tatilde kayınvalide telefonları :S :S

bu da ne ki benim kayınpederim tatillimizin 6. gününde arayıp 'siz hala ne dolasıyosunuz gelin artık kötü rüyalar görüyorum' demişti. :) komik yani. tabiki ana baba merak ederken bizim özel hayatımıza müdahele ettiğinin farkında değil eşimde ' tamam baba merak etme dönücez bikaç güne' dedi. yani ne kırdık nede dediğini yaptık. 2 hafta sonra yine tatıle gıdıcez kesın gıtmeden once nıye gıdıyosunuz bı suru para harcıyosunuz dıye soylenıcekler. benim kocam onları hayatımıza karıstırmadıgı surece problem yok. hersey kocada bıtıyo.

oğlu düşünceli olsa o noktada tamam hayatım der ortamı daha da kızıştırmazdı.
bu kadıncağızda içini dökmek için buraya yazıp, kayinvalide düşmanı gibi görülmezdi..

İnan aynı benım kıde annemı gormuyorum kac aydır yanına gıttık bayramda benı ayrı annemı ayrı esımı ayrı aradı

Yok torunlarını ozlemıs yok o olmus yok ayagı agrımıs yok su gelmıs bu gıtmıs bız ne yapıyormusuz

Inan agzımı acıp tek kelıme demedım en son esım kendı cıldırdı bı huzur ver bıze nolur dedı

Hanı merak etse yola cıkarken arasa sevıncten gobek atacak duruma geldık esımle bıde sormuyor mu benı ozledınız mı dıye

Sankı ozlememıze fırsat verıyorsun

Ahh anneler ıste bakalım bız nasıl kaynana olacaz

Yınede degerlerını bılmek lazım benı delırtsede esıme hep dıyorum kalbını kırma gun gelır pişman olursun ararda bulamazsın dıye

oğlu düşünceli olsa o noktada tamam hayatım der ortamı daha da kızıştırmazdı.
bu kadıncağızda içini dökmek için buraya yazıp, kayinvalide düşmanı gibi görülmezdi..
kv.deyi suçlayıp başladınız yorumlara şimdi oğluna sıra geldi
ama bu olayda tek suçlu konu sahibi
istediğiniz kadar olayı başka yöne çevirin

kv.deyi suçlayıp başladınız yorumlara şimdi oğluna sıra geldi
ama bu olayda tek suçlu konu sahibi
istediğiniz kadar olayı başka yöne çevirin

vallahi bilemem konu sahibi üstüne basa basa ben kv.min diğer oğlunu rahatsız ederim düşüncesi ile arayamazken bizi tatilde aramasından rahatsız oldum demiş. eh benim düşünceme göre de haklı. yani benim görüşüm kv. suçlu...
şimdi kalanlar olayı istediği yöne çevirebilir

bizim tatillerimiz aklıma geldi de nereye gidersek gidelim vardığımızda babanemi ve dayımları annem arayıp mutlaka geldik biz diye haber verir. yoksa insan merak eder hakikaten. istanbul trafiği malum 5 dk geciksek eve dayımlar yengemler ardı ardına arar. bu taciz değildir ilgidir bence. kıymetini bilmelisiniz.

başlık öyle değil ama tepkileri görünce'' ama diğer oğlunu aramıyo'' oldu konu
ortada çevirilecek bişey yok
kv.oğlunu yola çıktığı için merak edip 2 kez aramış
gelin hanımın huzuru kaçmış..
kendisiyle birlikte tatile gitse veya günde 10 kez arasa veya oğlunu doldurup tatile çıkmalarına engel olsa deriz ne beter kv.ymiş
günde 2 kez arkadaşım arar eşimin annesine mi izin vermiycem
bu kadar mı tahammülsüz olduk yani

Merak etmemesi için öncelikle sizin aramanız gerekirdi.

Biz geldik , biz yoldayız vs vs

Bayramda yollar kalabalıktı . Kayınvalideniz endişelenmiş olabilir . Abartı birşey görmüyorum.

"neyse sabah geldık evımıze, o gun o cok merak eden ınsan aramadı oglum vardınız mı dıye, sımdı kızlar asıl takıldıgım noktaya degınıyorum, ben kv mın kaynımı tatılde arayamadıgını ustelık bır sey gerektıgınde 'ah sımdı arıcam abını tatılde, kızar bana' bılmemne dedıgını kulaklarımla duydum, sınır oldugum nokta burası, bızım tatılımıze ozelımıze saygı duyulmuyor da abısınınkı kutsal bı olay, hem bız daha gencız ve yenı evlı sayılırız yanı."

konu içeriği bu. sonradan mı çevirmiş tepki alınca?

Bu kadar büyütülcek bişey yok bence. Kadın merak etmiş aramış ki haklıda bayramda kaç tane insan öldü kaç tane kaza oldu cok normal merak edipte araması. Aramasını istemiyosanızda siz arayabilirdiniz "biz vardık , yola çıkıyoruz" gibi. Bence biraz abartıyomuşsunuz gibi geldi bana kusura bakmayın. Sorun edilecek birşey göremiyorum. Benim kayınvalidemde abisine nasılsın demeye korkar ama bize herşeyi söyler. Yinede ben tatile gittiğimde her ne kadar hiç anlaşamasak bile ararım haber veririm. Nasılsın demek için bile ararız eşimle. Biz aramadıkça onlarda aramazlar bu yüzden. Bir annenin çocuğunu merak etmesinden çok daha doğal bişey yok yani :)

başlık yazdım gördüysen
gerçi konu içeriği başlık değil aslında önemli olan konu sahibinin tek bir msjı asıl niyetini ortaya çıkardı
herkesin tepkiside buna oldu..

asıl sizin algınızın bu şekilde çalışması şaka gibi...

yorumumdan çıkarttığınız sonuç bu mu??

bende 3 yıllık evliyim ve kat-i suretle tüm evli kadınları statüsel fark gözeterek nitelendirmiyorum sizin bahsettiğiniz gibi..

açıklamak zorunda olmamama rağmen açıklayayım ben bir kişinin haddini fazlaca aşmasından bahsediyordum bu kişinin kim olduğu önemli değil gelin ya da kv..'

'daha üç yıllık evli bile değilsiniz'' demek otuz yıl dolunca haddinizi aşın ya da birilerini katledin demek değildir. çok komiksiniz cidden

birey olabilmekten bahsediyorum anne oğul ya da karı koca ..nasıl kv gelinin kocasını aramasına karışamaz ise gelinde anne oğul iletişimine müdahele edemez üstelik bu kadar erken..kaldı ki kadıncağız sadece 2 defa aramış konu sahibi ne çabuk bunalıvermiş öyle

yorumun özünden çıkardığınız anlam ''yıllara göre kıdem'' ancak bu sizin probleminiz ...

ha birde benim yorumum konuyadır ve muhatabıda konu sahibidir..

Konu basligini okuyunva dedim insanlar bezmis her dk aradi diye dusundum.
Ya kadin bi gidiste bi donuste aramis suclu olmus
Acaba kendi anneniz aramis olsaydi yada aradiysa bu sekildemi dusundunuz
Bizde gecen ay tatile gittik vardik mi dondukmu diye yakinlarimiz aradilar sordular ki yol.hali sonucya
Kizmak yerine onemsediklerini deger verdiklerini gormekten hoslandim

Bu kadar ufacik seye takiliyorsani vay kadincagizin haline

Kaynınızdan çekinmesi onun kabahati, terbiyesizliği kimbilir nasıl konuşuyor kadıncağızla? Başlığa bakınca herhalde günde 20 sefer rahatsız etti, laf söyledi zannettim. En, en tahammül edemediğim durum kendi annemiz yapsa can, caaan merak ediyor olur. Kayınvalide yapınca ki kadın birşey yapmamış, kötü olur dönmediysek müsait değilizdi olur ki KK' ya konu açacak kadar büyütülür konu amaç benimde kayınvalidem kötü yaftası. Çünkü konu kaynana olunca mutlaka şikayet edilecek birşeyi olur değil mi? Aynı normal olan bu konu gibi, kişi görmek istediği gibi görürmüş diye boşuna dememişler..

Şimdi böyle düşünüyorsunuz da bir gün sizinde oğlunuz olursa şu söylediklerinizi o zaman bir daha düşünürsünüz. Oğlunuzdan çekince düşünceniz ne kadar normal gelecek? Gelininiz böyle düşünse, ne kadar hak verecekseniz? Heee ama siz, işinize geldiği gibi isteyenlerdenseniz ona birşey diyemiyorum maalesef..

abartı bişey yapmamış ama olmadık zamanlarda aranınca insanın siniri bozuluyor onu bilirim. bi kere de k.v pazar günü kapıya geldi evde olduğumuzu tahmin ediyor tabi. biz uygunsuz bi vaziyetteydik önce umursamadık komşulardan biridir diye ama kapı öyle ısrarlı çalıyor ki zaten adapte olmak imkansız:) eşim dürbünden baktı annem dedi ama açamayız tabi kadın çalmaya devam ediyor(kapıda araba varya kesin evdeyiz diye devam ediyor) sonra eşimi aradı telefonu susturdu eşim hemen ama duymuştur telefonun sesini.bi süre daha tak tak kapı sesi devam etti sonra ayak sesi gelince eşim k.v gidiyor sandı dürbünden baktı bi de ne görsün kadın apartmanın bodrum katına inmeye başladı.amacı aşağı inip ordan bizim bahçeye ulaşmak:) donduk kaldık ama allahtan birisi apartmanın bahçeye çıkan kapısını kilitlemiş sonradan gitti ümidi kesince ama ben sinirden ter döktüm.benim yerimde olsan çıldırıcan demekki

Kusura bakmayın ama ben ortada bi sorun göremedim. Kadın oğlunu merak etmiş ve bu onun en doğal hakkı. Başlığı görünce 10 dk. da bi rahatsız edildiğinizi sandım. Ama tatil boyunca 2-3 kere aradıysa bir zarar gelmez ki.

Bence empati kurmayı denemelisiniz.

Kod adı: kv
Suçu: Örgütsel çalışmalarda bulunup cep telefonu ile taciz etmek suretiyle koca kod adlı ajanın ve ortağının özel hayatına müdahale etmek.

Kod adı: Gelin
Suçu: Hadsiz örgüt üyesinin tacizleri karşısında komplo teorileri üreterek geleceğe yönelik varsayımlarda bulunmak ve koca kod adlı ajanı himayesine almaya çabalamak.

Kod adı: koca
Suçu: Taciz ateşlerinin ortasında kalarak, dırdıra karşı savunmasız kalmak. Teşkilata girdiğinde dırdıra ve komplo teorilerine karşı verilen derse girmeyip, bahçede çekirdek çitlemek.

Karar: Tiz elden cep telefonları denize fırlatıla. Koca kod adlı ajanın koluna "sahip2" damgası vurula. Kayın, görümce, elti, kv, kp kelimeleri koca adlı ajanın zihninden siline! Kv adlı suç örgütü üyesine, atılan iki imzadan sonra görevini tamamladığı hatırlatıla! "ama ben doğurmuştum" der ise, ağzının ortasına lahmacun küreğiyle vurula! Gelin kod adlı şahsın bir erkek çocuğu doğurması beklene. Çocuk 20'li yaşlara geldiğinde oğlunu araması için müstakbel gelinden izin alması gerektiği hatırlatıla! Dağılabilirsiniz.

Anneniz arasa aa annem merak etti aradı canım annecim dersiniz.kaynana ya adı ne yapsa ağzı ile kuş tutsa yaranamaz.her evde sorun olur benimde oldu.emin olun kaynanam günde abartısız 4-5 kez arar.bazen sıkılıyorum kızıyorum bebeğim uyanıyor ama hep iyi şeyler için arar.ya merak etmiştir,yaa yemek yapmıştır tek başına yememiştir,ya çoçuğu ver gezdireyim sen dinlen kızım der.böyle ufak tefek şeyleri kafanıza takarsanız büyük bi olay başınıza geldiğinizde ne yapacaksınız.sizin oğlunuz olur,evlendiğinde sakın siz onu merak edip aramayın.......gün gelir devran döner .............

Son düzenleme:
Arasa dert aramasa dert.
Bende anne değilim ama annemin babamın bizim üstümüze nasıl titrediğini biliyorum.
Siz hiç ailenizden bu sıcaklığı almadınız mı?
Ben mutlu olurdum açıkçası merak edilmek güzel şey. karşı tarafın sizi önemsediğini gösterir.
Ha tabi anlayana.. Yazık sizin kayınvalidenize acıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…