Tatilde çalışmak::(((

O ayrı bi mesele tabiki allah onların yardımcısı olsun ben sadece yazmak istedim tabiki dert olarak görmüyorum ama şimdi evde kızımla olsam ne gusel olurdu ama dimi:))

O zaman şunu düşünerek rahatla biraz tek değilsin turizm ailesi olarak bizde tatil günleri çalışanlardanız sayımız milyonlarca.

Benim 1 yaşında kızım var annem bakıyor allah ondan razı olsun hep tatil fırsatlarını onunla geçirmek istiyorum sitemim bu yüzden iş olsa amenna ama yokken boş boş oturuyoruz sorun orda zaten neyse annelik duygusu işte ama herşey kızım için yapcak bişey yok allah can sağlığı versin.

Kim istemezki sevdiği canım dediği insanla beraber olmayı bende nişanlımla olmak isterdim şu an ama şartlar işte.Yapacak birşey yok böyle düşünüp kendinize eziyet etmeyin en azından.Çoğu kişi sizle aynı durumda emin olun

aaa ben de şimdi bunu düşünüp kendi kendime sinir oluyordum:59: demek ki yalnız değilmişim. evet ne telefon çalıyor. ne zaman geçmesi için önümde ugrasabilceğim bir şey var. o kadar çok özeniyorum ki kamuya:59: haftada bende 65 saat belki daha fazla çalısıyorum. bir pazarım var:50: Allaha şükür işimiz var Allah olmayana da en kısa sürede nasip etsin inşallah ama insan gerçekten çok yoruluyor bir de zoruna gidiyor:25:

Benim 1 yaşında kızım var annem bakıyor allah ondan razı olsun hep tatil fırsatlarını onunla geçirmek istiyorum sitemim bu yüzden iş olsa amenna ama yokken boş boş oturuyoruz sorun orda zaten neyse annelik duygusu işte ama herşey kızım için yapcak bişey yok allah can sağlığı versin.

slm canım benimde 1,5 yaşında kızım var benimde annem bakıyo bugün bende çok sinirliyim neden kızımla beraber değilim yaaaaaaaaaa diye söylendim durdum sabahtan beri ki size rastladım yalnız değilim

bize de bugün için aranızdan nöbetçi biri gelsin dediler, herkes kaçınca ben de kaçtım:9:

cuma günü bakalım müdür ne diyecek, bir fırça yeriz artık ama artık bizim de canımıza yetti cumartesi nöbete gel, hafta içi akşamlar 22:00'ye kadar fazladan kalıp çalış... canımıza yetti valla...

sizde de oluyor mu şimdi sabah geliyorum 8.30da aksam eve gidene kadar 8i bile buluyor bazen. hiç bir şey yapamıyorum:19: zaten 1 saat sonra hava kararıyor anca yemek ye biraz tv izle sonra uyuyakalıyorum:59: öğrencilik yıllarımı özledim vala:5:

Back
X