tatilde kayınvalide telefonları :S :S

Oğlum yok sevinsem mi acaba(( ama kızım var, bir an evlenip tatile gittiğini hayal ettim, yavrumu merak ettiğim için aradığımda damadım söylenirse, kızıma: şu annene söyle tatilde bizi rahatsız etmeyeceğini bilsin derse

Gelecekteki damadım kızımı hergün her an arayıp ulaşma hakkına sahip olacak, ulaşamazsa kıyamet kopacak fakat bana ambargo koyulacak öyle mi
9 ay karnımda taşıdığım, hastalandığında başında beklediğim, bir lokma fazla yesin diye çabaladığım yavruma erişim hakkım kısıtlanacak vay başıma gelenler

Konuyu sonuna kadar okumadım, sadece ilk 3 sayfayı okudum ama ilk okuduğum anda ki fikirlerimde hiç bir değişme olmadığı için bende cevap yazayım dedim.

3 gün içerisinde sadece bir bayramlaşmak için konuşmuşsunuz ki o da olmalı zaten. Diğeri de dönerken, yol hali merak etmiştir kadıncağız. Bence gayet normal, bayramlaşmayı saymazsak koskoca 3 günde bir kere konuşmuşsunuz. Bu mu gözünüze çok geldi, kayınvalideniz adına üzüldüm.

Anne yahu, hayır eşinizde sizin tepki gösterdiğiniz zaman bahaneler üreteceğine kadın topu topu 1 kere aramış o mu canını sıktı dese hiç bir şey deme hakkınız yok. Ki öyle söylemesi de daha makbul olurdu bence.

Son düzenleme:

sizde konu sahibinin avukatı kesilmişsiniz, yorumlarınızı şaşkınlıkla okuyorum, bravo!!!!! çok iyi savunuyorsunuz....

bende bir oğlan annesiyim, inşaAllah sizin gibi bir gelinim olmaz...
ben oğlumun bu kadar üzerine titrerken, öksürse bile benim ciğerim yanarken, bir lokma fazla yedi diye sevinirken, tabiri caizse saçımı süpürge ederken EL KIZI gelip alacak bi daha da oğlumla değil yüz yüze görüşmek tlf.la konuşmamı bile istemeyecek öylemi???

yok öyle bir dünya... anne ayrı, eş ayrıdır, kimse kimsenin yerini tutamaz, dolduramaz, herkes yerini de HADDİNİ DE bilecek!!!

Son düzenleme:
Bence abartmissin...Kayinvalidesiyle ne dertleri olanlar var okumadin heralde hic ?
Kadin merak etmis aramis,agbini arayacagim ama kizar demis demeki esinin agbisi asabi biri cekinmis kadin,
aramasaydida hic merak etmediler aramadilar derdin heralde..

harika bir yazı arkadaşım bayıldımmm

Eğer aramasaydı ilgisiz kayınvalidem diye konu açardınız.Ayrıca oğlunu merak etmeside gayet normal bence böyle şeylere takılıp kendinizi mutsuz etmeyin....

hmm mazallah aradığını görürse kafasına bişey fln atar, uykusunda boğar!!!. ne zamandan beri düşüncesizlik, boşvermişliğin adı kadın korkusu oldu?

tanıyormusunuz bu insanları, herkesi karşınıza alıp şiddetle konu sahibini savunmanıza bir anlama veremedim

bı kızım bı oğlum var emınımkı yola gıttıklerınde bende ararım ınsalla bu tarz ınsanlarla karşılaşmam
bde ben evhamlıyım annemler bı saatlık yazlığa gıtseer ararım hayırrlısı ıle vardınızmı dıye pufff

ıcım karARDI BIRDEN

Bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum.
Ne hoş ki, merak edilmişsiniz.. Bayramda yollar ciddi anlamda kötü durumdadır, insan merak eder, heleki evlatsa.
Giderken aramış ve birde dönüşte. Ne kadar saygılı bir arama şekli..
Her gün bile konuşulabilir bence, eğleniyor musunuz gününüz nasıl diye.. Bunun ne gibi bir zararı olabilir mi?
Kaynınızı aramıyor, bizi arıyor diye birazcık takılmışsınız, belli ki vetoyu yemiş kadıncağız onlardan. "Abin kızar." diyor demişsiniz, yeterince açıklıyor durumu...
Bir anne, evladından çekinecekse, ya da çekiniyorsa ortada zaten ciddi problemler vardır..
Rica ediyorum şu eşleri aileden soyutlamaktan vazgeçin. Evlendi diye annesini silecek değil ya.

Kayınvalidenizle yüz yüze geldğinizde sizi aramamasını dile getirin ama oğluna karışmaya hakkınız yok. .
O bir ANNE . . Elbetteki oğlunu arayıp sorucak. . Siz bu şekilde davranmaya devam ederseniz çok yanlız kalırsınız. .

Yok yok rahat ol; kız anneleri için geçiş serbest. Damatlar sever kaynanaları; sevmese de sever gibi görünmeye eli mecbur.

Velev ki sevmiyor diyelim, damadın ruhu bile duymadan o anne-kız günde elli kere konuşur haberleşir.

Ammaaa gelin hanım istemiyorsa o hat kesilir; bağlantılar kopar alimallah.

Yanlış mı okudum diye baktım, hayır doğru okumuşum. Kadın 2 kere aramamış ki, oğlu ilkgün aramış kv de dönüş günü yalnızca bir gün oda 2 sini aradığı için problem olmuş.

Şu kk da artık bir yaşıma daha girmeyeceğim.

Sevgili hemcinslerim nedir şu koca görmemişliği ? Koca bu koca, hayat arkadaşı,eş .... Bütün bir ömür boşanmazsan bir arada yaşayacağın insan ne olmuş yani onunla tatile çıkılmışsa.

Amma anlam yükleniyor şu tatillere, sanırsınız millet tatile değil reisicumhur'la toplantıya gidiyorda konuşulması yasak oluyor.

Tatilde güneşin altında öylece yatmak .... vay anasını ya amma önemli ve elzem şeymiş.

vallahi ne diyeyim Allah kimsenin başına sizinkisi gibi bir eş vermesin!! tek yapacağımız bu duayı etmek!!!

Okuduğunuzu anlamadan yorum yaptınız heralde.

Asıl Allah sizin gibi okuduğunu anlamadan yorum yapanları kimsenin başına vermesin, zira en zoru bu.

size tavsiyem macera filmlerini azaltın

herkesin yorumlarını dikkatle okudum, diyemeyeceğim, had bildirmeye çalışanlara, aman nasıl gelınsın sen lere, kaynana ol da gör lere, eşim ve benden 'bunlar' diye bahsedenlere güldüüüüm geçtim. eşim dün annesiyle konuştu, had bilmesi gerekenlere bildirildi. diğer oğlunun tatiline kutsal birşeymiş gibi önem veren kv artık bizimkine de önem verecekk. nokta :)

O degilde esini ikna etmis oda konuscakmis annesiyle..

Ben anneye uzuldum, bir oglu kiziyor tersliyor diye nazi gecmiyor obur ogluda karisi kiziyor diye annesine arams bizi demeye razi olmus..

Yahu bu hayat ne zaman adil olmus ki ....

Umarim mutlusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…