tatilde kayınvalide telefonları :S :S

ne kadr zoruna gitmiş araması yani bence araması gayet normal 2 dk konuş kapat nolucakki hem kayın valideninde gönlü olmuş olur kırmamış olursun yarn öbürgün bir durum olduğundada sen haklı olursun 24 saat te 2 dk çokmu yani

Aaa olur mu öyle şey.
Evlendikten sonra tapusu karısına geçiyor ya erkeğin mümkün mü hiç .

evli bir erkeğin ilk sorumluluğu karısına ve varsa çocuğuna karşıdır. lütfen ana babası kendi evinden eşinden önce gelenler evlenmesin..

ne olacağı belli savaş çıkarabilecek gelinler var

Ben izin verirsem benim telefonumdan arama yapabilir.
Farklı şehirde oturacağım elinden de maaş kartını alacağım ki klubeden falan aramasın , görmeye gitmeye para bulamasın .
Hain planlarım var

aferin kızıma aynen devam et,daima arkandayım

evet ben esımden de cekınsın ıstıyorum, her aklına geldıgınde aramasın,

bu nasıl bir yorumdur ...herkesin düşüncesi kendine ama ,
bir anne oğlundan neden çekinsin arayamasın ki...
her aklına geldiğinde aramalı evladı değil mi?gecenin üçünde beşinde aranmayacağını bilir ama onun dışında
arayabilmeli.
bende bunu anlamıyorum erkek çocuk evlenince anne neden reddediliyor neden eşler kıskanç oluyor.

Farklı şehirde oturacağım elinden de maaş kartını alacağım ki klubeden falan aramasın , görmeye gitmeye para bulamasın .
Hain planlarım var

vur kafasına ;al ekmeğini ,kartını, telefonunu....
vurun abalıyaa kaynanada kimmişşş behhhhhhh

evli bir erkeğin ilk sorumluluğu karısına ve varsa çocuğuna karşıdır. lütfen ana babası kendi evinden eşinden önce gelenler evlenmesin..

Bence de öyledir. Sonuçta evlenerek yeni bir aile oluyorsun ve sorumlulukların bu yönde değişiyor. Lakin anne-babaya karşı sorumluluklar da yok olmuyor! Evlenince anne yine annen baba yine baban ve sende yine onların evlatlarısın! Sen onları onlarda seni merak ederler bunu engelleyecek bir durum değildir evlilik.

ya arkadaşlar insanlar kaynanasından neler çekiyor ya bunlar da bişe mi yani valla bnm bi komşum var 15 senelik evli ilk 7 sene falan kv ile yaşamış gibi bişey..ve kadının hala psikolojisi bozuk yani neler etmiş neler anlatıyo da ağzım açık dinliyom.halime yatıpkalkıp şükrediyom.bize de bazen rahat batıyo yaa beterin beteri var yani yok çok aramış yok bilmem ne

Hain planlarım var

hain gelin ferhunde ye taş çıkartırsın bu azimle

şöyle kk da bi 30 yıl sonrasına gitsek böyle düşünenlerin kendileri k.valide olunca ne halde olacaklar bi görsek keşke

vallahi şöyle söyliyeyim, Allahın ona emaneti karısını annesine yada onun yüzünden kendisi üzecek olanlar evlenmesin mümkünse.
evlenipde zavallı kızların da başını yakmasınlar!
karısı Allahın emanetide ,9 ay karnında taşıyıp koca adam eden annesi dış kapının mandalı mı
niye birini birine ezdirsin ki...
bu konuda zavallı bi kız göremedim ben

aferin kızıma aynen devam et,daima arkandayım

hain gelin ferhunde ye taş çıkartırsın bu azimle

şöyle kk da bi 30 yıl sonrasına gitsek böyle düşünenlerin kendileri k.valide olunca ne halde olacaklar bi görsek keşke

Tabi ki siz burda sadece pıtırcık yüzümü gördünüz.
Neler yapacağım kaynanama , sonra oğlum olcak gelinlerime

çok aramamışki bi gittiğinizde konuşmuşsunuz bide dönerken aramış, yolda izde başınıza bişey mi geldi neticede yol bu, merak etmiştir, o oğlunu arıyo ben üniversitede ve lisede arkadaşlarım nereye giderse vardım diye mesaj atın derdim,hele ki uzun yol falansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…