Sen niye bu kadar içlendin acaba ? Benim annem eşimle aileme gittiğimizde ikimizide öper sarılır edebiyle. Oğlumdan aşağı söylemez. Kayınvalidem bir kere bile evladı gibi davranmamıştır bana. Ağzından küfürler saçılan, gelinlerinin yanında oğullarına belden aşağı konuşan bi kadındır. Herkes çocuğunu sever, benimde ailem var, çok şükür bi anne çocuğuna nasıl davranır sizden öğrenecek değiliz. Sizde oğlunuz 65 yaşına geldiğinde alır kucağınıza gelininizin karşısında gerine gerine bakış ata ata seversiniz. Sonrada gelininizden iyi niyet beklersiniz. İnsan anlar kimin hangi davranışı ne amaçla yaptığını. Masumane yapılan hiçbişeye söyleyecek söz yok. Eltimin annesi yoktur bana o kadar koymaz ama onun o anlarda ne hislere maruz kaldığını az çok anlarsınız sanırım. Benim oğullarım mükemmeldir, benim oğullarıma anası kurban olsun, bi tanedir, oğullarım benim herşeyimdir. İşte iyi niyet burada başlıyor. Benim annem bi kere bile benim kızım dememiştir. Benim evlatlarımdır ağzından çıkan söz. He bu arada ben kimsenin tapusunu almadım ama evlenen çocuğunun yanında yapılacak yada yapılmayacak şeyler vardır. Arif olan anlar.