- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
Israr anlayışı da değşiklik gösteriyor demekki. Kv oğluna ulaşamamış gelinini aramış ikiside cevap vermeyince haliyle merak etmiş niye dönmüyorsunuz diye sorgulamış!! Tam tersi anne-oğul bir yere gitmiş olsa gelin ulaşamasa ne olur acaba
Aaa olur mu öyle şey.
Evlendikten sonra tapusu karısına geçiyor ya erkeğin mümkün mü hiç .
Israr anlayışı da değşiklik gösteriyor demekki. Kv oğluna ulaşamamış gelinini aramış ikiside cevap vermeyince haliyle merak etmiş niye dönmüyorsunuz diye sorgulamış!! Tam tersi anne-oğul bir yere gitmiş olsa gelin ulaşamasa ne olur acaba
Ben evlendikten sonra telefon bile kullandırmayacağım
hahhahahahhaha
kahkahamı sokaklardan duymuşlardır....
Ben izin verirsem benim telefonumdan arama yapabilir.
Farklı şehirde oturacağım elinden de maaş kartını alacağım ki klubeden falan aramasın , görmeye gitmeye para bulamasın .
Hain planlarım var
evet ben esımden de cekınsın ıstıyorum, her aklına geldıgınde aramasın,
Farklı şehirde oturacağım elinden de maaş kartını alacağım ki klubeden falan aramasın , görmeye gitmeye para bulamasın .
Hain planlarım var
evli bir erkeğin ilk sorumluluğu karısına ve varsa çocuğuna karşıdır. lütfen ana babası kendi evinden eşinden önce gelenler evlenmesin..
annesini ve eşini ayrı dengede tutmayı beceremiyenler evlenmesin benceevli bir erkeğin ilk sorumluluğu karısına ve varsa çocuğuna karşıdır. lütfen ana babası kendi evinden eşinden önce gelenler evlenmesin..
annesini ve eşini ayrı dengede tutmayı beceremiyenler evlenmesin bence
Hain planlarım var
karısı Allahın emanetide ,9 ay karnında taşıyıp koca adam eden annesi dış kapının mandalı mıvallahi şöyle söyliyeyim, Allahın ona emaneti karısını annesine yada onun yüzünden kendisi üzecek olanlar evlenmesin mümkünse.
evlenipde zavallı kızların da başını yakmasınlar!
aferin kızıma aynen devam et,daima arkandayım
hain gelin ferhunde ye taş çıkartırsın bu azimle
şöyle kk da bi 30 yıl sonrasına gitsek böyle düşünenlerin kendileri k.valide olunca ne halde olacaklar bi görsek keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?