olamaz. kokusunu içine çekmek masumanedir.
kayınvalidenizle sorununuz vardır belki derken kötü niyetle soylemedim olabilir anlamında soyledim ki hepimizin oluyor ama farklı algılandı. Neyse selametle...

Konu sahibi naptın gittin mı son durum ne :KK51:

Kusura bakmayın yazmaya imkanım olmadı,dün bı arkadaşım aradı ve eşimin kullandığı cümleleri bende ona söyledim yani memleketten evlenmek lazımmış ailenle rahat rahat bı vakit geçiremiyorsun diye bı anda eşim olduğum odaya geldi gözleri fal taşı gibi açıldı :KK76: arkadaşım konuyu biliyordu zaten öylesine eşim duysun diye demiştim.neden böyle diyorsun dedi dün sen neden söylediysen o yüzden dedim.sonrada ailenin yanına gidebilirsin çünkü bende aileme gidecem oradan da tatile gidicez dedim.bakti çok kararliyim ya sen beni yanlış anladın ben öyle dermiyim falan diye epey dil döktü sonuç aileme gidiyoruz bayramda da gideceğimi sanmıyorum :KK49: annesi aradı yine ne zaman geleceksiniz diye biz gelmiyoruz kayinvalidemlere gidiyoriz dedi :halay:

Back
X