- 12 Temmuz 2006
- 59.280
- 226.284
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
yahu sana olmayabilir, bana olmayabilir ama konu sahibine var işte.. herkes bir değil ya. benim anlatmaya çalıştığım her aile birbirinin huyunu suyunu bilecek, kimse kimseyi boşyere germeyecek..
konu sahibi belli ki tatillerde aranmasından hoşlanmıyor, rahatsız oluyor. ya da ısrarla belirttiği gibi diğer oğlu tatile gittiğinde kv.nin aa onu arayamam şimdi tatildedirler, rahatsız edemem anlayışının kendileri için de geçerli olmasını istiyor.
bu kv. neden ısrarla gelinin bu isteğini görmezden geliyor? yada şöyle düşünelim, diyelim ki gelininin bu durumundan haberi yok. o zaman şunu sormak lazım. neden diğer evladına ve onun karısına gösterdiği hassasiyeti konu sahibi ve eşine göstermiyor?
Kod adı: kv
Suçu: Örgütsel çalışmalarda bulunup cep telefonu ile taciz etmek suretiyle koca kod adlı ajanın ve ortağının özel hayatına müdahale etmek.
Kod adı: Gelin
Suçu: Hadsiz örgüt üyesinin tacizleri karşısında komplo teorileri üreterek geleceğe yönelik varsayımlarda bulunmak ve koca kod adlı ajanı himayesine almaya çabalamak.
Kod adı: koca
Suçu: Taciz ateşlerinin ortasında kalarak, dırdıra karşı savunmasız kalmak. Teşkilata girdiğinde dırdıra ve komplo teorilerine karşı verilen derse girmeyip, bahçede çekirdek çitlemek.
Karar: Tiz elden cep telefonları denize fırlatıla. Koca kod adlı ajanın koluna "sahip2" damgası vurula. Kayın, görümce, elti, kv, kp kelimeleri koca adlı ajanın zihninden siline! Kv adlı suç örgütü üyesine, atılan iki imzadan sonra görevini tamamladığı hatırlatıla! "ama ben doğurmuştum" der ise, ağzının ortasına lahmacun küreğiyle vurula! Gelin kod adlı şahsın bir erkek çocuğu doğurması beklene. Çocuk 20'li yaşlara geldiğinde oğlunu araması için müstakbel gelinden izin alması gerektiği hatırlatıla! Dağılabilirsiniz.
hmm mazallah aradığını görürse kafasına bişey fln atar, uykusunda boğar!!!. ne zamandan beri düşüncesizlik, boşvermişliğin adı kadın korkusu oldu?
Oğlum yok sevinsem mi acaba(( ama kızım var, bir an evlenip tatile gittiğini hayal ettim, yavrumu merak ettiğim için aradığımda damadım söylenirse, kızıma: şu annene söyle tatilde bizi rahatsız etmeyeceğini bilsin derse
Gelecekteki damadım kızımı hergün her an arayıp ulaşma hakkına sahip olacak, ulaşamazsa kıyamet kopacak fakat bana ambargo koyulacak öyle mi
9 ay karnımda taşıdığım, hastalandığında başında beklediğim, bir lokma fazla yesin diye çabaladığım yavruma erişim hakkım kısıtlanacakvay başıma gelenler
Oğlum yok sevinsem mi acaba(( ama kızım var, bir an evlenip tatile gittiğini hayal ettim, yavrumu merak ettiğim için aradığımda damadım söylenirse, kızıma: şu annene söyle tatilde bizi rahatsız etmeyeceğini bilsin derse
Gelecekteki damadım kızımı hergün her an arayıp ulaşma hakkına sahip olacak, ulaşamazsa kıyamet kopacak fakat bana ambargo koyulacak öyle mi
9 ay karnımda taşıdığım, hastalandığında başında beklediğim, bir lokma fazla yesin diye çabaladığım yavruma erişim hakkım kısıtlanacakvay başıma gelenler
herşeyi geçtim kadın hem sizi hem eşinizi arıyor hiç mi merak etmediniz dünya hali kadın belki zor durumda vs diye
1 hafta boyunca kendi annenizi arayıp sormamanız ailenizin de sizi aramaması tuaf geldi açıkçası bana ...
ehh ona göre oluyor işte. herkesin huyu farklı. tatilde rahatsız edilmek istemiyor bu kadar net..
ayrıca oğlu düşünceli bi evlat olsaydıda arasaydı anasını o kadar merakta bırakmadan.
vallahi ne diyeyim Allah kimsenin başına sizinkisi gibi bir eş vermesin!! tek yapacağımız bu duayı etmek!!!
Kod adı: kv
Suçu: Örgütsel çalışmalarda bulunup cep telefonu ile taciz etmek suretiyle koca kod adlı ajanın ve ortağının özel hayatına müdahale etmek.
Kod adı: Gelin
Suçu: Hadsiz örgüt üyesinin tacizleri karşısında komplo teorileri üreterek geleceğe yönelik varsayımlarda bulunmak ve koca kod adlı ajanı himayesine almaya çabalamak.
Kod adı: koca
Suçu: Taciz ateşlerinin ortasında kalarak, dırdıra karşı savunmasız kalmak. Teşkilata girdiğinde dırdıra ve komplo teorilerine karşı verilen derse girmeyip, bahçede çekirdek çitlemek.
Karar: Tiz elden cep telefonları denize fırlatıla. Koca kod adlı ajanın koluna "sahip2" damgası vurula. Kayın, görümce, elti, kv, kp kelimeleri koca adlı ajanın zihninden siline! Kv adlı suç örgütü üyesine, atılan iki imzadan sonra görevini tamamladığı hatırlatıla! "ama ben doğurmuştum" der ise, ağzının ortasına lahmacun küreğiyle vurula! Gelin kod adlı şahsın bir erkek çocuğu doğurması beklene. Çocuk 20'li yaşlara geldiğinde oğlunu araması için müstakbel gelinden izin alması gerektiği hatırlatıla! Dağılabilirsiniz.
herkesin yorumlarını dikkatle okudum, diyemeyeceğim, had bildirmeye çalışanlara, aman nasıl gelınsın sen lere, kaynana ol da gör lere, eşim ve benden 'bunlar' diye bahsedenlere güldüüüüm geçtim. eşim dün annesiyle konuştu, had bilmesi gerekenlere bildirildi. diğer oğlunun tatiline kutsal birşeymiş gibi önem veren kv artık bizimkine de önem verecekk. nokta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?