Tatilde çalışmak::(((

slm canım benimde 1,5 yaşında kızım var benimde annem bakıyo bugün bende çok sinirliyim neden kızımla beraber değilim yaaaaaaaaaa diye söylendim durdum sabahtan beri ki size rastladım yalnız değilim

yalnız değilsin bak bir sürü kişi var sitem eden:)) allah kızına sağlık versin sizde benim gibi çalışan bi annesiniz ne gusel

Ya evet bu senelik izni bende anlamıyorum ben iş yerinde tekim benide göndermiyolar ama bu sosyal hak ne kadar sinir bozucu:2:

ben de tekim bizde de yok yıllık izin geçen sene yazın basladım işe. inanır mısın sadece işe baslaadan 3 gün mayısta denize gidebildim o kadar tüm yaz ne deniz ne tatil yüzü gördüm:50:

aslında izne çıkarız ama tatlısızlık yaşanır sonuçta yasal hak nasıl göndermiyolarmış işden çıkarısada çıkarsın tazminatım var 4,5 senelik canıma minnet:)))

Bende çalışıyorum canım, ve kesinlikle iş olmaz bizde. Sabahtan beri nette gazete oku, forumlarda takıl öyle geçiyor. Bugün bir arkadaşımla görüşecektim, patronlar izin vermedi, ofisi kapatmamıza. Hani işimiz olsa, yoğun olsak anlarımda, sinek avlarken işe gelmek çok mantıksız:47:

Bizde bu sene işler pek iyi değil, normal zamanda bile çoğunlukla boş geçiyor günlerimiz. Hele bugün heryer kapalı, herkes izinde, iş olması çok mantıksız yani. Birde arkadaş benim gelmeyeceğimi söylemiş, patron izin vermemiş, ''ne işi var'' demiş, ona neyse, arkadaşta ''nişanlanacak ya, alışveriş felan demiş'' '' haftasonu halletsin demiş'' sinir yaa:47::47: sanki ben bilmiyorum, pazar günü boş olduğumu:37:

Tatilde çalışmak kötü tamam ama her zaman şükretmek lazım işi olmayanlar boşta kalanlar napsın...
Başa gelen çekilir çok da dert değil 1 gün eksik yatmışız kalkmışız :12:

bugun eşimle benım tüm gün nöbet günü o işinde nöbetcı bende işimde siz yıne aksam evınıze gıdersınız bense eşimi şimdiden özledım :41: sabah 8 gece 1

Ben artık alıştım valla o kadar da koymuyo,

Geçen burdaki yeniler konuşuyo çarşamba da gelcez mi falan diye, ben gayet normal çarşamba ne var ki diye sordum o derece :52:

Tatilde çalışmak kötü tamam ama her zaman şükretmek lazım işi olmayanlar boşta kalanlar napsın...

tabiki canım şükürler olsun allah işi olmayana yardım etsin tabiki çekeceğiz ailemiz kendimiz çocuklarımız için

ben 8 sene oldu alıstım butun bayram ve tatıllerde full calısma oldugu için hatta senede sadece 1 hafta ıle kısıtlı yıllık ıznımız oldugu ıcın çok normal yanı,,dert değil bence

:47::47:
iş sahibi olduğumuz için tabiki çok şükür o ayrı bir konu...ama ben sizin kadar polyanna değilim valla..sinir oluyorum resmi tatillerde çalışmaya.:84:.ha çalışıyormuyuz?hayır..sadece patron tatmin olsun diye geliyoruz ve ben bundan nefffffffret ediyorum..şu verilecek bir günlük tatil çalışanın performansını ne kadar olumlu etkileyecek bunu düşünen bi tane patron yok ! yarın ve cumartesi de işe nefretle geleceğim şahsen !
resmi tatilde çalış cumartesi çalış...yılda bi hafta izin yap..verilen ücret kuş kadar.valla çok doluyum bu konuda çok,bi gün patron olursam asla ama asla böyle bencil olmıcam :63:

resmi tatilde çalışmaya da şükredilmez ki. ya izinli olmalısın ya da yasa gereği mesai ödenmeli.işi olmayanlara bakıp allahım işim var, angarya çekmeliyim mi demek lazım? işçiysek insan gibi yaşamayı hak etmiyor muyuz yani?

Back
X