- Konu Sahibi tatlicadi034
-
iş sahibi olduğumuz için tabiki çok şükür o ayrı bir konu...ama ben sizin kadar polyanna değilim valla..sinir oluyorum resmi tatillerde çalışmaya.:84:.ha çalışıyormuyuz?hayır..sadece patron tatmin olsun diye geliyoruz ve ben bundan nefffffffret ediyorum..şu verilecek bir günlük tatil çalışanın performansını ne kadar olumlu etkileyecek bunu düşünen bi tane patron yok ! yarın ve cumartesi de işe nefretle geleceğim şahsen !
resmi tatilde çalış cumartesi çalış...yılda bi hafta izin yap..verilen ücret kuş kadar.valla çok doluyum bu konuda çok,bi gün patron olursam asla ama asla böyle bencil olmıcam
inş. cnm bigün patron olursun:))
seni çok sevdim
patron olursan beni de işe al
bende sinir oluyorum resmi tatillerde çalışmaya
Aynen öyle gıda da iyi var ama pastanemiz olsa bile resmi tatilde gene çalışırız aman yeterki kendi işimiz olsun çalışalım dimi:)
yok kapatıcam pastaneyi söz resmi tatillerde
haftasonu da dönüşümlü çalışıcaz..herkese haftada 2 gün izin
mazotu da bi lira yapıcam.. hamilelik de 3 aya inecek
oldu olacak beni de çek kurtar bu hayattan! açın deecenin önünüüüü!
gel yiwrum.. 4 ayını geri veremem ama 2.de artık
yok kapatıcam pastaneyi söz resmi tatillerde
haftasonu da dönüşümlü çalışıcaz..herkese haftada 2 gün izin
mazotu da bi lira yapıcam.. hamilelik de 3 aya inecek
iş sahibi olduğumuz için tabiki çok şükür o ayrı bir konu...ama ben sizin kadar polyanna değilim valla..sinir oluyorum resmi tatillerde çalışmaya.:84:.ha çalışıyormuyuz?hayır..sadece patron tatmin olsun diye geliyoruz ve ben bundan nefffffffret ediyorum..şu verilecek bir günlük tatil çalışanın performansını ne kadar olumlu etkileyecek bunu düşünen bi tane patron yok ! yarın ve cumartesi de işe nefretle geleceğim şahsen !
resmi tatilde çalış cumartesi çalış...yılda bi hafta izin yap..verilen ücret kuş kadar.valla çok doluyum bu konuda çok,bi gün patron olursam asla ama asla böyle bencil olmıcam
kızlar duygularıma tercüman olmuşsunuz vala öpüyorum sizleri kocamanresmi tatilde çalışmaya da şükredilmez ki. ya izinli olmalısın ya da yasa gereği mesai ödenmeli.işi olmayanlara bakıp allahım işim var, angarya çekmeliyim mi demek lazım? işçiysek insan gibi yaşamayı hak etmiyor muyuz yani?
ben napim kızlar hem resmi tatıl hemıde dogum günüm bugun:86::86:
mutlu yıllar tatlımmm,akşaama napcan bakalım
bilmıyom talım sefgülümün bi fikri vardır umarım
seni çok sevdim
patron olursan beni de işe al
bende sinir oluyorum resmi tatillerde çalışmaya
sana 6 yıldoğum izni 2 yıl mı dedin? neden olmasın. geldim gitti!
gel gel ne demekBen de geliyim miiiii
seni anan kadir gecesi doğurmuşben napim kızlar hem resmi tatıl hemıde dogum günüm bugun:86::86:
kızlar duygularıma tercüman olmuşsunuz vala öpüyorum sizleri kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?