- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
rahatsız edilmek istemiyosa evlendiğinde kv.ye oğlunu aramayacaksın bundan sonra benim haberim olmadan nefes bile alamaz deseydi
kadında ona göre ayarlardı kendini...
oğlu düşünceli evlat olsa karısı ''annene söyle bizi zırt pırt aramasın dediğinde
annem o benim tabi ki arayacak bu ne saçma biz söz derdi...
Çok abartmışsın.
Alt tarafı 2 dakika arayıp iyiyiz diyecektiniz.O kadarcık da mı zamanınız yoktu ?
Sakın eşine böyle bir şey söyletme derim.
Yarın öbürgün inşallah sen de anne olacaksın.İnsan evladını merak ediyor.
Sürekli arayıp durdu desen anlayacaktım.Veya benim kayınvalidem gibi her seferinde arayıp sizle ilgili kötü rüyalar gördüm dese,veya arayıp o hasta bu hasta,dam aktı,musluk akıttı diye her gün yakınsa ne yapardın Allah bilir:)
kv.deyi suçlayıp başladınız yorumlara şimdi oğluna sıra geldioğlu düşünceli olsa o noktada tamam hayatım der ortamı daha da kızıştırmazdı.
bu kadıncağızda içini dökmek için buraya yazıp, kayinvalide düşmanı gibi görülmezdi..
kv.deyi suçlayıp başladınız yorumlara şimdi oğluna sıra geldi
ama bu olayda tek suçlu konu sahibi
istediğiniz kadar olayı başka yöne çevirin
vallahi bilemem konu sahibi üstüne basa basa ben kv.min diğer oğlunu rahatsız ederim düşüncesi ile arayamazken bizi tatilde aramasından rahatsız oldum demiş. eh benim düşünceme göre de haklı. yani benim görüşüm kv. suçlu...
şimdi kalanlar olayı istediği yöne çevirebilir
başlık öyle değil ama tepkileri görünce'' ama diğer oğlunu aramıyo'' oldu konu
ortada çevirilecek bişey yok
kv.oğlunu yola çıktığı için merak edip 2 kez aramış
gelin hanımın huzuru kaçmış..
kendisiyle birlikte tatile gitse veya günde 10 kez arasa veya oğlunu doldurup tatile çıkmalarına engel olsa deriz ne beter kv.ymiş
günde 2 kez arkadaşım arar eşimin annesine mi izin vermiycem
bu kadar mı tahammülsüz olduk yani
"neyse sabah geldık evımıze, o gun o cok merak eden ınsan aramadı oglum vardınız mı dıye, sımdı kızlar asıl takıldıgım noktaya degınıyorum, ben kv mın kaynımı tatılde arayamadıgını ustelık bır sey gerektıgınde 'ah sımdı arıcam abını tatılde, kızar bana' bılmemne dedıgını kulaklarımla duydum, sınır oldugum nokta burası, bızım tatılımıze ozelımıze saygı duyulmuyor da abısınınkı kutsal bı olay, hem bız daha gencız ve yenı evlı sayılırız yanı."
konu içeriği bu. sonradan mı çevirmiş tepki alınca?
3 yıllık evli olunca ne oluyor? karışma hakkı mı kazanıyor? 3 aylıksa karışamaz, 3 yıllıksa karışır, 30 yıllıksa öldürür bile!!!
tatilinde ama haklı ama haksız bunaldığını ifade eden bi kadını ve hatta tüm evli kadınları nitelendirdiğiniz statü farkı şaka gibi gerçekten..
yıllara göre kıdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?