tatilde kayınvalide telefonları :S :S

konu başlığını okuyunca bende sürekli rahatsız etti zannettim ne varki bunda biz tatile gittiğimizde eşimin babası sürekli sabahın 8inde aradı uyandırdı taki eşim kızana kadar annesi yazlığa gitmiştik biz arayıp genel temizlik yaptınızmı diye sordu mutfak dolaplarını boşaltıp içlerini filan silecekmişim nede olsa tatile değil temizlik yapmaya gittimya ben neyse bence şükredin ve susun.....

gelinde kv.nin huyunu suyunu bilsin o zaman
oğlunu merak edip arayacağını bilsin
kadının yaptığında bi abeslik yok ki kv huzur kaçırmayacak diyelim

ee oğlu bilmiyo mu anasının huyunu? niye yola çıkmadan yalnızken iki dk arayıp anne yola çıkıyoruz haberin olsun demiyor?
illa annesinin bi ondan bi karısından arayıp sonrasında sizi aradım açmadınız vs. demesini mi bekliyor?

bikaç sayfa öncede yazdım benim k.birader çok sinirlidir
annesi bazen benim eşimi arar onun nasıl olduğunu çocuklarını filan sorar
bizim hiç eşimle huzurumuz kaçmadı..
hiç eşime '' annene söyle bizi zırt pırt aramasın abin için'' demedim
huzur kaçıracak olay vardır kaçırmayacak olay vardır..
gelinin huzuru kv.nin iki aramasından veya diğerlerini aramamasından kaçıyosa kaçsın bizahmet
yarın bigün kendi oğlu olduğunda gelini huzurumu kaçırıyosun arama derse anlar nasıl olduğunu

senin burdaki hatan baştan birlik oturmayı kabul etmen

sana şöyle akıl vereyim,yeni bir konu aç..başkasının konusundasın şu anda :26:

yalnızken mi yapmayın yahu msj atıp arkasından da silsin oldu olacak
Allah muhafaza gelin hanım görürse msjı huzur bozulur
bu ne tahammülsüzlüktür anlamadım ..kadın 2 kez aramış ya 2..

etrafımda yaşı başı biraz geçmiş olan, oğlu evlenme yaşlarında, yirmili yaşların üstünde olan "anne"lerin hepsi, şimdiki kızlardan çok şikayetçi eskiden onlar kayınvalidelerden neler çekmiş neler :)))) gülüyorum bunları duyunca ve sadece "siz gelinken gelinler haklıydı, şimdide kayınvalideler dimi?" diyebiliyorum.

konu sahibi arkadaş bence de çok abartılacak birşey değil, evlatlarına eşit davransın diğer oğlunu aramıyorsa bizi de aramasın mantığı da bana çok yakın değil, tabi hayat sizin fikirler sizin. ama yarın öbürgün benim etrafımdaki hatunlar gibi olmazsınız umarım. o zaman da gelininizden/damadınızdan şikayet etmezsiniz.

ya kadın merak etmiş doğal olarak siz dönmeyince...
adı kaynana olunca böyle oluyo galiba...
senin annen aynısını yapsa yine rahatsızmı olacaktın..
yada sen evladını merak etsen sormazmısın...
bu kadar önyargıyla, sevgisizlikle yaklaşılmaz insanlara...

herşeyi geçtim kadın hem sizi hem eşinizi arıyor hiç mi merak etmediniz dünya hali kadın belki zor durumda vs diye

1 hafta boyunca kendi annenizi arayıp sormamanız ailenizin de sizi aramaması tuaf geldi açıkçası bana ...

hmm mazallah aradığını görürse kafasına bişey fln atar, uykusunda boğar!!!. ne zamandan beri düşüncesizlik, boşvermişliğin adı kadın korkusu oldu?

valla yaparmı yapar yazdığı şeyleri görünce hiç şaşırmam
ne zamandan beridir bi annenin oğlunu merak edip araması huzur bozma,saygısızlık oluyo?

valla yaparmı yapar yazdığı şeyleri görünce hiç şaşırmam
ne zamandan beridir bi annenin oğlunu merak edip araması huzur bozma,saygısızlık oluyo?

ehh ona göre oluyor işte. herkesin huyu farklı. tatilde rahatsız edilmek istemiyor bu kadar net..
ayrıca oğlu düşünceli bi evlat olsaydıda arasaydı anasını o kadar merakta bırakmadan.

ehh ona göre oluyor işte. herkesin huyu farklı. tatilde rahatsız edilmek istemiyor bu kadar net..
ayrıca oğlu düşünceli bi evlat olsaydıda arasaydı anasını o kadar merakta bırakmadan.

ya işte erkekler dengeyi kuramayınca böle oluyo arkadaşlar..bu gelinin kocası demek çok üstüne düşüyo annesini boşveriyo .o da olur olmaz şeye atarlanıyor yanii..kilit nokta erkekler

rahatsız edilmek istemiyosa evlendiğinde kv.ye oğlunu aramayacaksın bundan sonra benim haberim olmadan nefes bile alamaz deseydi
kadında ona göre ayarlardı kendini...
oğlu düşünceli evlat olsa karısı ''annene söyle bizi zırt pırt aramasın dediğinde
annem o benim tabi ki arayacak bu ne saçma biz söz derdi...

Son düzenleme:

Çok abartmışsın.
Alt tarafı 2 dakika arayıp iyiyiz diyecektiniz.O kadarcık da mı zamanınız yoktu ?

Sakın eşine böyle bir şey söyletme derim.
Yarın öbürgün inşallah sen de anne olacaksın.İnsan evladını merak ediyor.

Sürekli arayıp durdu desen anlayacaktım.Veya benim kayınvalidem gibi her seferinde arayıp sizle ilgili kötü rüyalar gördüm dese,veya arayıp o hasta bu hasta,dam aktı,musluk akıttı diye her gün yakınsa ne yapardın Allah bilir:)

Pardon da ne kolay olmamalı. evladını aramak mı.... Bu kadar mı eskittik yitirdik değerlerimizi yaaa.
Anneeee anneeee var mı ötesi....
size ne çağrıştırıyor bu kelime merak ettim.
Bu arada evladınız var mı merak ettim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…