Tatilde bile huzur yok !!

Kusura bakmayın yazmaya imkanım olmadı,dün bı arkadaşım aradı ve eşimin kullandığı cümleleri bende ona söyledim yani memleketten evlenmek lazımmış ailenle rahat rahat bı vakit geçiremiyorsun diye bı anda eşim olduğum odaya geldi gözleri fal taşı gibi açıldı :KK76: arkadaşım konuyu biliyordu zaten öylesine eşim duysun diye demiştim.neden böyle diyorsun dedi dün sen neden söylediysen o yüzden dedim.sonrada ailenin yanına gidebilirsin çünkü bende aileme gidecem oradan da tatile gidicez dedim.bakti çok kararliyim ya sen beni yanlış anladın ben öyle dermiyim falan diye epey dil döktü sonuç aileme gidiyoruz bayramda da gideceğimi sanmıyorum :KK49: annesi aradı yine ne zaman geleceksiniz diye biz gelmiyoruz kayinvalidemlere gidiyoriz dedi :halay:
Çok sevindim canım senin adına ❤️

Kusura bakmayın yazmaya imkanım olmadı,dün bı arkadaşım aradı ve eşimin kullandığı cümleleri bende ona söyledim yani memleketten evlenmek lazımmış ailenle rahat rahat bı vakit geçiremiyorsun diye bı anda eşim olduğum odaya geldi gözleri fal taşı gibi açıldı :KK76: arkadaşım konuyu biliyordu zaten öylesine eşim duysun diye demiştim.neden böyle diyorsun dedi dün sen neden söylediysen o yüzden dedim.sonrada ailenin yanına gidebilirsin çünkü bende aileme gidecem oradan da tatile gidicez dedim.bakti çok kararliyim ya sen beni yanlış anladın ben öyle dermiyim falan diye epey dil döktü sonuç aileme gidiyoruz bayramda da gideceğimi sanmıyorum :KK49: annesi aradı yine ne zaman geleceksiniz diye biz gelmiyoruz kayinvalidemlere gidiyoriz dedi :halay:

Tatile de gidecek misiniz?

Ne demek tatil yattı! Hiç bir yere yatamaz. Hani denize falan gitmeyin de Karadeniz'e gidin bari. Denizde tek başına insan sıkılabilir ama Karadeniz tek de gezilir. Mis gibi turlar var çok pahalı da değil zaten 9 taksitle daha uygun oluyor. Bol bol gezer ona da fotoğraf atarsınız ☺️

Valla azimve kararlılığın meyvelerini toplamışsınız tebrikler. örnek olsun cümle aleme :) iyi bayramlar ve iyi tatiller şimdiden

Allah nasip eder oğlum olursa eğer. Üniversiteye giderken dicem artık buraya misafir gibi gelip gideceksin. Git okulunu oku çalış. Seni evlendirir gerisinede karışmam.
Ailesini evini sorumlulugunu bilsin. Karısını çocukalrını mutlu etsin. Omzunda yük gibi hissetmesin bizi. Mecburen yanıma gelecegine hiç gelmesin daha iyi...
Bizde ikinci baharımızı yaşarız.
Bu erkek annelerine onlar sizin çocugunuz... kocanız değil diye haykırasım var.

Utanmasa ailemle baş başa gidiym tatile dicek.

Back
X