- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
gelinde kv.nin huyunu suyunu bilsin o zaman
oğlunu merak edip arayacağını bilsin
kadının yaptığında bi abeslik yok ki kv huzur kaçırmayacak diyelim
bikaç sayfa öncede yazdım benim k.birader çok sinirlidirevlilik çok özen gerektiren bi müessese. her iki taraf için de söylüyorum, birinin düşüncesi ailenin fazla müdahalesine ya da aramasına vs. karşıysa diğer tarafda buna asgari noktada uymalı ki evliliğin huzuru bozulmasın, kimse boşyere üzülmesin.. şimdi bu kv. diğer çocuğu için aman onlar tatilde şuan rahatsız etmeyeyim diye düşünüyor, bu aklına geliyor da niye diğer çift için aynı hassasiyeti göstermiyor? madem bu kadar anlayışlı biri, aynı anlayışı niye diğer oğluna göstermiyor?
yaa arkadaşlar bir yardım kv artık beni sinir hastası yaptı eşinden ayrılmış benim kocamın yanında kalıyodu evlenincede benim yanımda kalmaya devem etti aylığı ve evi vardı evini sattı diğer oğlunun borçları varmış ona verdi aylığınıda yine diğer oğluna kredi çekmiş 2 sene ödenecekmiş iyi güzel ama hiç onların yanındada kalmaz benim kocam büyük oğlu olmasına rağmen bizde kalır evde ben evlenmeden önce bir kaç tava tenceresi vardı sadce diğr bütün eşyalarımızı eşimle babam ortak aldı evlenince neyse evdede herşeye karışırdı bende o eski tava tencereyi kaldırdım benim yenileri açtım geçenlerde dedim eskileri vereceğin varsa verelim yoksa atalım amn ne söylendi bir afra bir tafra neymiş benim tencereleri çıkarıp onunkileri kaldırmışım bide beni dışarı atsaydınız diyo bana çok yaptı diğer eltime hiç karışmaz bana bir akıl verin benim hatam ne burda
yaa arkadaşlar bir yardım kv artık beni sinir hastası yaptı eşinden ayrılmış benim kocamın yanında kalıyodu evlenincede benim yanımda kalmaya devem etti aylığı ve evi vardı evini sattı diğer oğlunun borçları varmış ona verdi aylığınıda yine diğer oğluna kredi çekmiş 2 sene ödenecekmiş iyi güzel ama hiç onların yanındada kalmaz benim kocam büyük oğlu olmasına rağmen bizde kalır evde ben evlenmeden önce bir kaç tava tenceresi vardı sadce diğr bütün eşyalarımızı eşimle babam ortak aldı evlenince neyse evdede herşeye karışırdı bende o eski tava tencereyi kaldırdım benim yenileri açtım geçenlerde dedim eskileri vereceğin varsa verelim yoksa atalım amn ne söylendi bir afra bir tafra neymiş benim tencereleri çıkarıp onunkileri kaldırmışım bide beni dışarı atsaydınız diyo bana çok yaptı diğer eltime hiç karışmaz bana bir akıl verin benim hatam ne burda
ee oğlu bilmiyo mu anasının huyunu? niye yola çıkmadan yalnızken iki dk arayıp anne yola çıkıyoruz haberin olsun demiyor?
illa annesinin bi ondan bi karısından arayıp sonrasında sizi aradım açmadınız vs. demesini mi bekliyor?
Bir giderken, birde dönerken sadece 2 kere aramış.
Benim kayınvalidem gibi tatildeyken günde 3 kere arasa ne yapardınız?
sana şöyle akıl vereyim,yeni bir konu aç..başkasının konusundasın şu anda :26:
yalnızken mi yapmayın yahu msj atıp arkasından da silsin oldu olacak
Allah muhafaza gelin hanım görürse msjı huzur bozulur
bu ne tahammülsüzlüktür anlamadım ..kadın 2 kez aramış ya 2..
karısının korkusundan olmasıntekrar soruyorum oğlu niye aramamış iki dakka anasını?
karısının korkusundan olmasın
hmm mazallah aradığını görürse kafasına bişey fln atar, uykusunda boğar!!!. ne zamandan beri düşüncesizlik, boşvermişliğin adı kadın korkusu oldu?
valla yaparmı yapar yazdığı şeyleri görünce hiç şaşırmam
ne zamandan beridir bi annenin oğlunu merak edip araması huzur bozma,saygısızlık oluyo?
ehh ona göre oluyor işte. herkesin huyu farklı. tatilde rahatsız edilmek istemiyor bu kadar net..
ayrıca oğlu düşünceli bi evlat olsaydıda arasaydı anasını o kadar merakta bırakmadan.
ehh ona göre oluyor işte. herkesin huyu farklı. tatilde rahatsız edilmek istemiyor bu kadar net..
ayrıca oğlu düşünceli bi evlat olsaydıda arasaydı anasını o kadar merakta bırakmadan.
şimdi bunu böylle soyleyınce kv rahat vermedı gıbı olmus ama soyle anlatayım bayanlar, yıllık ıznımız fazla olmadıgı ıcın bayramı tatıl olarak degerlendık ve guneye gıttık, ılk gun yolda, henuz yerımıze yerlesmeden esım annesını arada, bayramını kutladı bana uzattı telefonu ben de kutladım, her sey ıyı hos , zaten aramızda herhangı bır sorun yok canımlı cıcımlı kutlastık kapadık. son gun, dpnecegımız gun esımı aramıs, esım duymamıs, sonra benı aramıs, ben de duymamısım, gerı donmedık ona yol telası bılmemne hazırlık.. sonra donus yoluında tekrar aradı esımı ve 'aradım sızı acmadınız, gerı donmedınız ' fılan dedı. sımdı gerı donme fılan olaylarını da pek bılmez kendısı, hayır bız tatıldeyız, neden ısrarla donmemızı beklıyorsun kı, demıyor kı ben bunları tatılde aradım 2-3 kere, bak acmadılar ayıp mı ettım musaıt mı degıllerdı dıyecegıne neden donmedınız bılmemne, esım de aradık ya bız senı fılan bılmemne geveledı, kapatınca sınır oldum, bı de ısrarcı davranıyor dedım donmedıysek bı nedenı vardır demek musaıt degılmısız dedım, 'ben olumlu dusunmek ıstıyorum merak etmıstır yollar fılan kalabalık ya' dedı, bır de o var, bızı resmen gıderken de huzursuz ettı, ayyy yollar,offf yollar dıye ıcımızı karartmıstı, korksa da bıze yansıtmasın yanı, neyse sabah geldık evımıze, o gun o cok merak eden ınsan aramadı oglum vardınız mı dıye, sımdı kızlar asıl takıldıgım noktaya degınıyorum, ben kv mın kaynımı tatılde arayamadıgını ustelık bır sey gerektıgınde 'ah sımdı arıcam abını tatılde, kızar bana' bılmemne dedıgını kulaklarımla duydum, sınır oldugum nokta burası, bızım tatılımıze ozelımıze saygı duyulmuyor da abısınınkı kutsal bı olay, hem bız daha gencız ve yenı evlı sayılırız yanı. sonra tabı esımle tartısmalar, dedım soylıceksın sen de bızı tatılde arama dıye, once bı fırsatını bulunca soylerım dedı, dedım zamanı gecınce anlamı yok,hayır bıze neden saygı duyulmuyor yanı, bu kadın tatılde aranılmaması gerektıgını onlara gelınce bılıyor da bıze gelınce neden unutuyor ve ustune ısrarla acmadınız bılmemne.. ay cok uzun oldu ama cok sınırlendım sımdı esım soyleyecek kendısıne ıkna ettım onu.oyle yanı dusuncelerınızı merak edıyorum sız olsanmız ne yapardınız..
pişman etmedik, daha bşi demedik ve yapmadık ancak kendımı yıyorum, evet nazı esıme gecmesın ıstıyorum, sız ıster mıydınız, bunun sonrası var, zıttırı pıttırı baska nedenlerde aranacagız, o kadar kolay olmammalı dıye dusnuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?